Αναζήτηση για περισσότερες από 2543 εγγραφές

Return

από Мир
Σάβ 07 Φεβ 2026, 13:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Μονο ποντιοι θεατες ειναι ασφαλεις που εχουν γερη κραση στη κεφαλα τους, αλλιως οι θεατες πρεπει να προμηθευτουν περικεφαλαια ή κρανος γερμανικο Α’ παγκοσμιου με το καρφι.
από navigator11
Σάβ 07 Φεβ 2026, 13:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Hayate έγραψε: Σάβ 07 Φεβ 2026, 13:10 Δεν καταλαβαίνω αλήθεια ...Με το cube υπάρχει ή δεν υπάρχει ζήτημα ασφάλειας??
Με βάση τα ως τώρα δείγματα και πεπραγμένα του Παγκοσμίου μεγιστάνα και τα αντίστοιχα του Χατζόπουλου, είμαι 99,9% σίγουρος ότι πρόκειται για μπαρούφες του πρώτου στο πλαίσιο της αντεκδικητικής του λογικής.
από Σουριναμέζος
Πέμ 12 Φεβ 2026, 19:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: 100 Χρόνια ΠΑΟΚ

Ωραία κοινή φωτογραφία των δύο "ξένων" GOAT του συλλόγου στα πλαίσια βράβευσης από το Gazzeta για τα 100 χρόνια

Εικόνα
από Taseos
Παρ 27 Φεβ 2026, 15:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Γεια σου φίλε. Θέλω να αμπυ απαντήσεις από το 2008 που γράφτηκες και ενώ έχουν μεσολαβήσει τίτλοι με κάθε είδους τρόπο πως κρατήθηκες με ούτε 400 ποστ και πιο ενεργό τοπικ αυτού του γιωργαρου του δωνη. Θαυμάζω ανθρώπους που μπορούν να τιθασεύσουν την χαρά τους.εγω ούτε την χαρά μπορώ να τιθασεύσω ...
από navigator11
Κυρ 01 Μαρ 2026, 08:30
Jump to forum
Jump to topic

Είχα λίγο καιρό να διαβάσω το νήμα. Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, ομολογώ, η ακλόνητη συνέχιση υποστήριξης ότι ο Ιβάν ουσιαστικά ναρκοθετεί εμμονικά όσα μόνοι (;) τους (ενδεχομένως και αβοήθητοι) κατορθώνουν και πετυχαίνουν προπονητής και παίχτες μέσα στο γήπεδο. Τείνει αυτό το πράγμα να λάβει τις ...
από Χωρικός
Κυρ 01 Μαρ 2026, 17:03
Jump to forum
Jump to topic

Να ρωτήσω κάτι;
Τώρα που ο Ιβάν θα ανακυρηχθεί επίτιμος δημότης Θεσσαλονίκης, θα γίνει κι αυτός Θεσσαλονικεύς; Θα μπορούμε να τον προσφωνούμε ω Θεσσαλονικεύ;
από nunies4
Κυρ 17 Αύγ 2025, 10:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δεν μιλάμε καν για τον Οζντοεφ, 2 χαφ έφυγαν δύο πρέπει να έρθουν. Και αντικατάσταση του Τσαλωφ, το παλικάρι δεν μπορεί....

Δεν έφυγαν δύο χαφ. Τρία χαφ έφυγαν, ανεξάρτητα με το πόσο έπαιζε ο καθένας τους.
Έφυγε ο Σβαμπ, έφυγε ο Μπακαγιόκο, έφυγε και ο Πένια. Και μέχρι σήμερα δεν ήρθε κανένας ...
από black death
Κυρ 17 Αύγ 2025, 10:58
Jump to forum
Jump to topic

Γαύρος: Έσε - Μουζακίτης - Σκιπιονι - Νασιμέντο - Τσικίνιο - Ντάνι Γκαρσία και ο Τούρκος Γιαζίσι που νομίζω πως ήταν τραυματίας πέρσι.

Βάζελος: Τσιριβέγια - Σιώπης - Τσέριν + όποιον φέρει στη θέση του Μαξίμοβιτς

Χαρτί: Μάριν - Γιόνσον - Πινέδα - Λιούμπισιτς - Περέιρα - Μάνταλος - Γκατσίνοβιτς ...
από epitropos
Κυρ 17 Αύγ 2025, 11:05
Jump to forum
Jump to topic

Καλά και Νασιμεντο, Σκιπιονι καλύτερα να τους δούμε πρώτα παρά να τους βαφτίσουμε και 6-8αρια επιπέδου να κρατήσουν Ματς με εμάς την Κυριακή και με Ρεάλ την Τετάρτη.. προφανώς δεν πρέπει να εφησυχαζουμε ούτε σημαίνει κάτι καλό για εμάς που ναι θα έπρεπε ήδη να έχουμε φέρει κάποιον/κάποιους αλλά μην ...
από embuji
Παρ 14 Νοέμ 2025, 16:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III

...
https://www.transfermarkt.com/david-zima/profil/spieler/544149
...

Μάκη με αρρώστησες με αυτόν. Είναι το προφίλ του αμυντικού που ονειρεύομαι κάποια στιγμή στην ομάδα.
Λίγο ψηστηρι από Ζαφείρη..

θελετε και δευτερο ροντεο με τον ναυαρχο ρε κουφαλες. Μαζι σας και εγω θελω :lol: :opaokara:
από paok_athens_g4
Τρί 25 Νοέμ 2025, 23:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III

Εντωμεταξύ ένας κάποιος κουτσιας ειπε οτι θα πήγαινε με κλειστά μάτια στην αεχ( μέχρι εδώ ας πούμε όλα καλά...) κ μετά σε ερώτηση για το ποιους θεωρει βασικούς διεκδικητές για το πρωτάθλημα, ανέφερε γαυρο και ΑΕΧΧΧΧ...μιλάμε για κομπλεξακι του κέρατα!!!έλα βρε ανυπαρκτε στην αεχ να σου κοκκινησει το ...
από paokkerkir
Τρί 16 Δεκ 2025, 17:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Κόντρα στη ροή θα πω μακάρι να έρθει ο Γιερεμέγιεφ, αρκεί να μην είναι το μόνο φορ που θα πάρουμε τον Γενάρη. Ξεκλειδώνει άμυνες σουπερλιγδας και έχουμε πολλά παιχνίδια αρκετά για 3 φορ.

Τσάπρας, Κωστή, μακάρι επίσης, αρκεί να είναι άμεσα. Τσάπρας θα μοιραστεί τη θέση με τον Κένι (Σάστρε είναι ...
από thomas Murg
Τρί 16 Δεκ 2025, 18:27
Jump to forum
Jump to topic

16 Δεκ και δύο παίκτες είναι ήδη εδώ
από nunies4
Τρί 16 Δεκ 2025, 19:18
Jump to forum
Jump to topic

Εμένα μου φτάνει που 16/12 γίνεται αυτός ο χαμός.
Δεύτερο καλοκαίρι ζούμε.
Όνειρο!!!
By the way όλο και περισσότερο φωτογραφίζεται ο Λιβαι σαν το εξτρεμοφορ που λένε