Αναζήτηση για περισσότερες από 1718 εγγραφές

Return

από eorptol1
Δευ 04 Αύγ 2025, 13:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

ΤΟ ΓΑΥΡΟΠΟΛΙΣ ΟΠΟΥ ΑΝΑΜΙΧΘΗΚΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΚΑΚΟ
από Unpsofable78
Δευ 04 Αύγ 2025, 13:42
Jump to forum
Jump to topic

Notorious4 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 13:39
Unpsofable78 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 13:34 Notorious4

Άρα εσύ ξέρεις τις πληροφορίες όπως λες που θα ανακοινώσει ο ΑΣ. Σωστά;
Ξέρω κάποιες πληροφορίες αλλά δεν έχω και την εμπιστοσύνη στους εμπλεκόμενους ότι μπορούν να τις επικοινωνήσουν σωστά.
Είναι σοβαρές; Εσένα προσωπικά σε έπεισαν να φανταστώ για να τους υπερασπιζεσαι
από zissos
Δευ 04 Αύγ 2025, 13:43
Jump to forum
Jump to topic

Και γιατί να κάνουμε μήνες υπομονή για κάτι που από ότι φαίνεται (και παρουσιάζεται) είναι προαποφασισμένο? Για να "ωριμάσουν" οι συνθήκες? Θα έχουμε κάποιο νέο "αφήγημα"? Αφού τόσο ο ΑΣ όσο και η "πλευρά Μυστακίδη" τα έχουν βρει και έχουν υπογράψει και μνημόνιο μεταξύ τους κιόλας, ποιός είναι ο ...
από Мир
Δευ 04 Αύγ 2025, 13:44
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ ξαναλέω την άποψη μου, οι σύνδεσμοι δεν πιστεύω ότι υπέγραψαν μνημόνιο, οπότε δεν έχουν κανένα λόγο να παίζουν κρυφτό.
Είμαστε οπαδικό φόρουμ εδώ, μπείτε κα γράψτε το τι παίζει για να καταλαβουμε, να τουμπεκιαστουμε (αν είναι σωστά όλα), και να τελιωνει το νταβαντουρι.
από eorptol1
Δευ 04 Αύγ 2025, 13:46
Jump to forum
Jump to topic

Ο φανατισμός και η προσωπολατρεία που υπάρχει αυτές τις μέρες είναι η μεγάλη αποδείξη της δύναμης που εχει ένας πρόεδρος οποιαδήποτε ΠΑΕ. Κατευθυνόμενος όχλος που με επιτυχίες και 2-3 κατευθυνόμενα μέσα είναι πρόθυμος να "σκοτώσει" την αντίθετη πλευρά και να εμφανίζει ως αιρετική. Ξαφνικά ο ΑΣ ...
από Eagle1980
Δευ 04 Αύγ 2025, 13:51
Jump to forum
Jump to topic

Το γ'ηπεδο θα το κάνει ο ΙΒΑΝ . :nairepaok:
από ΚΩΣΤΑΣ2019
Δευ 04 Αύγ 2025, 13:54
Jump to forum
Jump to topic

Ο φανατισμός και η προσωπολατρεία που υπάρχει αυτές τις μέρες είναι η μεγάλη αποδείξη της δύναμης που εχει ένας πρόεδρος οποιαδήποτε ΠΑΕ. Κατευθυνόμενος όχλος που με επιτυχίες και 2-3 κατευθυνόμενα μέσα είναι πρόθυμος να "σκοτώσει" την αντίθετη πλευρά και να εμφανίζει ως αιρετική. Ξαφνικά ο ΑΣ ...
από gpap5
Δευ 04 Αύγ 2025, 13:57
Jump to forum
Jump to topic

απαντώντας στον φίλο alexgarcia6, αρχικώς εδώ καταθτω την προσωπική μου άποψη, οπότε σε αυτό τουλάχιστον συμφωνούμε.

Το ότι όμως δεν είναι ξεκάθαρος ο στόχος του ΑΣ και πως περιμένουμε την συνέντευξη για να μας ξεκαθαρίσουν τους στόχους τους, είναι αφελές και στρουθοκαμηλισμός.
Εκτός αν ο φίλος δεν ...
από Equalizer
Δευ 04 Αύγ 2025, 14:36
Jump to forum
Jump to topic

Αχταρμας ξανά

Κατά αρχάς τα όσα γράφει ο φίλος Νοτοριους είναι γενικώς ας πούμε αποδεκτά. Δεν μπορούμε να τα κρίνουμε ως σωστά ή λάθος αλλά δείχνουν οκ.

Η φράση "το παίζετε μάγκες" προκλητική, αλλά όλοι μας έχουμε γράψει πολλά τόσες μέρες οπότε κλαιν Μάιν

Ο αχταρμας προκύπτει όμως από το ότι ...
από Equalizer
Δευ 04 Αύγ 2025, 14:50
Jump to forum
Jump to topic

Ε όχι ρε φίλε όχι δεν μπορώ

Εκτός του ότι θα έπρεπε να το βλέπεις και μόνος σου, το έχω γράψει κανένα δις φορές εδώ μέσα

Ακομα κι αν δεν το διάβασες είναι αδιανόητο έστω και να ζητάει κάποιος να δείξουμε το προφανες

Ελεος

Κάτσε σε παρακαλώ και διάβασε όλα μου τα ποστ σε αυτό το τοπικ
από eorptol1
Δευ 04 Αύγ 2025, 14:53
Jump to forum
Jump to topic

Το παίζετε μάγκες δεν θεωρώ πως είναι προκλητικό. Στο φόρουμ όπως και γενικά στα social media ο περισσότερος κόσμος φέρεται με τελείως διαφορετικό τρόπο απ'ότι στην πραγματικότητα. Εδώ ολημερίς το μεγαλύτερο ποσοστό του κόσμου κράζει την εκάστοτε κυβέρνηση και μετά πάει και την ψηφίζει για το ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Δευ 04 Αύγ 2025, 14:59
Jump to forum
Jump to topic

Το αυτονόητο ΘΑ ΗΤΑΝ, εφόσον δεν υπάρχει συνεργασία ΠΑΕ - ΑΣ με ξεκάθαρη απόφαση του ΑΣ, να όριζαν μια γενική συνέλευση σε πχ ένα χρόνο από σήμερα με ταυτόχρονο κάλεσμα στον κόσμο να γίνει μέλος και να έχει δικαίωμα ψήφου.

Μέχρι τώρα πορευομασταν χωρίς απαίτηση για ΓΣ καθώς υπήρχε, νομίζαμε ...
από Taseos
Δευ 04 Αύγ 2025, 15:04
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό που θέλετε να δείξω την ίδια εμπιστοσύνη σε έναν άγνωστο πλην πλούσιο έναντι ενός ανθρώπου που γέμισε τα δημοτικά της χώρας ΠΑΟΚσακια και τις ψυχές μας αγαλίασή να το ψάξετε μέσα σας. Όσοι είστε ΠΑΟΚ ΒΕΒΑΙΑ. Όσο δεν είστε ψάξτε το στον πάτο σας . Συγγνώμη από το φόρουμ αλλά έσκασα
από Unpsofable78
Δευ 04 Αύγ 2025, 15:07
Jump to forum
Jump to topic

Το θέμα είναι ότι και από το λιγο που τον έχουμε γνωρίσει μέσα από τον τρόπο που κινείται και τις ενέργειες που κάνει, μόνο εμπιστοσύνη δεν εμπνέει.
Δυστυχώς από μένα είναι όχι.
από astral
Δευ 04 Αύγ 2025, 15:12
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό που θέλετε να δείξω την ίδια εμπιστοσύνη σε έναν άγνωστο πλην πλούσιο έναντι ενός ανθρώπου που γέμισε τα δημοτικά της χώρας ΠΑΟΚσακια και τις ψυχές μας αγαλίασή να το ψάξετε μέσα σας. Όσοι είστε ΠΑΟΚ ΒΕΒΑΙΑ. Όσο δεν είστε ψάξτε το στον πάτο σας . Συγγνώμη από το φόρουμ αλλά έσκασα

Καλά όλα ...