Συμφωνω ανησυχητικα μαζι σου σημερα κ δεν μου αρεσει.Συνηθως διαφωνω.gika έγραψε: Κυρ 15 Φεβ 2026, 21:22 Αν με το καλό δεν χάσουμε σήμερα δεν βλέπω πως θα χάσουμε το πρωτάθλημα. Αν βάλουμε κι ένα γκολ δώστε το μας από σήμερα.
Η αναζήτηση βρήκε 996 εγγραφές
- Κυρ 15 Φεβ 2026, 21:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 15/2-19:30,Novasportshd
- Κυρ 15 Φεβ 2026, 21:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 15/2-19:30,Novasportshd
Πάντως η αλήθεια είναι ότι στο δοκαρι του Γιοβιτς πρέπει να έχασε κάνα δυο χτύπους η καρδιά μου
- Κυρ 15 Φεβ 2026, 21:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Αεκ 0-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Δικαιο Χ καθως χανουμε και εμεις και η Α4 2 πολυ μεγαλες ευκαιριες. Πιο καθαρες οι δικες μας. Εγω το παιρνω το χ. Αμα δε μπορουν να με κερδισουν χωρις μειτε και Ντελια με την ομαδα κουρασμενη, ξεκουραστη με τους παικτες μου θα τους κανω γιογιο.
- Δευ 16 Φεβ 2026, 12:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Κατά την γνώμη μου δεν πρέπει να μπερδεύουμε τον οργανισμό αεκ με την ποδοσφαιρική τους ομάδα μέσα στο γήπεδο. Ναι, ο Ηλιούπουλος είναι παρατράγουδο και ναι οι ΑΡΔ τους είναι σε μία συνεχή προσπάθεια εωτερικής προπαγάνδας αλλά δεν εμφανίζονται αυτοί μέσα στο γήπεδο. Ο Νίκολιτς σε πολύ σύντομο ...
- Δευ 16 Φεβ 2026, 16:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Κανένα παράπονο από την ομάδα. Πρέπει να πάρει το νταμπλ γιατί το αξίζει.
Μόνο απο τον εαυτό μου έχω παράπονο που μπαίνω στο τριπακι και διαβάζω κάτι τσακιρηδες, που γράφουν για ομάδα που έπαιξε με αέρα νικητή και ήταν 2 κλικ καλύτερη. Τώρα ποιος νικητής ξαπλώνει κάτω για δήθεν κράμπες ή παιρνει ...
Μόνο απο τον εαυτό μου έχω παράπονο που μπαίνω στο τριπακι και διαβάζω κάτι τσακιρηδες, που γράφουν για ομάδα που έπαιξε με αέρα νικητή και ήταν 2 κλικ καλύτερη. Τώρα ποιος νικητής ξαπλώνει κάτω για δήθεν κράμπες ή παιρνει ...
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αελ-ΠΑΟΚ 1-1,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Αναμενόμενο αποτέλεσμα και δίκαιο επίσης.
Χωρίς εμείς να έχουμε παραδώσει και μάστερ διαχείρισης φέτος, εχουμε καμει τις μαλακιεςμας , αυτό το διάστημα μας έχει πάει όσο στραβά γίνεται. Δε παει πιο άσχημα
Χωρίς εμείς να έχουμε παραδώσει και μάστερ διαχείρισης φέτος, εχουμε καμει τις μαλακιεςμας , αυτό το διάστημα μας έχει πάει όσο στραβά γίνεται. Δε παει πιο άσχημα
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 21:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν η ομάδα δεν αντέχει να παίζει κανονικά σε τρεις διοργανώσεις, ας φτιάξουν τότε το ρόστερ που θα το αντέχει.
Έχει καταντήσει γελοίο το να ανοίγουμε κάθε Φλεβάρη, Μάρτη την ίδια κουβέντα.
Κούραση, απουσίες, τραυματισμοί, ματς κάθε 3 μέρες και ιστορίες.
Όλος ο οργανισμός κάνει λες και είναι κάτι ...
Όλος ο οργανισμός κάνει λες και είναι κάτι ...
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 22:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν η ομάδα δεν αντέχει να παίζει κανονικά σε τρεις διοργανώσεις, ας φτιάξουν τότε το ρόστερ που θα το αντέχει.
Όλος ο οργανισμός κάνει λες και είναι ...
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 22:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Μη μασάτε και μη στεναχωριέστε. Στον τελικό κυπέλλου και τα play off που θα είμαστε πλήρεις θα τους τσαλαπατήσουμε όλους.
Φίλε αυτό είναι το πραγματικό αισιόδοξο σενάριο. Να είμαστε έτοιμοι στον τελικό κυπέλλου. Αυτό είναι το μόνο που περιμένω φέτος. Ελπίζω να μη μας γυρίσει την πλάτη η τύχη ...
- Δευ 23 Φεβ 2026, 01:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ομάδα ασθμαίνει, διότι δυστυχώς έχει κλατάρει. Έχει φρακάρει από ιδέες, δυνάμεις και πρόσωπα. Μόνο η θέληση έμεινε και το σχέδιο που προϋπήρχε, το οποίο ενδεχομένως δεν ανταποκρίνεται στις νέες συνθήκες.
Υπάρχει ένα πρώτο δεδομένο: ότι 9 χαμένοι βαθμοί με τις μη διεκδικήτριες του τίτλου ομάδες ...
Υπάρχει ένα πρώτο δεδομένο: ότι 9 χαμένοι βαθμοί με τις μη διεκδικήτριες του τίτλου ομάδες ...
- Δευ 23 Φεβ 2026, 11:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο προπονητής δεν μπορεί να διαχειριστεί 3 οργανώσεις (Ευρώπη, κύπελλο και πρωτάθλημα). Αυτοί που τον λένε εμμονικό έχουν και ένα δίκιο. Βέβαια, θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Κόλκα και θα πω ότι τόσες δεκαετίες στη ζωή μου δεν έχω δει έναν προπονητή που να μην είναι εμμονικός. Ο κάθε προπονητής έχει ...
- Δευ 23 Φεβ 2026, 11:40
- Jump to forum
- Jump to topic
@marsantos
Στην θέση του Τάισον δεν έχουμε backup και πολύ κακώς δεν πήραμε ένα παίκτη για το αριστερό φτερό, ενώ πριν τα Χριστούγεννα ξέραμε πόσο φορτωμένο πρόγραμμα έχουμε Γενάρη-Φλεβάρη. Για τον Μεϊτέ νομίζω ότι δεν έκανε καλή διαχείριση ο Λουτσέσκου που σε αγώνες που ήμασταν 3-0 τον ...
- Κυρ 01 Μαρ 2026, 21:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Τρίπολη 2-0, Mvp -Σχόλια & Παραλειπόμενα
Ευχάριστη έκπληξη για μένα η εμφάνιση στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού.
Είμαι πολύ χαρούμενος για το Μπιάνκο ( με ένα μεγάλο ερωτηματικό για τον κόουτς που δε τον έχει χρησιμοποιήσει περισσότερο) και για το Ζαφείρη ο οποίος συνεχίζει πολύ καλά. Μπράβο γιατί έβλεπα δυσκολία προσαρμογής ...
Είμαι πολύ χαρούμενος για το Μπιάνκο ( με ένα μεγάλο ερωτηματικό για τον κόουτς που δε τον έχει χρησιμοποιήσει περισσότερο) και για το Ζαφείρη ο οποίος συνεχίζει πολύ καλά. Μπράβο γιατί έβλεπα δυσκολία προσαρμογής ...
- Κυρ 01 Μαρ 2026, 21:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Ελλαδα μονο ΠΑΟΚ..Ουτε καν την Εθνικη Αθηνων..tolis14 έγραψε: Κυρ 01 Μαρ 2026, 21:39Πόσες ομάδες υποστηρίζεις;Amsterdamer_87 έγραψε: Κυρ 01 Μαρ 2026, 21:33Ουτε καν..
Δεν παιζω ποτε στο στοιχημα τις ομαδες που υποστηριζω..![]()
![]()
Ευρωπη Σανκτ Παουλι-Γιουβε-Νιουκαστλ..
- Κυρ 01 Μαρ 2026, 23:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Φοβόμουν αν είχε εντάσεις η ομάδα, αλλά ευτυχώς διαψεύστηκα.