Ανέφερε το όνομα του και σ έπιασε μεγάλη θλίψη
Εδώ το ΜετροΤελης επί ένα οχταμηνο τουλάχιστον ξευτιλιζει τον Σαββίδη με κάθε τρόπο κι εσύ τον βάζεις στην ίδια ζυγαριά με τα σκουπίδια του ομίλου.
Και ναι δεν είναι αθώος του αίματος ο κύριος Τέλης.
Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας.
Αναζήτηση για περισσότερες από 3658 εγγραφές
- Τρί 30 Δεκ 2025, 19:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Εγώ έμαθα ότι ο Ιβαν δεν έχει μια, μαζεύει ρεφενέ ένα 10ευρω και παει σε τοπικο ιντερνετ καφε του Ροστοφ για να κάνει τις κλήσεις skype.
- Τρί 30 Δεκ 2025, 20:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ έμαθα ότι ο Ιβαν δεν έχει μια, μαζεύει ρεφενέ ένα 10ευρω και παει σε τοπικο ιντερνετ καφε του Ροστοφ για να κάνει τις κλήσεις skype.
Δεν στα είπαν καλά!!
Επειδή το Skype σταμάτησε να λειτουργεί μαζεύει λεφτά για συνδρομητικό πακέτο στο teams ή google team.
Υπάρχουν διαβουλεύσεις και φωνές ...
- Τετ 31 Δεκ 2025, 04:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφηστε την παπατζα. Τα βρηκε κατα λαθος τα 900 χιλιαρικα στο 2ο σακακι που αγορασε με την πωληση Τζιμα
- Παρ 02 Ιαν 2026, 18:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν γίνεται αυτό. Μόνο αν πάει και φτιάξει γήπεδο σε αγορασμένο οικόπεδο. Πχ στην θερμή.
- Κυρ 11 Ιαν 2026, 19:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ
100% με Sera4 , ξέρω ότι είναι unpopular opinion αλλά δεν γίνεται να έχεις απαιτήσεις τύπου Ζαφείρη και να μπαίνεις 2+2 στα τουρνικέ.
Θα ανεβαίνουν τα εισιτήρια και τα διαρκείας όπως έχουν ανέβει τα πάντα στην ζωή μας τα τελευταία χρόνια. Πληρώνουμε σας τους μαλακες το κάθε τι, θα σταματήσουμε να ...
Θα ανεβαίνουν τα εισιτήρια και τα διαρκείας όπως έχουν ανέβει τα πάντα στην ζωή μας τα τελευταία χρόνια. Πληρώνουμε σας τους μαλακες το κάθε τι, θα σταματήσουμε να ...
- Πέμ 15 Ιαν 2026, 18:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα τελευταία πολλά χρόνια οι εκτός έδρας νίκες (ανεξαρτήτως θεσμού) και οι προκρίσεις στο Κύπελλο εναντίον ΟΣΦΠ, ΠΑΟ και ΑΕΚ έχουν γίνει τόσο συνηθισμένες που δεν κάνουν πλέον εντύπωση σε κανένα.
Ρίχνουμε 4 - 5 γκολ σε ευρωπαϊκές ομάδες που δεν είναι μεγαθήρια, αλλά είναι σοβαρές ομάδες και πάλι δεν ...
Ρίχνουμε 4 - 5 γκολ σε ευρωπαϊκές ομάδες που δεν είναι μεγαθήρια, αλλά είναι σοβαρές ομάδες και πάλι δεν ...
- Παρ 16 Ιαν 2026, 16:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
"Καλά με ένα 1 εκ. Μετοχικό κεφάλαιο θα κάνει γήπεδο; Άντε βρε ο μπατίρης"Taseos έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 16:47 Άλλο ένα παραμυθάκι μας τελείωσε. Και τώρα τι θα απογίνουμε τρολς μου;
Σου έρχεται να ξέρεις
- Παρ 16 Ιαν 2026, 16:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Eχεις μεινει πισω..τωρα το γυρισαμε και λεμε πως το μετοχικο κεφαλαιο ειναι τα λεφτα του Μυστακιδη απο το μπασκετ..χθες πλερω σημερα μπαμ μπαμ εταιρια ειδικου σκοπου..Taseos έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 16:47 Άλλο ένα παραμυθάκι μας τελείωσε. Και τώρα τι θα απογίνουμε τρολς μου;
- Παρ 16 Ιαν 2026, 17:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ περιμένω τα σχόλια σε όμιλο της πόλης με εξειδίκευση στη στάση πληρωμών σε εφορία και ΙΚΑ του τύπου ότι μόνο 1εκ είχε ο μπατίρης, θέλει αλλά 200 χρόνια να μαζευτεί τα λεφτά που χρειάζονται για να το χτίσει.
Όπως και εντεγκλισεις του στυλ, ο τσιφούτης ο Τελης που λέει ότι έχει 3πλασια περιουσια ...
Όπως και εντεγκλισεις του στυλ, ο τσιφούτης ο Τελης που λέει ότι έχει 3πλασια περιουσια ...
- Σάβ 17 Ιαν 2026, 15:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάποιοι τα φοράνε τα παντελόνια και κάποιοι απλά τα απλώνουν στην απλώστρα.Taseos έγραψε: Σάβ 17 Ιαν 2026, 12:38 Το ότι εν τελεί ακόμη δεν αποπληρώθηκαν τα χρέη της ΚΑΕ ενώ διαδόθηκε ότι πληρώθηκαν είναι ένα ακόμα επικοινωνιακό φάουλ.
- Δευ 26 Ιαν 2026, 19:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα μπορουσε η εταιρεια να ονομαστει «Η νεα Τουμπα»ABOLEYTOI έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 18:52 ευτυχώς ήταν καπαρωμένο το νέα Τούμπα και εμφανίστηκε το φωλιά του δικέφαλου αετού.
Συγχαρητήρια στο νονό.
Δεν μαθαμε τιποτα απο τον οαρη;
- Δευ 26 Ιαν 2026, 19:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ένας τα βρήκε με τον ΑΣ και ξεκινάει να εκπληρώνει αυτό που υποσχέθηκε ΜΕ ΛΟΓΙΑ όταν ήρθε και ο άλλος δε δίνει το 2ευρω που συμφώνησε ΕΓΓΡΑΦΩΣ
Ή υποστήριξη του καλοκαιριού σε αυτόν τον άνθρωπο και το «βαριά βαριά…» με τον Παναιτωλικό ήταν ίσως οι χειρότερες ΠΑΟΚ στιγμές του 2025
Ή υποστήριξη του καλοκαιριού σε αυτόν τον άνθρωπο και το «βαριά βαριά…» με τον Παναιτωλικό ήταν ίσως οι χειρότερες ΠΑΟΚ στιγμές του 2025
- Πέμ 05 Φεβ 2026, 21:38
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 06 Φεβ 2026, 12:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Μάλλον δεν έχει η τράπεζα ψιλά να χαλάσει από 250 εκατομμύρια