Αναζήτηση για περισσότερες από 4671 εγγραφές

Return

από Azrael
Δευ 10 Νοέμ 2025, 13:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δεν ειναι ετσι ακριβως.Αν σφυριζε και για τις 2 ομαδες με τον ιδιο τροπο δεν θα ειχα θεμα.Εδω φανηκε ξεκαθαρα οτι εχει προθεση.
από PAOK DreXleR
Δευ 10 Νοέμ 2025, 14:31
Jump to forum
Jump to topic

Ας μην κάνουμε αυτά που κοροϊδεύουμε στις κουλες.
Έχουν γραφτεί πολλά για την χθεσινή διαιτησια με αφορμή δύο κίτρινες που δεν έδωσε

Φαντάζομαι το λες για τα μαρκαρίσματα των Τετέ & Σιώπη, που όλοι εκτός από εμάς θα είχαν ξεσηκωθεί γιατί δεν πάνε καθόλου να παίξουν μπάλα. Για την κόκκινη στο 4 ...
από black death
Δευ 10 Νοέμ 2025, 15:02
Jump to forum
Jump to topic

Εξαιρετικό το γκολ χθες

Προσπάθησε όντως να είναι κινητικός

Αλλά -θα μου επιτρέψουν μερικοί είρωνες να πω- πως όταν όλη η ομάδα είναι κακή, τότε όλοι οι παίκτες ευθύνονται. Και ειδικότερα το 10αρι της ομάδας, από το οποίο εγώ πάντα έχω έξτρα απαιτήσεις καθότι το θεωρώ τον εγκέφαλο και τη ...
από sic-4
Δευ 10 Νοέμ 2025, 16:27
Jump to forum
Jump to topic

Βλεπω τωρα την εξηγηση που δινεις στο δευτερο σχολιο. Δεν με καλυπτει ιδιαιτερα.
Συμφωνω σε αυτο που λες οτι η παραγκα δεν ηταν πολεμος εναντιον του ΠΑΟΚ συγκεκριμενα, χεσμενους μας ειχαν. Ομως ο ΠΑΟΚ ηταν ο βαρυτερα θιγομενος απο αυτην την κατασταση και οι διαμαρτυριες ολων μας δεν ηταν καθολου ...
από navigator11
Δευ 10 Νοέμ 2025, 16:32
Jump to forum
Jump to topic

Ο γερμανός επέλεξε να επιτρέψει το σκληρό παιχνίδι, αν του δώσουμε το ελαφρυντικό ότι πρόκειται περί απλά κακού διαιτητή, αλλά με το καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο το ... σκληρό καργιολίκι του πήγε μάλλον στον γεροδιάολο και κιτρίνισε τσακ μπαμ τον Γιακουμάκη.

Περαστικά στον Γιάννη.
από icue
Δευ 10 Νοέμ 2025, 16:57
Jump to forum
Jump to topic

Αρκει στην θεση του να δουμε τον Πελκα και οχι τον Ιβανουσετς.
από marsantos
Τρί 11 Νοέμ 2025, 11:13
Jump to forum
Jump to topic

Την άλλη φορά που θα πάμε στο πατατοχωραφο να φέρουμε 4-5 διαφορετικά παπούτσια σαν την F1. Να ξεκινάμε με ενδιάμεσα στην αρχή, μετά με μεσαία και να βάζουμε στο τελευταίο 20λεπτο τα μαλακά.

Κι εγώ όση ώρα γράφω την F1 έχω στο μυαλό μου. :D
Πως τα φέρνει η μοίρα. Ένα γλίστρημα μας άνοιξε το ...
από van rooy
Τρί 11 Νοέμ 2025, 13:21
Jump to forum
Jump to topic

Αν ο Κωνσταντέλιας πριν τραυματιστεί είχε πετύχει τρια γκολάκια και είχε φέρει τούμπα το ματς ....οι βάζελοι θα τον χειροκροτούσαν?

Διαβάζω σιώπης και <μαραβέγιας-τσιριβέγια > έκαναν κουδούνια τα χαφ μας...

Ο Σιώπης έσβησε τον κωνσταντέλια κτλ....που δεν μπορούσαν 3 μαύροι να τον προλάβουν ...
από navigator11
Τρί 11 Νοέμ 2025, 15:25
Jump to forum
Jump to topic

Με ειλικρίνεια, γνώμη μου εννοείται, δεν υπάρχει ούτε μισός οπαδός οποιασδήποτε άλλης "ομάδας" που να γουστάρει και να αποδέχεται τον Κωνσταντέλια. Αυτός ο ψευδεπίγραφος πολιτισμός και η ντεμέκ ανωτερότητα είναι για να γελάει και το παρδαλό κατσίκι. Κατανοώ πού αποσκοπεί η προσπάθεια να μοιραστεί ...
από Shivaspace
Τρί 11 Νοέμ 2025, 15:45
Jump to forum
Jump to topic

η αναγνώριση είναι ντεμεκ γιατί έχει το στύλ παιχτάρα ο ντέλιας και για την Ομάδα του ΠΑΟΚ ψιλοτσιμουδιά..λες και το παιχνίδι του δεν αναδεικνύεται απ τον τρόπο που αγωνίζεται το σύνολο..συν το οτι δεν ειναι μόνο η τεχνική του παίκτη αλλα ο συνδιασμός με την Παοκτσήδικη ψυχή την αλητεία και την ...
από eorptol1
Τρί 11 Νοέμ 2025, 17:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

γιαυτους τους αστειους που λεγανε οτι στο μαγκικο ο λουτσεσκου ακουσε τις διαμαρτυριες τους και εκανε οτι ειπανε και πηραμε πρωταθλημα.... :lol: :lol: Σε ΜΜΕ της Ρουμανίας μίλησε ο προπονητής Νταν Αλέξα, αναφερόμενος μεταξύ άλλων και στη συμβουλή που του έχε δώσει στο παρελθόν ως αντίπαλος ο Ράζβαν ...
από Azrael
Τρί 11 Νοέμ 2025, 18:22
Jump to forum
Jump to topic

Εγω στο πορτοκαλι δεν ξαναμπαινω παντως.Το ειχα πει και μετα τον χαμενο τελικο με την ζωοτροφη αλλα δεν το τηρησα.Αυτη την φορα θα το τηρησω.

Ο τροπος που το γραφουν και προωθουν την πουστοομαδα τους ειναι προσβλητικος οποτε τον ΜΠΟΥΛΟ!
από navigator11
Τρί 11 Νοέμ 2025, 18:25
Jump to forum
Jump to topic

Με ειλικρίνεια, γνώμη μου εννοείται, δεν υπάρχει ούτε μισός οπαδός οποιασδήποτε άλλης "ομάδας" που να γουστάρει και να αποδέχεται τον Κωνσταντέλια. Αυτός ο ψευδεπίγραφος πολιτισμός και η ντεμέκ ανωτερότητα είναι για να γελάει και το παρδαλό κατσίκι. Κατανοώ πού αποσκοπεί η προσπάθεια να ...
από Λεμεσος4
Τρί 11 Νοέμ 2025, 22:45
Jump to forum
Jump to topic

Πηγαν να του κοψουν το ποδοσφαιρο 2η φορα. Η πρωτη φορα ηταν ο απαραδεκτος Βερστρατε και χθες υποτίθεται ο "φιλος" του στην εθνικη Σιωπης. Οσο για τους δημοσιογράφους που βαφτιζουν το βρωμικο παιχνιδι παθος για νικη ειναι εμετικο.
από warmeater
Τετ 12 Νοέμ 2025, 00:17
Jump to forum
Jump to topic

Να θυμισω στους νεοτερους οτι ο Παναθηναικουλης όταν πριν χρόνια ο Παπαδοπουλος του Ηρακλέους έκανε ενα σκληρό μαρκαρισμα στον Ζαετς , του έκανε μηνυση τον πηγε στα ποινικα δικαστηρια και ο Παπαδοπουλος ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΜΕ ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΕΩΣ για το μαρκάρισμα αυτό
Και τωρα ο Παναθηναικουλης μας το παιζει ...