leomatos88 αδερφέ μου !!
Παρατηρώ εδώ και 2-3 ημέρες πως είσαι σε burst mode και θέλω να σε πω κάτι, κάτι το οποίο θα έλεγα και σε έναν φίλο μου στην ίδια φάση.
Ρε μαλάκα, ξεκόλλα, άραξε, μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς και μην τους αφήνεις να παίζουν με το μυαλό σου και να σε επηρεάζουν ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 6861 εγγραφές
- Πέμ 11 Ιουν 2026, 22:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
@leomatos88 αδερφέ μου !!
Παρατηρώ εδώ και 2-3 ημέρες πως είσαι σε burst mode και θέλω να σε πω κάτι, κάτι το οποίο θα έλεγα και σε έναν φίλο μου στην ίδια φάση.
Ρε μαλάκα, ξεκόλλα, άραξε, μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς και μην τους αφήνεις να παίζουν με το μυαλό σου και να σε επηρεάζουν ...
- Πέμ 11 Ιουν 2026, 23:03
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 11 Ιουν 2026, 23:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Leo παιχταρά μου, είσαι αγνό ΠΑΟΚτσακι.
Ηρέμησε πρώτα από όλα για σενα.
Και δευτερευόντως γιατί έχουμε πολλά ακόμα μπροστά μας.
- Παρ 12 Ιουν 2026, 00:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Μην το κουράζουμε χωρίς λόγο. Προφανώς και δε γίνεται να μπούνε οι δυό τους σε κανένα ζύγι. Ο ΠΑΟΚ χωρίς τον Ιβάν δεν ξέρουμε μετά βεβαιότητας αν θα είχε αποφύγει τα ... αγροτικά ρεζιλίκια των άλλων. Φαντάζει όμως εξαιρετικά απίθανο να τα είχε αποφύγει, με βάση τα δεδομένα των καιρών εκείνων. Όσο κι ...
- Παρ 12 Ιουν 2026, 00:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε μαλάκα, ξεκόλλα, άραξε, μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς και μην τους αφήνεις να παίζουν με το μυαλό σου και να σε ...
- Παρ 12 Ιουν 2026, 00:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Kαλά το ξεφτιλίσαμε... Καλός, χρυσός , πολυνίκης ο Λούτσι, αλλά όχι και απίθανο με άλλον στον πάγκο...
Άλλωστε τα τελευταία χρόνια το πρωτάθλημα είναι πολύ δίκαιο και έχει καθαρίσει σε μεγάλο βαθμό εξαιτίας του Ιβαν. Γιαυτό και τα τελευταία χρόνια όλοι έχουν πάρει τουλάχιστον 1 πρωτάθλημα. Την ...