Είσαι από το ΣΔΟΕ, αφελής, ή απλώς κανείς τον ανηξερο/χαζό για να μας εκνευρίσεις και να οδηγήσεις άλλου ντ άλλου την συζήτηση; Ειλικρινά ρωτάω για να ξέρω πως να σου απαντήσω αν και αυτή είναι η τελευταία φορά με όλο τον σεβασμό
Να σου απαντήσω λοιπόν με κάθε επιφύλαξη ότι προφανώς δηλώνονται ως ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1719 εγγραφές
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:43
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Επειδή έχει καταστεί πλέον απόλυτα σαφές τι ρόλο βαράνε διάφοροι εδώ πέρα (υπήρχαν δείγματα και παλιότερα βέβαια), όπως γράφτηκε κι από κάποιον άλλο μερικές σελίδες πριν, φαντάζει όντως η πλέον ενδεδειγμένη πρακτική να μην επιχειρείται στα σοβαρά διάλογος μαζί τους.
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θέλω να ρωτήσω τους ουδέτερους που δεν θέλουν να επιλέξουν πλευρά ή όσους έχουν επιλέξει την πλευρά του ΑΣ όντας σίγουροι ότι ο Σαββιδης δε θέλει ή δε μπορεί να κάνει το γήπεδο.
Ποια θέλετε (όχι ποια πιστεύετε) να είναι η εξέλιξη σε όλο αυτό που γίνεται το τελευταίο δίμηνο ;
Να συμπράξει ο ...
Ποια θέλετε (όχι ποια πιστεύετε) να είναι η εξέλιξη σε όλο αυτό που γίνεται το τελευταίο δίμηνο ;
Να συμπράξει ο ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσείς οι "μόνο ΠΑΟΚ" που έχετε κατακρεουργησει καθε έννοια λογικής:
Μετρήστε τρόπαια και διακρίσεις του αγαπημένου σας ΑΣ ΠΑΟΚ προ και μετά έλευσης Σαββίδη. Αφήστε έξω το αντρικό ποδόσφαιρο. Δείτε όλα όσα κέρδισε ο ΑΣ με τα λεφτά που έφερε η ΠΑΕ στον ΑΣ. Ίσως μετά καταλάβετε τι ξεφτίλα είναι να ...
Μετρήστε τρόπαια και διακρίσεις του αγαπημένου σας ΑΣ ΠΑΟΚ προ και μετά έλευσης Σαββίδη. Αφήστε έξω το αντρικό ποδόσφαιρο. Δείτε όλα όσα κέρδισε ο ΑΣ με τα λεφτά που έφερε η ΠΑΕ στον ΑΣ. Ίσως μετά καταλάβετε τι ξεφτίλα είναι να ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι να πρώτο πεις για τον Ιβάν και οτι και να πεις είναι λίγο...Τον ευχαριστούμε για τις Χαρές που μας πρόσφερε και που μας έβγαλε απο τον βουρκο αλλά ναι υπάρχει και αλλά, δεν μπορούμε να μην κάνουμε κριτικη για τα κακός κείμενα που παρατηρούμε εδω και αρκετά χρόνια χωρίς να υπάρχει διάθεση για ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 13:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Έτσι ακριβώς @fidel .
Κανένας διχασμός. Μόνο ΠΑΟΚ.
Προσωπικά, χωρίς ειρωνεία θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για τον ρόλο σου , που υπηρετείς πιστά τον ΠΑΟΚ, χωρίς να υποστηρίζεις τους μεν ή τους δε. Εύγε.
μονο ΠΑΟΚ
Αυτήν την περίοδο εχει μετατραπεί στον φερεντζέ του ΥΠΟΚΡΙΤΗ
Το χιούμορ ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 13:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Συνεχίστε παιδιά να συζητάτε και
να αναλύετε. Αν δε τελειώσει άμεσα
το ζήτημα όπως πρέπει, δε θα γυρίσουμε απλά σε εποχές Βουλινου και Γουμένου. Μακάρι να ήταν έτσι.
Ακόμη και αν αύριο το ΔΣ ζητήσει
συγνώμη και ακυρώσει την οποιαδήποτε συμφωνία κάτι
που αυτή τη στιγμή φαντάζει
έως απίθανο, έχει ...
να αναλύετε. Αν δε τελειώσει άμεσα
το ζήτημα όπως πρέπει, δε θα γυρίσουμε απλά σε εποχές Βουλινου και Γουμένου. Μακάρι να ήταν έτσι.
Ακόμη και αν αύριο το ΔΣ ζητήσει
συγνώμη και ακυρώσει την οποιαδήποτε συμφωνία κάτι
που αυτή τη στιγμή φαντάζει
έως απίθανο, έχει ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 13:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω την εντύπωση ότι η ομάδα της παπαροαληθειας είναι ήδη εδώ έχουν συγκεκριμένη μεθοδολογία σε όλα τα θέματα και τους έχουν πάρει χαμπάρι, είτε γράφουν για το μισητό πουτιν για το καλό ισραηλ για την μισητή παλαιστινη για τους απλυτους..... Φτάνουν και μέχρι τον Σαββίδη είναι αλήθεια ότι άργησαν ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 13:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Να ρωτήσω κάτι;
Σε κάποιο σημείο, στο παράρτημα - οικονομικά στοιχεία, στην χθεσινή ανακοίνωση του Α.Σ. αναφέρει το παρακάτω που παραθέτω.
Υπάρχουν χρωστούμενα από την ΠΑΕ και την ΚΑΕ στον Α.Σ.;
Έχει κανείς εικόνα πόσα είναι αυτά τα εκ του νόμου οφειλόμενα χρήματα που οφείλονται στον Α.Σ.;
Να ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 14:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντελως τραγικο να το γραψεις αυτο σε ανακοινωση οτι και να λεει ο καθενας..και τιποτα να μην ειχανε δωσει φετος εδω και εντεκα χρονια αυτοι τους στηριζουν..τοτε ομως δεν βγηκε καμια ανακοινωση..τωρα για να δικαιολογησεις οτι ειπες ψεμματα εξαρχης για την χορηγια του Μυστακιδη(που δεν ειχες και ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφήστε ρε τις συγκεκαλυμενες προκλήσεις
Έχουν όρια οι αντοχές όλων
Παπαρολογηματα ναι μεν αλλά, όταν είμαστε ένα βήμα πριν τον αλληλοσπαραγμό, είναι ξεκάθαρο ότι καλύπτουν τους εγκληματίες
Άμα δεν έχετε κάτι σταρατο να πείτε μην μιλάτε
Έχουν όρια οι αντοχές όλων
Παπαρολογηματα ναι μεν αλλά, όταν είμαστε ένα βήμα πριν τον αλληλοσπαραγμό, είναι ξεκάθαρο ότι καλύπτουν τους εγκληματίες
Άμα δεν έχετε κάτι σταρατο να πείτε μην μιλάτε
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Το νο1 λάθος του Ιβάν Σαββίδη είναι ότι δεν αντιμετωπίζει τους πάντες στην Ελλάδα σαν εχθρούς. Σε αυτή την χώρα όλοι γλύφουν κατά πάνω και φτύνουν κατά κάτω. Πάντα πρέπει να περιμένεις την στραβή και οτιδήποτε σχεδιάζεις πρέπει να βασίζεται στο χειρότερο δυνατό σενάριο. Οι χαμουτζήδες έτσι ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ ξέρω αγαπητό ΔΣ του ΑΣ, ότι θα με κάνετε να κουβαληθώ από την Κέρκυρα την Πέμπτη για να φωνάξω Ιβαν Σαββίδης.
Η ιδέα του ΠΑΟΚ, το τι σημαίνει ΠΑΟΚ για μένα, μάλλον δεν συμβαδίζει με το τι σημαίνει ΠΑΟΚ για τους θεματοφύλακες του συλλόγου.
Μπορεί να είμαι εγώ λάθος, δε βαρίεσαι.
Η ιδέα του ΠΑΟΚ, το τι σημαίνει ΠΑΟΚ για μένα, μάλλον δεν συμβαδίζει με το τι σημαίνει ΠΑΟΚ για τους θεματοφύλακες του συλλόγου.
Μπορεί να είμαι εγώ λάθος, δε βαρίεσαι.
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει μεγαλομέτοχο. Διοίκηση διορισμένη έχει από το πρωτοδικείο με πρόταση του ΑΣ. αν θέλει ας μην ανανεώσει στο τέλος του εξαμήνου.ας προτείνει κάποιον άλλον. Τόσους πετυχημένους όρισε 30 χρόνια τώρα
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 16:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
ρε μην τους απαντάτε.
Βαλτοί είναι ξεκάθαρα.
Μην τους απαντάτε, αδιαφορήστε και θα εξαφανιστούν σαν τις μύγες.
Βαλτοί είναι ξεκάθαρα.
Μην τους απαντάτε, αδιαφορήστε και θα εξαφανιστούν σαν τις μύγες.