Η αναζήτηση βρήκε 116 εγγραφές
- Δευ 01 Σεπ 2025, 13:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Πρωτη φορα βλεπω συνοπαδους να τους λεει ο αδερφος blackzone μεχρι και το ονομα και αυτοι να επιμενουν...."πες μας ποιος ειναι" αρνουμενοι να πιστεψουν οτι δεν ειναι ο Μιτροβιτς.. :lol: :lol:
-Ποιος ειναι ο παικτης που φέρνουμε Βίρνα?
-Ο μπρεθγουειτ γιαγκο?
-Ειναι ο μιτροβιτς βιρνα?
-Κλείσαμε ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 15:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά ο Ανάσας ΟΚ ακούστηκε από φίλο που έπεσε μέσα με κάθε ακρίβεια στο ζαφείρη. Είναι αξιόπιστη πληροφορία , ακόμα κι αν στραβώσει γιατί ο τύπος είναι "γειασου" θα επιβεβαιωθεί σαν στόρυ.
Ο Μίτροβιτς πώς προέκυψε?
Εχει 4-5 μερες το γράφανε για τη ζελα, κ μετα βγήκαν κατι βοδια δικα μας ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 15:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ααααα τώρα μην ανεβάζουμε τον πήχη και μη γράφουμε ονόματα.Καθε καλοκαίρι ακούμε οποιονδήποτε απλησίαστο παπά για ένα 3μηνο ότι και καλά έρχεται και μένουμε να ψάχνουμε παίχτες από τα πανέρια, αλλά τώρα τελευταία ημέρα σφίξανε οι κώλοι και αγχωθηκατε κύριοι? Και να μην ανεβάζουμε τρελές
Ο ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 20:17
- Jump to forum
- Jump to topic
οκ φιλε δικιο εχεις σταματαω το ΔΟΥΛΕΜΑ...Ξεπερασα τα ορια..μπορει καποιος μοντ να σ πει κατα ποσο ριχνω δουλεμα γτ ειδε κ συνομιλιες..Τεσπα τελευταια φορα απανταω σε τετοια μηνυματα, δν εχω να αποδειξω κτ..το απεδειξα εκει που επρεπε..Σας υποσχεθηκα απο το Σαββατο οτι μολις τελειωσει η μεταγραφικη ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 20:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχει μεταφέρει κάποια πράγματα ο Δημήτρης όντως.
Και απ' ότι φαίνεται δεν κοροϊδεύει.
Και απ' ότι φαίνεται δεν κοροϊδεύει.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 20:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Όπως σωστά είπε ο Δημήτρης το απόγευμα αυτό το τοπικ, ειδικα τελευταίες μέρες των μεταγραφών, είναι και καβλαντα.
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω εσείς που χαλιεστε γιατί διαβάζετε; Έχει αλλά 150 τοπικ.
Δεν σας υποχρεώνει κάνεις να μπείτε σε αυτό με το ζόρι
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω εσείς που χαλιεστε γιατί διαβάζετε; Έχει αλλά 150 τοπικ.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 20:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Μητσαρα γνωστε και ως γωνιας4, τα φορ για τα οποια ελπιζουμε μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο εχουν ειπωθει; Και δωσε μας ΑΝ μπορεις ενα τυρακι στο αν οι διαδικασιες ή η διαπραγματευση παει καλα. Εγω σε πιστευω.
Kαι τον Μαυροζωνα πιστευω αλλα για να μην εχει βγει πουθενα ο ανασας, πως γινεται να ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 20:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Όπως σωστά είπε ο Δημήτρης το απόγευμα αυτό το τοπικ, ειδικα τελευταίες μέρες των μεταγραφών, είναι και καβλαντα.
Γιατί κάποιοι "τρέφονται" από την γκρίνια ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 21:13
- Jump to forum
- Jump to topic
15 φορές τα ίδια θα γράφω? είπαμε έκλεισε και αύριο θα είναι Θεσσαλονίκη
- Δευ 01 Σεπ 2025, 21:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγνώμη για όσους επρηξα blackzone εννοείται πρώτα από όλα σε σένα. Συγνώμη και πάλι.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 23:14
- Jump to forum
- Jump to topic
ρε κοντέ
αφου η καψουρα σου( premier league) εκλεισε
σου δειξαμε οτι σε πιστευουμε και σε θελουμε
τι καθεσαι και περιμενεις?
εκει που εισαι δεν θα παιξεις
ελα εδω να τα κανουμε πουτανα ολα
αντε πασάκα μου,παρε τον μανατζερ και πρωι πρωι στο αεροδρομιο
και που ΄σαι,στο συστημα του Λουτσου
μια χαρα ...
αφου η καψουρα σου( premier league) εκλεισε
σου δειξαμε οτι σε πιστευουμε και σε θελουμε
τι καθεσαι και περιμενεις?
εκει που εισαι δεν θα παιξεις
ελα εδω να τα κανουμε πουτανα ολα
αντε πασάκα μου,παρε τον μανατζερ και πρωι πρωι στο αεροδρομιο
και που ΄σαι,στο συστημα του Λουτσου
μια χαρα ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 23:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω τι είναι πιο ΠΑΟΚ
.. ποδοσφαιριστής που αναμένεται για υπογραφές στη Θεσσαλονίκη σε 18 ώρες, να φωτογραφίζεται σε ταβέρνα της Βραζιλίας πριν 1 ώρα αμέριμνος με τη γυναίκα του
.. ή επιχειρηματίας που αναμένεται να γίνει ιδιοκτήτης της ομάδας μπάσκετ, να θέλει να πληρώσει την κατασκευή για ...
.. ποδοσφαιριστής που αναμένεται για υπογραφές στη Θεσσαλονίκη σε 18 ώρες, να φωτογραφίζεται σε ταβέρνα της Βραζιλίας πριν 1 ώρα αμέριμνος με τη γυναίκα του
.. ή επιχειρηματίας που αναμένεται να γίνει ιδιοκτήτης της ομάδας μπάσκετ, να θέλει να πληρώσει την κατασκευή για ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 07:31
- Jump to forum
- Jump to topic

Να με συμπαθάς παλικάρι μ, αλλά το είπες πολύ ωραία!
- Τρί 02 Σεπ 2025, 17:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Blackzone είναι ενα απο τα πιο τρελαμένα ΠΑΟΚσακια που υπάρχουν και το λέω εγώ που στην αρχή τον είχα παρειά με κακό μάτι.
Άπλα, ρε φίλε μην αφήνεις τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει και να εμφανίζεις "τελειωμενες", δύσκολες μεταγραφικές περιπτώσεις, με αγαπη στο λεω.
Προφανώς όμως μου της ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 17:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Blackzone είναι ενα απο τα πιο τρελαμένα ΠΑΟΚσακια που υπάρχουν και το λέω εγώ που στην αρχή τον είχα παρειά με κακό μάτι.
Άπλα, ρε φίλε μην αφήνεις τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει και να εμφανίζεις "τελειωμενες", δύσκολες μεταγραφικές περιπτώσεις, με αγαπη στο λεω.
ρε συ τόσα χρόνια ...