Αναζήτηση για περισσότερες από 4671 εγγραφές
- Τετ 12 Νοέμ 2025, 22:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Εγώ είμαι περίεργος τι σπαζοπούτσι περί Γκα²τσοεπο κλπ θα τρώγαμε για τις επόμενες 2 βδομάδες το λιγότερο σε περίπτωση που δικός μας στο 5ο λεπτό έριχνε καρατιά α λα τζουρισιτς σε βαζελίνο και τη γλίτωνε με απλή κίτρινη. Ειδικά αν έχανε κι ο κατά φαντασίαν ... πρεσβύωψ

- Τρί 18 Νοέμ 2025, 15:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Για να δούμε κ τα ποσοστά του.
Σε 327 αγωνες σε όλες τις διοργανώσεις έχει ο Λουτσε
Νίκες 202 με ποσοστό 61,7% οι νίκες του
Ισοπαλιες 56 με ποσοστο 17% οι ισοπαλιες του
Ήττες 69 με ποσοστό 21,3% οι ήττες του.
Στο Πρωτάθλημα σε 209 αγώνες εχει
Νίκες 137 με ποσοστό 66,3 % περίπου ...
Σε 327 αγωνες σε όλες τις διοργανώσεις έχει ο Λουτσε
Νίκες 202 με ποσοστό 61,7% οι νίκες του
Ισοπαλιες 56 με ποσοστο 17% οι ισοπαλιες του
Ήττες 69 με ποσοστό 21,3% οι ήττες του.
Στο Πρωτάθλημα σε 209 αγώνες εχει
Νίκες 137 με ποσοστό 66,3 % περίπου ...
- Τρί 18 Νοέμ 2025, 18:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπράβο βρε theo.
Επιτέλους να αρχίσει η ατμόσφαιρα να μυρίζει λίγο Κυριακή..
Επιτέλους να αρχίσει η ατμόσφαιρα να μυρίζει λίγο Κυριακή..
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 08:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Τραυματίας ήταν σίγουρα. Για την σοβαρότητα του τραύματος μάλλον μιλάει.
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 09:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Με αφορμή το ιδιαίτερα εύστοχο σχόλιο του keep_paokizein στο τοπικ του γηπέδου θέλω να αναφέρω το εξής.
Σε κάθε διαπραγμάτευση, η πορεία έκβασης αυτής, εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό από το συσχετισμό δυνάμεων τη δεδομένη χρονική στιγμή. Όχι γενικά και αόριστα από την ισχύ της κάθε πλευράς, αλλά από ...
Σε κάθε διαπραγμάτευση, η πορεία έκβασης αυτής, εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό από το συσχετισμό δυνάμεων τη δεδομένη χρονική στιγμή. Όχι γενικά και αόριστα από την ισχύ της κάθε πλευράς, αλλά από ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 20:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 14. Andrija Zivkovic
Με εσένα δίπλα πάω και στον πόλεμο ρε σκύλε.
Τεραστιο πάθος, τεράστιος παίκτης
Τεραστιο πάθος, τεράστιος παίκτης
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 21:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 11. Taison Barcellos Freda
Παππού παππού τον δίνεις που και που?
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 22:16
- Jump to forum
- Jump to topic
«Να πω την αλήθεια δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Καταλαβαίνω απλά ότι μου... προσέφεραν ένα δώρο στο τέλος του αγώνα. Ρώτησα τον συνεργάτη μου αν είναι πολλές αυτές οι νίκες. Με την έννοια ότι είμαι τόσο καιρό και ήθελα να είναι παραπάνω. Είναι ένα ξεχωριστό βράδυ για μένα, για αυτή την έκπληξη να ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 10:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα φώτα λογικά θα πέσουν στον Τάισον, αλλά ο παίχτης με τη μεγαλύτερη διάθεση χθες ήσουν εσύ.
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 10:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Πόσα ακόμη χρόνια πρέπει να μείνεις, για να μπορέσεις να βρεις ένα σύστημα που χωρίς τον Ντέλια να μπορεί η ομάδα να δημιουργεί επιθέσεις;
Αν η ομάδα χωρίς Κωνσταντελια απέδιδε το ίδιο με την ομάδα με Κωνσταντελια, θα σημαινε ότι ο Ραζβαν δεν παίρνει το 100% του Κωνσταντελια.
Δεν γίνεται να ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 12:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο πρώτο ημίχρονο έχει κάνει κάτι φοβερές επιστροφές και έκοψε κάθε σκέψη επικίνδυνη κατάσταση.
Μετά το 20-25 αυτός ήταν που ουσιαστικά μετέδωσε σε όλη την ομάδα το μήνυμα πως παιδιά σήμερα αν δεν τρέξουμε και δεν σπρώξουμε, δεν κερδίζουμε.
Μετά το 20-25 αυτός ήταν που ουσιαστικά μετέδωσε σε όλη την ομάδα το μήνυμα πως παιδιά σήμερα αν δεν τρέξουμε και δεν σπρώξουμε, δεν κερδίζουμε.
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 13:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφήνω αυτό εδώ..
Είσαι ο φανερός αλλά και ο αφανής ήρωας για όλες τις επιτυχίες της ομάδας τα τελευταία χρόνια.
Αποθεώθηκες αλλά και λοιδορήθηκες ταυτόχρονα από οπαδούς που τόσα εύκολα ξεχνάνε.
Για μένα ήσουν, είσαι και θα είσαι πάντα ο καλύτερος προπονητής για τον ΠΑΟΚ.
Αναγνωρίζω τα καλά σου ...
Είσαι ο φανερός αλλά και ο αφανής ήρωας για όλες τις επιτυχίες της ομάδας τα τελευταία χρόνια.
Αποθεώθηκες αλλά και λοιδορήθηκες ταυτόχρονα από οπαδούς που τόσα εύκολα ξεχνάνε.
Για μένα ήσουν, είσαι και θα είσαι πάντα ο καλύτερος προπονητής για τον ΠΑΟΚ.
Αναγνωρίζω τα καλά σου ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 14:15
- Jump to forum
- Jump to topic
"Στο ίδιο μήκος και ο Οζντόεφ. Μιλώντας, επίσης μαζί του το καλοκαίρι στην Ολλανδία, η σχέση του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι πρωτίστως ανθρώπινη. Ο Ρώσος τον σέβεται ως άνθρωπο. Μάλιστα, σε συμπληρωματική ερώτηση για το αν αυτός ο σεβασμός προς το πρόσωπό του αρκεί, ο «Μάγκο» ήταν απόλυτος. Όλα ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 22:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας λήγουν όλα τα συμβόλαια μαζί με αυτό του Ράσβαν.
Καινούριος προπονητής με 25 καινουριους παίκτες. Καλά, 20 καινουριους και 5 από τις ακαδημίες.
Καινούριος προπονητής με 25 καινουριους παίκτες. Καλά, 20 καινουριους και 5 από τις ακαδημίες.