Διαβάζοντας την ανακοίνωση του ΑΣ (την τελευταία) καθώς και τις ανακοινώσεις των συνδέσμων που έχουν τον ΠΑΟΚ απλά ως μέσο επίτευξης των προσωπικών τους φιλοδοξιών, ένα σκέπτομαι:
σε μια χρονιά, που ο ΠΑΟΚ εορτάζει τα 100χρόνια ζωής, οι εχθροί μας αποφάσισαν να μας χτυπήσουν.
Όχι αγωνιστικά. Ούτε ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1719 εγγραφές
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 04:47
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 07:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Εξοφθαλμα νταβατζιδικη;
Πόσα χρόνια ακούγεται το ενδιαφέρον του Μυστακίδη για τον ΠΑΟΚ;
Καταλαβαίνεις ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος μη πραγματοποιήσεις του γηπέδου;
Ξέρεις πόσος χρόνος απαιτείται για να ξανά τρέξει όλο αυτό το ζήτημα σχετικά με τις άδειες και ποσα επιπεδσ θα μας ρίξει σε ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι να σου παραθέσει? Το ανακοίνωσε ο ΑΣ πριν 45 μέρες
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ: “
4. Μετά την Γ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 02-06-2025 και την προτροπή τους ότι ο ΑΣ έχει πλέον το χρέος να προχωρήσει η κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, κάναμε τα κάτωθι :
1) Ανακοίνωση ότι ο ΑΣ ΠΑΟΚ είναι παρών και με τη στήριξη του κόσμου του θα κάνει τα πάντα ...
4. Μετά την Γ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 02-06-2025 και την προτροπή τους ότι ο ΑΣ έχει πλέον το χρέος να προχωρήσει η κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, κάναμε τα κάτωθι :
1) Ανακοίνωση ότι ο ΑΣ ΠΑΟΚ είναι παρών και με τη στήριξη του κόσμου του θα κάνει τα πάντα ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ: “
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν θέλω να φανώ απαισιόδοξος, αλλά όσο κι αν προσπαθώ να κρατήσω μια σπίθα ελπίδας αναμμένη, όλα δείχνουν πως αν δεν υπάρξει μια θεαματική ανατροπή, το παιχνίδι είναι χαμένο.
Και δεν είναι χαμένο μόνο διοικητικά. ΠΑΟΚ ήμασταν και πριν τον Ιβάν. Είναι χαμένο στο επίπεδο του ήθους, της ενότητας, της ...
Και δεν είναι χαμένο μόνο διοικητικά. ΠΑΟΚ ήμασταν και πριν τον Ιβάν. Είναι χαμένο στο επίπεδο του ήθους, της ενότητας, της ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 09:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατι πιστευει κανεις οτι η δουλεια με μυστακιδη εγινε σε 10 μερες? Ή οτι ο ΑΣ δεν εχει υπογραψει και δεν προτιμα Μυστακιδη? μεταξυ μας θα δουλευομαστε?
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 09:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο παναθηναϊκός ενώ έχει τις άκρες σε όλο το σύστημα (και παιρνει χρημα απο την πολιτεία) δεν έχει κάνει ακόμη ουσιαστικά βήματα για τον βοτανικό εδώ και πολλά χρόνια.
Για την αεκ μην πω... αυτοί και αν ζορίστηκαν μέχρι να γίνει το γήπεδο.
Και εδώ μέσα διαβάζω ως λογικό επιχείρημα ότι ο ΑΣ ΠΑΟΚ ...
Για την αεκ μην πω... αυτοί και αν ζορίστηκαν μέχρι να γίνει το γήπεδο.
Και εδώ μέσα διαβάζω ως λογικό επιχείρημα ότι ο ΑΣ ΠΑΟΚ ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 09:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν θέλω να φανώ απαισιόδοξος, αλλά όσο κι αν προσπαθώ να κρατήσω μια σπίθα ελπίδας αναμμένη, όλα δείχνουν πως αν δεν υπάρξει μια θεαματική ανατροπή, το παιχνίδι είναι χαμένο.
Και δεν είναι χαμένο μόνο διοικητικά. ΠΑΟΚ ήμασταν και πριν τον Ιβάν. Είναι χαμένο στο επίπεδο του ήθους, της ενότητας ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 10:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Όντως είναι γεγονός οτι ο ΑΣ και κάποιοι σύνδεσμοι, όπως και πολλοί συνοπαδοί έχουν πεισθεί οτι ο Ιβάν δεν έχει την δυνατότητα να φτιάξει το γήπεδο. Νομίζω αυτό ισχύει (το οτι πολλοί έχουν πεισθεί 100%).
Εγώ είδα εκείνη την Παρασκευή που ο Ντέλιας ήταν στο αεροδρόμιο ένα τσουνάμι συνοπαδών να ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 10:09
- Jump to forum
- Jump to topic
ΠΆΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΎΛΑΞΗ ΤΩΝ ΌΣΩΝ ΓΝΩΡΊΖΟΥΜΕ ΩΣ ΤΩΡΑ,
Νομίζω πως είναι εντελώς ξεκάθαρο ότι ο ΑΣ έχει διαλέξει στρατόπεδο.
Επισης ξεκάθαρο νομίζω πως είναι το ότι η συντριπτική πλειονότητα του κόσμου του ΠΑΟΚ σέβεται, αγαπάει, εκτιμαει κ στηρίζει τον ιβαν για όσα έχει κάνει για τον ΠΑΟΚ μας.
Θα ήμουν ...
Νομίζω πως είναι εντελώς ξεκάθαρο ότι ο ΑΣ έχει διαλέξει στρατόπεδο.
Επισης ξεκάθαρο νομίζω πως είναι το ότι η συντριπτική πλειονότητα του κόσμου του ΠΑΟΚ σέβεται, αγαπάει, εκτιμαει κ στηρίζει τον ιβαν για όσα έχει κάνει για τον ΠΑΟΚ μας.
Θα ήμουν ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 10:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω πάθει πλάκα από τις λογικές ακροβασιες, τις ανακρίβειες , τα ψέματα ,την ίντριγκα και την επαγγελματική προπαγάνδα που διαβάζω για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα που συμβαίνουν από τον ΑΣ και τους παρατρεχαμενους στο παρασκήνιο.
Πάντα στα κρυφά και πάντα ύπουλα.
Μεγαλη ντροπή και δυστυχώς ...
Πάντα στα κρυφά και πάντα ύπουλα.
Μεγαλη ντροπή και δυστυχώς ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 10:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ιστορία του ΠΑΟΚ έχει πολλά τρυπήματα και προδοσίες. Τα πιο επώδυνα, από μέσα. Αυτό ζούμε και τώρα. Υπάρχουν συχνά ( δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα σε πρόσωπα) διαθέσιμοι για να υπηρετήσουν μι προδοσία. Το γιατί ας το απαντήσει ο καθένας.
Τα προηγούμενα χρόνια αν δει τι περάσαμε, Ξανθες κλπ ...
Τα προηγούμενα χρόνια αν δει τι περάσαμε, Ξανθες κλπ ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 10:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορείς να αναφέρεις μερικά για να γίνουμε και εμείς σοφότεροι, ευχαριστώ...
Όχι. Από ότι φαίνεται είστε ήδη σοφότεροι.
"Είμαστε" σαν δεν ντρέπεσαι που με βάζεις και ταμπέλα....Την ειρωνεία σου άλλου...
Φίλε το ποστ σου είναι στον πληθυντικό, το ίδιο και η απάντηση .
Όσο για τα ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 10:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Να ρωτήσω κάτι;
Σε κάποιο σημείο, στο παράρτημα - οικονομικά στοιχεία, στην χθεσινή ανακοίνωση του Α.Σ. αναφέρει το παρακάτω που παραθέτω.
Υπάρχουν χρωστούμενα από την ΠΑΕ και την ΚΑΕ στον Α.Σ.;
Έχει κανείς εικόνα πόσα είναι αυτά τα εκ του νόμου οφειλόμενα χρήματα που οφείλονται στον Α.Σ.;
Να μας ...