για πειτε μου τωρα
πιο καλα ποιο ειναι,να σας λεω ονοματα ή κουιζάκια?
Η αναζήτηση βρήκε 60 εγγραφές
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 19:29
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 14:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Τι θα γίνει ρε μαγκες;;
Όλη μέρα θα σκίζετε το τοπικ με την νοοτροπία να μας περάσετε την άποψη σας;;
Χεστηκαμε ποσα δωσαμε!!
Μας γανιασατε!!
Πραγματικά!!
Φτανει έλεος!!
Θέλουμε 3 παίκτες ποιοτικούς ας έρθουν με εκ ας έρθουν με μαρουλοφυλλα!!
Φτανει ρε!!
Φτανει γαμωτο!!
Ντροπή σε ...
Όλη μέρα θα σκίζετε το τοπικ με την νοοτροπία να μας περάσετε την άποψη σας;;
Χεστηκαμε ποσα δωσαμε!!
Μας γανιασατε!!
Πραγματικά!!
Φτανει έλεος!!
Θέλουμε 3 παίκτες ποιοτικούς ας έρθουν με εκ ας έρθουν με μαρουλοφυλλα!!
Φτανει ρε!!
Φτανει γαμωτο!!
Ντροπή σε ...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 14:59
- Jump to forum
- Jump to topic
ποιος πουστης μας καταραστηκε φετος?
απο ακυρο σε ακυρο παμε
ελπιζω τουλαχιστον να απαντησει θετικα ο D M
γιατι ο Σεντιρα πιο πολυ σε ηθοποιο φερνει παρα σε ποδοσφαιριστη
αν και για μενα πιο χρησιμος θα ηταν ενας γρηγορος-δυνατος χαφ,αυτη την στιγμη
ορματε γατονια,φορ D M,αν δυσκολευτειτε θα ...
απο ακυρο σε ακυρο παμε
ελπιζω τουλαχιστον να απαντησει θετικα ο D M
γιατι ο Σεντιρα πιο πολυ σε ηθοποιο φερνει παρα σε ποδοσφαιριστη
αν και για μενα πιο χρησιμος θα ηταν ενας γρηγορος-δυνατος χαφ,αυτη την στιγμη
ορματε γατονια,φορ D M,αν δυσκολευτειτε θα ...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 16:47
- Jump to forum
- Jump to topic
O Dany Mota κουμπώνει ακριβώς στα θέλω του προπονητή αν ήταν και λίγο ψηλότερος θα τον έπαιρνε σπίτι του πιστεύω. Το ίδιο σε λίγο μικρότερο βαθμό ο Κεντίρα. Και αφού κάνει σε εκείνον κάνει στους τόσους υπεύθυνους ( και καινούριους που ήρθανε) και πέρασαν και από τον Βιερίνια που σχεδόν όλοι μας λέμε ...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 21:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Να αφήσει τα κουίζ και να πει ποιον.
Τον μοτα δλδ γιατί τον είπε.
Πίεση θέλει ή υπομονή μας τελειωσε
ρε Δαιμονα,τρια (3)ονοματα σου εδωσα πριν λιγες μερες
τι άλλο να κανω,να δωσω τα λεφτα που θελουν,ή το πιστολι στον κροταφο για να υπογραψουν?
περιμενε σε λιγο θα αρχισουν να τα γραφουν
μακαρι ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 10:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Αυτη η κατασταση παντως που μπαινουν πραγματικα ρεπορταζ, φημες απο σοσιαλ, ινσαιντ ινφο απο κηπουρους μανατζερ και διαφορες αλλες ανεξακριβωτες πηγες σε ενα μπλεντερ και ονομαζονται ολες "ειδησεις" εχει γινει πλεον παρα, μα παρα πολυ κουραστικο. Και δεν μιλαω μονο για εμας.
Εκμεταλλευονται την ...
Εκμεταλλευονται την ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να μην παρεξηγηθούμε.
Όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ μου, εφόσον τον έχει ξεχωρίσει η scouting team και τον θέλει ο προπονητής ας τον φέρουν. Το τι λέω εγώ και τι γνώμη έχω για τον παίκτη δεν έχει καμία μα καμία σημασία.
Από κει και πέρα δυστυχώς ή ευτυχώς το επιχείρημα "κάτι βλέπουν" εμένα ...
Όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ μου, εφόσον τον έχει ξεχωρίσει η scouting team και τον θέλει ο προπονητής ας τον φέρουν. Το τι λέω εγώ και τι γνώμη έχω για τον παίκτη δεν έχει καμία μα καμία σημασία.
Από κει και πέρα δυστυχώς ή ευτυχώς το επιχείρημα "κάτι βλέπουν" εμένα ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 16:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχετε κάνει την τρίχα τριχιά. Κάποιοι μιλάτε και για την πιάτσα λες και γνωρίζετε.
Στη Λουντογκορετς πήγε ο γκέι που τόσο θαυμάζετε και πάλευαν μέρες να πάρουν τον Ντεσποτοφ, εμείς τον πήραμε σε μισή ώρα.
Γι αυτό έχουμε καμία 12-13 παίχτες στο μύριο που ξεχωρίζουν για Ελλάδα επειδή είμεθα ...
Στη Λουντογκορετς πήγε ο γκέι που τόσο θαυμάζετε και πάλευαν μέρες να πάρουν τον Ντεσποτοφ, εμείς τον πήραμε σε μισή ώρα.
Γι αυτό έχουμε καμία 12-13 παίχτες στο μύριο που ξεχωρίζουν για Ελλάδα επειδή είμεθα ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 12:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Εαν μεχρι το τελος των μεταγραφων δεν ερθουν τρεις παικτες οι οποιοι στο γηπεδο θα αποδειχθουν καλυτεροι απο τους υπαρχοντες, θα εχει θεωρηθει αποτυχημενη μεταγραφικη περιοδος. Το θεμα ειναι οτι αυτο δεν θα το δουμε 31 Αυγουστου, αλλα οταν δουμε τους παικτες και τι ψαρια πιανουν μετα απο καποια ματς ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 13:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Καμία αχαριστία, που ακριβώς την είδατε; Στο ότι πάει να γίνει φέτος ρεκόρ στα διαρκείας;
Κάθεστε και ασχολείστε με 4-5 ακάου στα σόσιαλ και νομίζετε ότι αυτοί εκφράζουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ;
Ακόμα σήμερα, ακόμα και μετά στην ιστορία με τον Ντέλια, οι 99 στους 100 ΠΑΟΚτσήδες επιθυμούν ξεκάθαρα την ...
Κάθεστε και ασχολείστε με 4-5 ακάου στα σόσιαλ και νομίζετε ότι αυτοί εκφράζουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ;
Ακόμα σήμερα, ακόμα και μετά στην ιστορία με τον Ντέλια, οι 99 στους 100 ΠΑΟΚτσήδες επιθυμούν ξεκάθαρα την ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 13:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Προφανώς όπως όλοι μας αναμένω μεταγραφές. Οπωσδήποτε χαφ, τον Σεντίρα και ένα σέντερ μπακ που να καθαρίζει τα πάντα μέσα στην περιοχή ψηλά και χαμηλά.
Επειδή, ωστόσο, γίνεται της μουρλής τόσο εδώ μέσα όσο και στο Χ (το μόνο σόσιαλ που έχω) αναρωτιέμαι:
Με δεδομένο ότι φέτος είναι τα 100 χρόνια ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό πάντως που ο λαός του ΠΑΟΚ είναι καλός και ευγνώμων στον Ιβάν όταν τον στηρίζει παρόλο που τα τελευταία 5 χρόνια έχει επενδύσει ελάχιστα, για διάφορους λόγους,στο αγωνιστικό, προπονητικό και γηπεδικο αλλά αχάριστος όταν του ασκεί κριτική και αμοιβάδα γιατί ακούει τους Σαμπρακους να το δείτε ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 22:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Συνεχίζω και επιμένω ότι αν ο Σεντιρα είναι ο παίχτης που ταιριαζει στο σύστημα Λουτσε, πίεση, συνδυαστικο και άνοιγμα χωρων ας έρθει. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει θέμα με το γκολ.
Το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι στο στόπερ τον έναν που χρειάζεται τον ηγέτη, αφού όλοι οι επόμενοι είναι καλοί για παρτενέρ και ...
Το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι στο στόπερ τον έναν που χρειάζεται τον ηγέτη, αφού όλοι οι επόμενοι είναι καλοί για παρτενέρ και ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 09:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Καμια μεταγραφη δεν ειναι σιγουρο οτι θα πετυχει λογω βιογραφικου και καμια μεταγραφη δεν θα πετυχει σιγουρα επειδη εδωσες περισσοτερα λεφτα.
Αυτο που κανουν και τα 2 ομως οσο καλυτερα ειναι, ειναι να ανεβαζουν την πιθανοτητα επιτυχιας. Μπορει να μην ταιριαξει ο παικτης μπορει να μαλωσει με ...
Αυτο που κανουν και τα 2 ομως οσο καλυτερα ειναι, ειναι να ανεβαζουν την πιθανοτητα επιτυχιας. Μπορει να μην ταιριαξει ο παικτης μπορει να μαλωσει με ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 14:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Το πως έχετε καταφέρει να εξισώσετε όσους μιλούν θετικά με όσους μιλούν αρνητικά, μόνο στη χολερικη παοκτσηδικη πραγματικότητα εξηγείται
Επειδή δηλαδή ένα ποσοστό του κόσμου είναι σπασμένο δικαιούται να λέει πως οσοι δεν θέλουν να κράζουν είναι ενοχλητικοί; Σε ποιο σύμπαν υπάρχει τέτοια θεωρητική ...
Επειδή δηλαδή ένα ποσοστό του κόσμου είναι σπασμένο δικαιούται να λέει πως οσοι δεν θέλουν να κράζουν είναι ενοχλητικοί; Σε ποιο σύμπαν υπάρχει τέτοια θεωρητική ...