Αναζήτηση για περισσότερες από 1020 εγγραφές
- Δευ 02 Μαρ 2026, 23:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
Σημερα ο Λοβρεν προπονηθηκε κανονικα με την ομαδα, ενω ο Ντεσποτοφ εβγαλε μερος του προγραμματος.
Ταισον, Μειτε, Παβλενκα, Πελκας και Κενι, εμειναν εκτος.
Ο Αγγλος εχει κακωση στην φτερνα.
Μειτε Πελκας κάνανε ατομικό αυτό σημαίνει ότι γυρνάνε στα κοντά ,λογικά έτοιμοι και για γαυρο.
Λοβρεν ...
- Τρί 03 Μαρ 2026, 10:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κηφισιά - ΠΑΟΚ 4/3/26 20:00, Cosmote Sport 1 HD
Αποστόλη μπορείς να πάμε;
Αν ναι να μιλήσω με Πρίτσα να μας περιμένει στα επίσημα.
Αν ναι να μιλήσω με Πρίτσα να μας περιμένει στα επίσημα.
- Τρί 03 Μαρ 2026, 18:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Πριμ ρεκόρ στην Κηφισιά πριν από τον ΠΑΟΚ! Σε περίπτωση που πιστεύουμε ότι θα περάσουμε αέρα, με το μαχαίρι στα δόντια θα είναι και αυτοί. Πάμε ΠΑΟΚαρα.
- Τετ 04 Μαρ 2026, 11:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι άγχος ρε μαλακες, θα τους διαλύσουμε τους φλώρους.
- Τετ 04 Μαρ 2026, 21:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω ούτε και εγώ.embuji έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 21:35 Εγώ ρε μάγκες αυτό το πράγμα πέναλτυ δε το έδινα. Να είμαι ειλικρινής.
- Τετ 04 Μαρ 2026, 21:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Σοφτ στα μάτια μου. Δεν τον βλέπει δεν έχει ιδέα ότι είναι εκεί. Και στο ριπλει γελούσε που με εκνευρίζει
Εγώ με το πέναλτυ γενικά είμαι πάρα πολύ αυστηρός
- Τετ 04 Μαρ 2026, 21:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Και εγώ. Και δεν το λέω με την λογική του αυτομαστιγωματος. Θεωρώ ότι δεν ήταν.embuji έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 21:35 Εγώ ρε μάγκες αυτό το πράγμα πέναλτυ δε το έδινα. Να είμαι ειλικρινής.
- Τετ 04 Μαρ 2026, 21:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν καταφερα να το δω αλλα μη συγκρίνετε 90s με τωρα που τα πεναλτι δινονται 10 φορές πιο ευκολα. Δεν μιλαμε για γαυρο του κοκκαλη προφανώς.geobila έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 21:41 Ξεκάθαρα πέναλτυ που παίρνει μεγάλη ομάδα
Στα 90ς τρώγαμε πολλά τέτοια από το ποκ
- Τετ 04 Μαρ 2026, 23:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κηφισιά-ΠΑΟΚ 1-4, Mvp - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Να πουμε επίσης για τα χαρτια που διαβαζουν, αν το ειχαν παρει αυτοι θα ήταν πέναλτι μαρς φυσικα. Και θα ειχαν ανακαλύψει και κανα δυο που δεν τους εδωσαν φυσικα.
- Πέμ 05 Μαρ 2026, 01:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Απορώ πάντως που γίνεται κριτική για την εικόνα της ομάδας.
Η ομάδα παίζει nonstop ένα δίμηνο. Σε κάθε αγώνα χάνει και έναν παίκτη έχοντας φτάσει 11 τραυματισμούς εν ώρα αγώνα σε 10 σερί παιχνίδια. Σε αυτόν τον μαραθώνιο τα ντέρμπι ακολουθούσαν το ένα το άλλο σαν κορδέλα. Σήμερα η ομάδα έπαιξε, στο ...
Η ομάδα παίζει nonstop ένα δίμηνο. Σε κάθε αγώνα χάνει και έναν παίκτη έχοντας φτάσει 11 τραυματισμούς εν ώρα αγώνα σε 10 σερί παιχνίδια. Σε αυτόν τον μαραθώνιο τα ντέρμπι ακολουθούσαν το ένα το άλλο σαν κορδέλα. Σήμερα η ομάδα έπαιξε, στο ...
- Πέμ 05 Μαρ 2026, 02:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Το πρόβλημα δεν είναι ότι κάποιος έγραψε κάτι τέτοιο όπως το παραπάνω μήνυμα. Το πρόβλημα είναι ότι έχει και 7likes
Βέβαια ένα παρόμοιο μήνυμα του αντάρτικα έχει 15...άρα εδώ καλά είμαστε
Αποτελει προβλημα για σενα πως ο αμυντικος εριξε αγκωνια στον Σαντσες?...
Η' θεωρεις,απο αυτα που ...
- Πέμ 05 Μαρ 2026, 02:41
- Jump to forum
- Jump to topic
...
Παρεμπιπτόντως, δεν πολυψήνομαι ότι ο απονήρευτος Κηφισιώτης στη συγκεκριμένη φάση δεν είχε ιδέα περί της παρουσίας Σάντσες πέριξ του
...
Δες τη φάση από την αρχή. Ο τρόπος που κόβει ο Σαντσες δε γίνεται να είναι αντιληπτός. Ο Πετκοφ δεν έχει κοιτάξει ούτε στιγμή κάτι άλλο πέρα από τη ...
- Πέμ 05 Μαρ 2026, 08:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Edit: δεν μου αρέσει το πέναλτυ που πήραμε , είναι ξεχειλωμένο αλλά αυτός είναι ο κανονισμός και θα την πληρώσουμε και εμείς κάποια στιγμή.
Η απάντηση στο ερώτημά σου εξαρτάται από μια πολύ συγκεκριμένη λεπτομέρεια: την πρόθεση και τη φύση της επαφής.
Σύμφωνα με τις πρόσφατες οδηγίες της UEFA και ...
Η απάντηση στο ερώτημά σου εξαρτάται από μια πολύ συγκεκριμένη λεπτομέρεια: την πρόθεση και τη φύση της επαφής.
Σύμφωνα με τις πρόσφατες οδηγίες της UEFA και ...
- Πέμ 05 Μαρ 2026, 10:10
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 05 Μαρ 2026, 11:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε θα γαμηθούν όλοι απο τον τεράστιο ΠΑΟΚ.
Μην ασχολείστε με χάρτινα κωλοχανεία.
Αυτοί οι γραφικοί δεν θα κάνουν νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ φέτος και θα φωνάζουν μέχρι να βγει ο ήλιος απο την Δύση.
Πάμε στην περίπτωση του πέναλτι,αν θυμάστε πρώτος είπα οτι αυτό που πήγε να μας δώσει το var στο ...
Μην ασχολείστε με χάρτινα κωλοχανεία.
Αυτοί οι γραφικοί δεν θα κάνουν νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ φέτος και θα φωνάζουν μέχρι να βγει ο ήλιος απο την Δύση.
Πάμε στην περίπτωση του πέναλτι,αν θυμάστε πρώτος είπα οτι αυτό που πήγε να μας δώσει το var στο ...