Η αναζήτηση βρήκε 60 εγγραφές

Return

από JohnDag
Σάβ 09 Αύγ 2025, 22:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Πάντως από κλειστή κάνουλα και ειρωνίες για αφραγκίες μέχρι 11 μυρια πρόταση για έναν παίχτη υπάρχει και η μέση λύση 2,3,4,5 μυρια για έτοιμους κανονικούς παίχτες …να γεμίσει το ρόστερ να πάμε να τους πηδήξουμε όλους
Ξέρω ξέρω ο ξενέρωτος της παρέας

Εγώ καταλαβαίνω αυτό που λες. Θα δώσουμε ...
από paokspren
Κυρ 10 Αύγ 2025, 09:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Εγώ επιμένω να λεω....σε αυτή την υπόθεση κοιτάξτε το δάσος.
Ανεξάρτητα από την κατάληξη της υπόθεσης

Το δάσος κοιτάμε αλλά προς στιγμήν στην θεωρία.

Όταν το δούμε και στην πράξη και αρχίσουμε να κόβουμε και βόλτες μέσα σε αυτό, άσχετα με την έκβαση της υπόθεσης Ζαφείρη, τότε θα ...
από Odi
Κυρ 10 Αύγ 2025, 19:59
Jump to forum
Jump to topic

Εξαιρετικά δύσκολο να έχει φτάσει σε αυτό το σημείο και να μην ολοκληρωθεί η μεταγραφή πιστεύω.

Με Γιακουμάκη και Ζαφειρη και με την προϋπόθεση ότι δεν θα φύγει κανείς και θα έρθει και ένα στόπερ , τότε ξεπερνάμε κάθε προσδοκία.

Καλά, αν έρθει κ ένα ακόμη χάφ, θα μιλάμε εύκολα για εκπληκτικό ...
από tolis14
Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:05
Jump to forum
Jump to topic

Ζούμε ιστορικές στιγμές. Ακόμη και ο Odi έχει θετική διάθεση :opaokara:
από blackzone44
Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:06
Jump to forum
Jump to topic

Paok1926 + male-sykies έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 19:50 Ρε blackzone τι γίνεται??? Δώσε τα φώτα σου!!!
Τα έχουμε πει κλεισμένος είναι ότι βγαίνει τώρα από Τσεχία μεριά είναι για να κάνουν minimize την αντίδραση τον οπαδών και καλά δέχθηκαν πολλές προτάσεις και το έπαιξαν δύσκολη αραξτε.
από Franky
Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:31
Jump to forum
Jump to topic

Αν ισχύει οτι ψάχνουν για αντικαταστάτη... φίλες και φίλοι αυτό σημαίνει οτι είμαστε κοντα σε συμφωνία.

Πάγια τακτική στις μεγάλες συμφωνίες για παίκτες στο εξωτερικό, οι ομάδες που πουλάνε κοιτούνε να βρούνε πρώτα τον αντικαταστάτη, έτσι ωστε να αποφύγουν να βγούν στην αγορά αφού έχουν πουλήσει με ...
από DamoN
Δευ 11 Αύγ 2025, 15:44
Jump to forum
Jump to topic

Δεν μ παίρνει μπρο. Εχω πουλήσει ότι θα παντρευτούμε στα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ και σε λίγους μήνες έρχονται
Με την πλάτη στον τοίχο είμαι
(Κάψαμε και το όταν θα πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα με τον Ιβαν που μπλέξαμε)
από navigator11
Δευ 11 Αύγ 2025, 16:05
Jump to forum
Jump to topic

embuji έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 15:54 υπαρχει καποιο νεο για Ζαφ; βγηκε τιποτα;
Επικοινώνησε ο ΑΣ με τον πρόεδρο της Σλάβια και του έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου να μη βασιστεί σε ό,τι του λέει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά να ζητήσει έστω proof of funds από τον Σαββίδη από τράπεζα της Ελβετίας.
από blackzone44
Δευ 11 Αύγ 2025, 21:00
Jump to forum
Jump to topic

Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 19:28 ο black κατι (δε θυμαμαι ας με συυχωρεσει το παιδι) που ειπε οτι ειναι κλεισμενος ο Ζαφ που εξαφανιστηκε να μας πει καμια εξελιξη??
Δεν υπάρχει άλλη εξελίξει έχει κλείσει η μεταγραφή και περιμένουμε την Σλαβια να ανακοινώσει τον αντικαταστάτη που έχει ήδη βρεθεί.
από blackzone44
Τρί 12 Αύγ 2025, 11:15
Jump to forum
Jump to topic

Καλημέρα μάγκες, έχει έρθει προσφορά για Τσαλοφ αγορά με €3.000.000 επίσης για Σέντερ μπακ απο ότι έμαθα δίνουμε συμβόλαιο κοντά στα 1.5
από tzo_1926
Τρί 12 Αύγ 2025, 13:36
Jump to forum
Jump to topic

Καλά έκανε η ΠΑΕ.

Πρώτα από όλα εφόσον δεν είναι οριστικό και θέλει ο πωλητής λίγο χρόνο για να μην έρθει σε δύσκολη θέση, δε πρέπει να το αναπαράγουν εδώ ολοι.

Δεύτερον, θεωρώ πως η ανακοίνωση της ΠΑΕ είναι για να βγάλει από τη δύσκολη θέση τον πρόεδρο της Σλαβια.
από Jairo
Τρί 12 Αύγ 2025, 16:12
Jump to forum
Jump to topic

Ρε συ παπά, είσαι μεγάλη κουφαλα και σαδιστής. Ντροπή.
από embuji
Πέμ 14 Αύγ 2025, 23:51
Jump to forum
Jump to topic

TheCursed έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 23:50
embuji έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 23:36 ρε εχει κανει like λεμε. Πιο σημαντικο ειναι και απο υπογραφη :opaokara: :opaokara:
ποιος εχει κανει like?
ειχε κανει like στο ποσταρισμα του γκολ του καμαρα ο ζαφειρης μωρε. Κλαιν μαϊν απο την λαχταρα μας πιαστηκαμε ακομα και απο αυτο
από Nikodiai
Παρ 15 Αύγ 2025, 23:44
Jump to forum
Jump to topic

Θα μπορουσε η βιβλικη φιγουρα να ειναι και τιποτα σε ιμπραχιμ,αβρααμ,χεσους και δεν συμμαζευεται :lol:

Καπως θα συνδεεται το 10 με αυτον αλλα δεν μου κοβει
από PaokFiesta
Παρ 15 Αύγ 2025, 23:59
Jump to forum
Jump to topic

Ρε εσείς μήπως το pape ήταν απλώς κλου ότι μιλάμε για Γάλλο ή γαλλόφωνο;

Γιατί εδώ ο τύπος παίζει βασικός στη Βιγιαρεάλ, λα λιγκα και Τσουλου. Τι να έρθει να κάνει εδώ δανεικός;

Μιλάμε αν έρθει, άνετα τον στέλνεις στην ψυχιατρική κλινική μαζί με τον Μαζωνάκη :D