Μερικούς εδώ μέσα, παρότι έχει αναλυθεί, φαίνεται να σας ενδιαφέρει περισσότερο αν παίξουμε Europa ή Conference, παρά το αν θα παίξουμε του χρόνου απευθείας ομίλους Τσαμπιονς λιγκ ή στην χειρότερη στα πλέι οφ του Τσαμπιονς λιγκ.
Δεν μπορείτε ή πιθανότατα δεν θέλετε να καταλάβετε ότι ο κύριος στόχος ...
Η αναζήτηση βρήκε 116 εγγραφές
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 13:52
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 13:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Δεν γίνετε να δοθεί deadlıne Σλάβια. Ο Ζαφείρης δεν είναι ένας από τους 4-5 παίκτες μιας λίστας. Είναι ο πρωταρχικός στόχος μας.
Είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα κλείσει και η ΠΑΕ το χειρίζεται μια χαρά. Ούτε άλλη πρόταση έχει νόημα να γίνει. Αν ανέβεις λίγο σε κάποιο νούμερο, θα το κάνεις μόνο αν ...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 10:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπάρχουν οπαδοί άλλων ομάδων στον πλανήτη γη που ενδιαφέρονται για το πώς θα γίνει απόσβεση μιας μεταγραφής σούπερ σταρ; Πραγματικά δηλαδή.
- Δευ 18 Αύγ 2025, 15:47
- Jump to forum
- Jump to topic
ειπανε οτι το απογευμα θα γινει νεα προταση
να αρκειστε σ΄αυτα που σας λενε
να κανετε το ψαχτηρι και να το διασκεδαζετε
δεν βγαινουν ολα προς τα εξω και δεν ειναι ολα ανακοινωσιμα
οταν μου λεει ο αλλος αυτος ειναι αλλά μην βρωμισεις γιατι θα εκτεθω
εγω τι πρεπει να κανω?
να ακυρωσω την πηγη γιατι ο ...
να αρκειστε σ΄αυτα που σας λενε
να κανετε το ψαχτηρι και να το διασκεδαζετε
δεν βγαινουν ολα προς τα εξω και δεν ειναι ολα ανακοινωσιμα
οταν μου λεει ο αλλος αυτος ειναι αλλά μην βρωμισεις γιατι θα εκτεθω
εγω τι πρεπει να κανω?
να ακυρωσω την πηγη γιατι ο ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 21:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάτι λογαριασμοί είχαν σταματήσει μόλις ακούστηκε το θέμα Ζαφείρη. Άλλοι έγραφαν αραιά αραιά και μουδιασμένα. Τώρα που καθυστερεί ή μπορεί και να μη γίνει φυσικά, άρχισαν να βγαίνουν παλι απ'τις τρύπες και να μας ζαλίζουν τα ούμπαλα.. Εγώ γουστάρω Μπαταούλα και Λόβρεν και Τσοπούρογλου άμα λάχει ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 21:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει παιδιά μην ενοχλείστε , σταματάω εδώ.
Ολα καλά με το ρόστερ, όλα καλά με τον Λοβρεν , όλα καλά με τον Μπαταούλα που δεν τον έχω δει ποτέ , όλα καλά με τον Τσοπουρογλου και τις κάρτες .
Αυτό όμως το ΠΑΟΚομετρο «εγώ είμαι ΠΑΟΚ και με Τσοπουρογλου και με Μπαταούλα κλπ» κόψτε το.
Ολοι ΠΑΟΚ ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 18:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορεί να εννοούν τα πρώτα είκοσι ευρώ που έβαλε ο Μπατιρης στον κουμπαρά με στόχο την πρωτοχρονιά
- Παρ 22 Αύγ 2025, 11:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόλις επέστρεψα από 3ήμερο ban γιατί λέει ειρωνευόμουν άλλα μέλη. Και θέλω να ρωτήσω, ποιά άλλα μέλη ακριβώς ειρωνευόμουν; μήπως αυτόν που έχει 10 μέρες λογαριασμό και η μόνη του συνεισφορά στο φόρουμ είναι να ειρωνεύεται την ΠΑΕ και την ομάδα από το πρωί ως το βράδυ και μόλις του πεις κάτι σου λέει ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 17:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θεωρώ ότι ο Κένυ είναι πολύ καλός παίχτης και αυτό έχει αρχίσει ήδη να φαίνεται.
Πολύ σταθερός αμυντικά, ανεβοκατεβαίνει συνεχώς, του λείπει η τελική προσπάθεια όπως λείπει από όλη την ομάδα αυτή την εποχή. Δεν είναι, δηλαδή, δικό του μόνο πρόβλημα. Ξέρουμε από την θητεία στη Σάλκε ότι έχει ...
Πολύ σταθερός αμυντικά, ανεβοκατεβαίνει συνεχώς, του λείπει η τελική προσπάθεια όπως λείπει από όλη την ομάδα αυτή την εποχή. Δεν είναι, δηλαδή, δικό του μόνο πρόβλημα. Ξέρουμε από την θητεία στη Σάλκε ότι έχει ...
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 10:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Έτσι όπως είναι το τοπικ διαβάζεις 5 σελίδες σε ένα λεπτό, προσπερνάς δηλαδή ξέρεις τι επαναλαμβάνεται επακριβώς.... κούραση...φφφφφφ
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 11:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Και φυσικά μέσα σε αυτό το κλίμα βρίσκουν ευκαιρία και κάποιοι να μας ξαναλενε ότι ο Ζαφείρης είναι μεταγραφή εντυπωσιασμού...
Άντε να σε πείσουν μετά κάποιοι ότι δεν είναι .... πείτε όπως θέλετε ..
Άντε να σε πείσουν μετά κάποιοι ότι δεν είναι .... πείτε όπως θέλετε ..
- Τρί 26 Αύγ 2025, 15:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Επειδή ακούω περί Καρετσα κλπ, ας προσγειωθούμε λίγο στην πραγματικότητα.
Μιλάμε για παίχτη που παρακολουθεί η Λίβερπουλ.
Στα δικά μας τώρα, έγραψα και το πρωί πως δεν με ψήνει ο Ιταλός αλλά ίσως να φταίει το γεγονός ότι οι αρδ ( σε καμία περίπτωση τα παιδιά εδώ μέσα που μοιράζονταν πληροφορίες που ...
Μιλάμε για παίχτη που παρακολουθεί η Λίβερπουλ.
Στα δικά μας τώρα, έγραψα και το πρωί πως δεν με ψήνει ο Ιταλός αλλά ίσως να φταίει το γεγονός ότι οι αρδ ( σε καμία περίπτωση τα παιδιά εδώ μέσα που μοιράζονταν πληροφορίες που ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 16:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι να προσέχουμε μονο μην μας τον πάρουν. Τι αλλο θα ακούσω αυτη τη μετσγραφικη περίοδο θεε μου.
Για πες μας εσυ ποιος είναι καλύτερος με τη μπαλα στα ποδια.
Ακόμη κ ο σιχαμένος ρετσος καλύτερος ειναι με τη μπάλα στα πόδια.
Σαν σύνολο κ οι 2 ειναι κατω του μετριου
φίλε έχεις ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 16:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Για ποιον λόγο κάποιος μπορεί να λέει ότι ο Σερραίος είναι ο αντικαταστάτης του Κοταρσκι κι όχι αυτός που παίζει ήδη στη θέση του;
Πώς μπορεί κάποιος να το λέει όταν έχουν ξεκινήσει και τα επίσημα και βγάζει και μάτια;
Είναι θέμα αντίληψης; Δύσκολο
Τι είναι τότε αυτό; Τι προσπαθεί κάποιος με ...
Πώς μπορεί κάποιος να το λέει όταν έχουν ξεκινήσει και τα επίσημα και βγάζει και μάτια;
Είναι θέμα αντίληψης; Δύσκολο
Τι είναι τότε αυτό; Τι προσπαθεί κάποιος με ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 18:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάλι καλά που φέτος δλδ πάμε για υποβιβασμό και του χρόνου δε θα έχουμε ματς το καλοκαίριgika έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 18:30 Τι είναι χειρότερο; Ότι του χρόνου δεν θα έχουμε παίκτες για τα προκριματικα με τόσους δανεικούς ή ότι φέτος έχουμε γεμίσει με παίκτες που φαίνονται μέτριοι και ελπίζουμε να γίνουν η έκπληξη;