Αναζήτηση για περισσότερες από 3658 εγγραφές

Return

από ΚΩΣΤΑΣ2019
Τρί 30 Δεκ 2025, 00:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Ανέφερε το όνομα του και σ έπιασε μεγάλη θλίψη
Εδώ το ΜετροΤελης επί ένα οχταμηνο τουλάχιστον ξευτιλιζει τον Σαββίδη με κάθε τρόπο κι εσύ τον βάζεις στην ίδια ζυγαριά με τα σκουπίδια του ομίλου.
Και ναι δεν είναι αθώος του αίματος ο κύριος Τέλης.
Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας.
από Мир
Τρί 30 Δεκ 2025, 19:48
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ έμαθα ότι ο Ιβαν δεν έχει μια, μαζεύει ρεφενέ ένα 10ευρω και παει σε τοπικο ιντερνετ καφε του Ροστοφ για να κάνει τις κλήσεις skype.
από Maklaz
Τρί 30 Δεκ 2025, 20:05
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ έμαθα ότι ο Ιβαν δεν έχει μια, μαζεύει ρεφενέ ένα 10ευρω και παει σε τοπικο ιντερνετ καφε του Ροστοφ για να κάνει τις κλήσεις skype.

Δεν στα είπαν καλά!!
Επειδή το Skype σταμάτησε να λειτουργεί μαζεύει λεφτά για συνδρομητικό πακέτο στο teams ή google team.
Υπάρχουν διαβουλεύσεις και φωνές ...
από BWmystis
Τετ 31 Δεκ 2025, 04:24
Jump to forum
Jump to topic

Αφηστε την παπατζα. Τα βρηκε κατα λαθος τα 900 χιλιαρικα στο 2ο σακακι που αγορασε με την πωληση Τζιμα
από Taseos
Παρ 02 Ιαν 2026, 18:52
Jump to forum
Jump to topic

Δεν γίνεται αυτό. Μόνο αν πάει και φτιάξει γήπεδο σε αγορασμένο οικόπεδο. Πχ στην θερμή.
από Maklaz
Κυρ 11 Ιαν 2026, 19:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

100% με Sera4 , ξέρω ότι είναι unpopular opinion αλλά δεν γίνεται να έχεις απαιτήσεις τύπου Ζαφείρη και να μπαίνεις 2+2 στα τουρνικέ.

Θα ανεβαίνουν τα εισιτήρια και τα διαρκείας όπως έχουν ανέβει τα πάντα στην ζωή μας τα τελευταία χρόνια. Πληρώνουμε σας τους μαλακες το κάθε τι, θα σταματήσουμε να ...
από Stelios Bagios
Πέμ 15 Ιαν 2026, 18:49
Jump to forum
Jump to topic

Τα τελευταία πολλά χρόνια οι εκτός έδρας νίκες (ανεξαρτήτως θεσμού) και οι προκρίσεις στο Κύπελλο εναντίον ΟΣΦΠ, ΠΑΟ και ΑΕΚ έχουν γίνει τόσο συνηθισμένες που δεν κάνουν πλέον εντύπωση σε κανένα.
Ρίχνουμε 4 - 5 γκολ σε ευρωπαϊκές ομάδες που δεν είναι μεγαθήρια, αλλά είναι σοβαρές ομάδες και πάλι δεν ...
από Maklaz
Παρ 16 Ιαν 2026, 16:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Taseos έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 16:47 Άλλο ένα παραμυθάκι μας τελείωσε. Και τώρα τι θα απογίνουμε τρολς μου;
"Καλά με ένα 1 εκ. Μετοχικό κεφάλαιο θα κάνει γήπεδο; Άντε βρε ο μπατίρης"

Σου έρχεται να ξέρεις :mrgreen:
από Dimitrisou
Παρ 16 Ιαν 2026, 16:53
Jump to forum
Jump to topic

Taseos έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 16:47 Άλλο ένα παραμυθάκι μας τελείωσε. Και τώρα τι θα απογίνουμε τρολς μου;
Eχεις μεινει πισω..τωρα το γυρισαμε και λεμε πως το μετοχικο κεφαλαιο ειναι τα λεφτα του Μυστακιδη απο το μπασκετ..χθες πλερω σημερα μπαμ μπαμ εταιρια ειδικου σκοπου..
από Мир
Παρ 16 Ιαν 2026, 17:11
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ περιμένω τα σχόλια σε όμιλο της πόλης με εξειδίκευση στη στάση πληρωμών σε εφορία και ΙΚΑ του τύπου ότι μόνο 1εκ είχε ο μπατίρης, θέλει αλλά 200 χρόνια να μαζευτεί τα λεφτά που χρειάζονται για να το χτίσει.

Όπως και εντεγκλισεις του στυλ, ο τσιφούτης ο Τελης που λέει ότι έχει 3πλασια περιουσια ...
από Sera4
Σάβ 17 Ιαν 2026, 15:43
Jump to forum
Jump to topic

Taseos έγραψε: Σάβ 17 Ιαν 2026, 12:38 Το ότι εν τελεί ακόμη δεν αποπληρώθηκαν τα χρέη της ΚΑΕ ενώ διαδόθηκε ότι πληρώθηκαν είναι ένα ακόμα επικοινωνιακό φάουλ.
Κάποιοι τα φοράνε τα παντελόνια και κάποιοι απλά τα απλώνουν στην απλώστρα.
από alexgarcia6
Δευ 26 Ιαν 2026, 19:03
Jump to forum
Jump to topic

ABOLEYTOI έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 18:52 ευτυχώς ήταν καπαρωμένο το νέα Τούμπα και εμφανίστηκε το φωλιά του δικέφαλου αετού.
Συγχαρητήρια στο νονό.
Θα μπορουσε η εταιρεια να ονομαστει «Η νεα Τουμπα»

Δεν μαθαμε τιποτα απο τον οαρη; :lol:
από margas
Δευ 26 Ιαν 2026, 19:05
Jump to forum
Jump to topic

Ο ένας τα βρήκε με τον ΑΣ και ξεκινάει να εκπληρώνει αυτό που υποσχέθηκε ΜΕ ΛΟΓΙΑ όταν ήρθε και ο άλλος δε δίνει το 2ευρω που συμφώνησε ΕΓΓΡΑΦΩΣ

Ή υποστήριξη του καλοκαιριού σε αυτόν τον άνθρωπο και το «βαριά βαριά…» με τον Παναιτωλικό ήταν ίσως οι χειρότερες ΠΑΟΚ στιγμές του 2025
από ΚΩΣΤΑΣ2019
Πέμ 05 Φεβ 2026, 21:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μαρία Γκοντζάρεβα

Tolaros έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 20:02
renegade έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 18:01 Ο βασικός λόγος της ελεύθερης πτώσης των δύο τελευταίων ετών.
Δεν προσπάθησε ούτε στιγμή να καταλάβει που βρίσκεται
O βασικός λόγος είναι ο Ιβάν Σαββίδης και κανένας άλλος.
Πιασαμε πάτο?????
από tolis14
Παρ 06 Φεβ 2026, 12:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Μάλλον δεν έχει η τράπεζα ψιλά να χαλάσει από 250 εκατομμύρια