Ας γράψω και εγώ 5 σκέψεις και προβληματισμούς που έχω.
Όταν έσκασε η Ανακοίνωση της μαμάς η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι δεν πέτυχε το take over του ΟΛΘ και χρησιμοποιούν τον ΠΑΟΚ. Οσο για την εμπλοκή της κυβέρνησης εγώ προσωπικά έχω πειστεί 99.99 % πως είναι υπαρκτή. Η όλη φάση μου θύμισε την ανιψιά ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1718 εγγραφές
- Δευ 04 Αύγ 2025, 15:19
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 04 Αύγ 2025, 15:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
@ABOLEYTOI νομίζω πως αν φορτίσουν τον κόσμο και διώξουμε τον Ιβάν απο τον ΠΑΟΚ τους είναι πολύ πιο εύκολο παρασκηνιακά να πάρουν το λιμανι. Αυτή τη στιγμή εγώ βλέπω την προσπάθεια να αμαυρώσουν το προφίλ του Σαββίδη πιο έντονη απ ποτέ για να τον διώξει ο κόσμος.
- Δευ 04 Αύγ 2025, 15:39
- Jump to forum
- Jump to topic
@panta τη σύνδεση γήπεδο - λιμάνι δεν πολυκατάλαβα.
Λες δηλαδή ότι ο Σαββίδης αντί να τα σπρώξει στο λιμάνι θα τα δεσμεύσει για το γήπεδο, όπως έχει προταθεί εδώ μέσα;
Και αν κάνει το αντίθετο; Αν πει κάντε εσείς το γήπεδο, έχω να ασχοληθώ με το λιμάνι εγώ, τι γίνεται;
Ο Σαββίδης θέλει και τα ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 15:44
- Jump to forum
- Jump to topic
@ABOLEYTOI νομίζω πως αν φορτίσουν τον κόσμο και διώξουμε τον Ιβάν απο τον ΠΑΟΚ τους είναι πολύ πιο εύκολο παρασκηνιακά να πάρουν το λιμανι. Αυτή τη στιγμή εγώ βλέπω την προσπάθεια να αμαυρώσουν το προφίλ του Σαββίδη πιο έντονη απ ποτέ για να τον διώξει ο κόσμος.
μετά απο τόσο καιρό, το να ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 15:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας γράψω και εγώ 5 σκέψεις και προβληματισμούς που έχω.
Όταν έσκασε η Ανακοίνωση της μαμάς η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι δεν πέτυχε το take over του ΟΛΘ και χρησιμοποιούν τον ΠΑΟΚ. Οσο για την εμπλοκή της κυβέρνησης εγώ προσωπικά έχω πειστεί 99.99 % πως είναι υπαρκτή. Η όλη φάση μου θύμισε την ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 15:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ ένα πράγμα ξέρω. Ο Ιβάν όταν πει κάτι συγκεκριμένο το κάνει. Πόσο μάλλον να τηρήσει ένα μνημόνιο συνεργασίας με χρονοδιαγραμματα.
Τρόποι για έκδοση εγγυητικής που να εξασφαλίζουν την περατωση του έργου υπάρχουν πολλοί. Ξέρει αυτός.
Τα υπόλοιπα που ζητάει ο ΑΣ, είναι να χαμε να λέγαμε ως μέτρο ...
Τρόποι για έκδοση εγγυητικής που να εξασφαλίζουν την περατωση του έργου υπάρχουν πολλοί. Ξέρει αυτός.
Τα υπόλοιπα που ζητάει ο ΑΣ, είναι να χαμε να λέγαμε ως μέτρο ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 16:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλος ο κόσμος τους "φτύνει" αλλά αυτοί νομίζουν ότι βρέχει.
Λογικά θα έχουν κάτι αντίστοιχο με το soap όπερα της απόπειρας δωροδιας από αυγενιακό μπράβο και πρώην υπάλληλο στα εξοτικα Μίκελ Εύοσμου ή της πολυιδιοκτησιας και θα ελπίζουν να σπιλώσουν το όνομα του Ιβαν και να κερδίσουν από τη λάσπη ...
Λογικά θα έχουν κάτι αντίστοιχο με το soap όπερα της απόπειρας δωροδιας από αυγενιακό μπράβο και πρώην υπάλληλο στα εξοτικα Μίκελ Εύοσμου ή της πολυιδιοκτησιας και θα ελπίζουν να σπιλώσουν το όνομα του Ιβαν και να κερδίσουν από τη λάσπη ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 16:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ιβάν είναι ο Μεγαλομέτοχος της ομάδας !!! Είναι αυτος που απο το 2013 και μετά εχει βοηθήσει το σωματείο και τον ερασιτέχνη οικονομικά !!! Εχει βάλει τον Π.Α.Ο.Κ. στο ποδοσφαιρικό σύμπαν της Ευρώπης !!! Εχει δώσει τίτλους και διακρίσεις !!! Εχει μία απο τις καλυτερες ακαδημίες στην Ευρώπη ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 16:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξανά λέω όπως είχα πει και λίγες μέρες πρίν.
Η ΠΑΕ πίεζε τον ΑΣ εδώ και καιρό να βρει πόρους για το γήπεδο και διαφαινόταν ότι ο Σαββίδης δεν πρόκειται να κάνει γήπεδο χωρίς δημόσια συμμετοχή.
Ο ΚΚ το ανέφερε δημοσίως Με πλάγιο τρόπο και ο ΑΣ θεώρησε ότι πλέον πρέπει να γίνει κίνηση σε άλλον ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 16:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά ακουστηκαμε όλοι. Ας παραθέσουμε προτάσεις
όσοι έχουνε, όπως είπε και ο psycoman.
Ήδη πολλοι εδω μέσα έχουμε ζητήσει παραίτηση ΔΣ
προσωρινή Διοίκηση και εγγραφή μελών στον ΑΣ.
Με τελική κατάληξη μια ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
του ΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ όλα τα θεματα του γηπεδου
από ένα ΜΕΓΑΛΟ σώμα ...
όσοι έχουνε, όπως είπε και ο psycoman.
Ήδη πολλοι εδω μέσα έχουμε ζητήσει παραίτηση ΔΣ
προσωρινή Διοίκηση και εγγραφή μελών στον ΑΣ.
Με τελική κατάληξη μια ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
του ΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ όλα τα θεματα του γηπεδου
από ένα ΜΕΓΑΛΟ σώμα ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 18:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Σαν τι προτάσεις να γίνουν, ρε παίδες; Εδώ οι άνθρωποι που προαλείφονται να αναδεχθούν το πρότζεκτ του νέου γηπέδου απήντησαν στον psagmenos4 ότι δεν έχουν καμία διάθεση να αναμειχθούν στην ΠΑΕ κι ότι θα άγγιζε το όριο του παραλογισμού ο οποιοσδήποτε φίλος του ΠΑΟΚ να μη θέλει να γίνει στον ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 19:47
- Jump to forum
- Jump to topic
για τον μυστακιδη τι να πω. ελπιζω η ανυπαρξια του επικοινωνιακα να μην σημαινει και ανυπαρξια σοβαρων σκοπων για τον συλλογο
Αν πάρουμε την απάντηση που πόσταρε ο Psagmenos4, δεν υπάρχει κανένας σκοπός....πόσο μάλλον σοβαρός. Το μόνο που τον νοιάζει είναι το γήπεδο.
Το θέμα, όμως, είναι ότι ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 20:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Κανένα ΠΔ ΔΕΝ ΛΗΓΕΙ.
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ,ΠΡΕΠΕΙ 5 ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΖΙΦΡΑ.
Με εκλογές σε λιγότερο από 2 χρόνια και ενώ στην Θεσσαλονίκη ήδη δεν τς πάνε καλά δεν νομίζω ότι κάποιος υπουργός θα βάλει την τζίφρα του.
Το ΠΔ δεν λήγει αλλά υπάρχουν κάποιες παραχωρήσεις ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 22:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω πως να το διαγράψω απλά το έχω κάνει επεξεργασία. Απ ότι καταλαβαίνω δεν θέλουμε να δούμε τι λενε οι πλευρές που είναι στο παιχνίδι της Νέας Τούμπας,αλλά μόνο να αναπαράγουμε συνωμοσίες που ίσως ισχύουν ίσως και όμως όχι.
Αν λοιπόν έγραφα ότι ο Μυστακίδης θέλει το λιμάνι θα περνούσε.
Η ...
Αν λοιπόν έγραφα ότι ο Μυστακίδης θέλει το λιμάνι θα περνούσε.
Η ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 22:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ΚΚ υπονοούσε να πιέσει ο Α.Σ. για χρηματοδότηση από το κράτος, οπως έγινε με χαρτιά ή το τζαπε του Ραζέλου. Από συμπεράνατε ότι αναφερόταν σε ιδιώτη;