Αναζήτηση για περισσότερες από 3743 εγγραφές

Return

από Maklaz
Τρί 19 Μάιος 2026, 09:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Τι πιο λογικό από το να βγάζει χρήμα ο Σαββίδης από τον ΠΑΟΚ αλλά ταυτόχρονα να μην θέλει τσουλου γιατί ανεβαίνουν οι απαιτήσεις.

Κάντε κριτική, σκίστε τους σε κόσμιο επίπεδο, ζητήστε περισσότερα αλλά με σωστή επιχειρηματολογία και λόγο.

Ακούσατε μια παπαριά και την γράφεται χωρίς να φιλτράρεται ...
από San4
Τρί 19 Μάιος 2026, 14:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Ρε παιδιά συγνώμη, αλλά δεν είναι προφανές ότι η ομάδα εδώ και 2 3 χρόνια ανεβάζει το κόστος της; Δεν είναι προφανές ότι και λόγω πληθωρισμού τα συμβόλαια έχουν ανέβει πολύ;

Η αεκ πήρε το πρωτάθλημα του 23 , με υποτιθέμενα μεγάλη επένδυση με συμβολαια 700-800 χιλιάδων και πλέον στο big4 σχεδόν ...
από Equalizer
Τρί 19 Μάιος 2026, 16:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις

Ε γιατί δεν μας λες εσύ

Καθώς και από που το εμαθες
από Taseos
Τετ 20 Μάιος 2026, 12:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Μετά από ένα ευχάριστο διάλειμμα από ban :opaokara: ευχαριστώ για την ανακούφιση να λείπω εν μέσω χορού των νέων accounts
Επέστρεψα. Τζάμπα χάνει χρόνο ο φίλος mak . :nairepaok:
από Sera4
Τετ 20 Μάιος 2026, 12:46
Jump to forum
Jump to topic

Επέστρεψα. Τζάμπα χάνει χρόνο ο φίλος mak . :nairepaok:

Η πλάκα είναι ότι αυτά τα πράγματα έχουν γραφτεί άπειρες φορές σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα, τα στοιχεία είναι εκεί για όποιον θέλει να τα μελετήσει, παρόλα αυτά δεν βοηθάνε το γενικότερο αφήγημα οπότε είναι καταδικασμένα να θάβονται ...
από ΚΩΣΤΑΣ2019
Τετ 20 Μάιος 2026, 21:32
Jump to forum
Jump to topic

Αν κάποιος έχει να αναρτήσει τις προβλέψεις των άστρων για τη δέσμευση κεφαλαίων όταν προκείται για ποδοσφαιρική ΠΑΕ και για αυτάρκεια αλλά όχι για επενδύσεις σε άλλες επιχειρήσεις όπως λιμάνια real estate ferto και οινοποιία τότε παρακαλώ με αναφορά στην πηγή να το αναρτήσει ώστε να καθίσουμε με ...
από astral
Πέμ 21 Μάιος 2026, 07:04
Jump to forum
Jump to topic

Θα ήταν παρανοϊκό ο κόσμος να μην γκρινιάζει ειδικά μετά τα δύο τελευταία χρόνια.
Το θέμα όμως είναι γιατί γκρινιάζει. Αν ο κόσμος λέει δεν με νοιάζει τίποτα σε σχέση με τα οικονομικά της ομάδας, βάλε λεφτά για μεταγραφές και συμβόλαια και το κομμάτι του FFP είναι μία δικαιολογία τότε η κριτική ...
από Equalizer
Πέμ 21 Μάιος 2026, 10:08
Jump to forum
Jump to topic

Εεε όχι και δεν θα περάσει έτσι αέρα πατέρα αυτο

Το μήνυμα αναφέρεται καθαρά σε όσους βάζουν φυτιλια φερνουν διχασμό και είναι φανερό ότι έχουν άλλους σκοπούς. Δεν λέει πουθενά να απομονώσουν όσους κάνουν κριτική

Το τσουβαλιασμα εσύ το κάνεις.

Τώρα βεβαίως θα μου πεις τόσα χρόνια η συντριπτική ...
από Maklaz
Πέμ 21 Μάιος 2026, 10:08
Jump to forum
Jump to topic

Παρατηρώ ότι κάθε φορά που μπαίνει επιχείρημα με στοιχεία, η συζήτηση δεν πάει στα στοιχεία. Πάει στο πρόσωπο.
Στον πληθυντικό και χωρίς όνομα.

Το Ad hominem είναι ο κλασικός τρόπος να αποφύγεις το επιχείρημα όταν δεν μπορείς να το αντικρούσεις, προσβάλλοντας τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα ...
από Nassos
Πέμ 21 Μάιος 2026, 10:09
Jump to forum
Jump to topic

Φίλε η μια ομάδα αλήθειας μιλάει για ενότητα και η άλλη για ρωσοποντιο μονοκουστουμο και πρόβατα. Είναι το ίδιο? Αλλά ο τρόπος που προσπαθείς να το προωθήσεις λέει πολλά.
από Equalizer
Πέμ 21 Μάιος 2026, 10:16
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή σόρρυ η διαβολική γραμμή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ λέει "φτάνει με το φυτιλια, όχι στο διχασμό, να τελειώσουμε με αυτό το πράγμα" και εγώ πρέπει να πω ότι;

Ότι δεν μου αρέσει που έχει συμφέροντα;

Ναι ρε δε μου αρέσει. Αααχ λυτρωθηκα.

Στο μεταξύ, όλοι αυτοί οι ανύπαρκτοι που είχαν ΕΚ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ ...
από Taseos
Πέμ 21 Μάιος 2026, 10:35
Jump to forum
Jump to topic

Δεν υπάρχει καμία κριτική στο Χ. Υπάρχει ένας κεντρικός πυρήνας που διακινεί έναν οχετό στον οποίο δεκάδες account αλλάζουν μια λέξη κ με το ίδιο τρόπο γραφης διακινούνται όλη μέρα κάθε μέρα. Εγω αν ήμουν ΠΑΕ μέχρι κ νομικό τμήμα θα είχα γι αυτά.
από nunies4
Κυρ 17 Αύγ 2025, 10:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δεν μιλάμε καν για τον Οζντοεφ, 2 χαφ έφυγαν δύο πρέπει να έρθουν. Και αντικατάσταση του Τσαλωφ, το παλικάρι δεν μπορεί....

Δεν έφυγαν δύο χαφ. Τρία χαφ έφυγαν, ανεξάρτητα με το πόσο έπαιζε ο καθένας τους.
Έφυγε ο Σβαμπ, έφυγε ο Μπακαγιόκο, έφυγε και ο Πένια. Και μέχρι σήμερα δεν ήρθε κανένας ...
από black death
Κυρ 17 Αύγ 2025, 10:58
Jump to forum
Jump to topic

Γαύρος: Έσε - Μουζακίτης - Σκιπιονι - Νασιμέντο - Τσικίνιο - Ντάνι Γκαρσία και ο Τούρκος Γιαζίσι που νομίζω πως ήταν τραυματίας πέρσι.

Βάζελος: Τσιριβέγια - Σιώπης - Τσέριν + όποιον φέρει στη θέση του Μαξίμοβιτς

Χαρτί: Μάριν - Γιόνσον - Πινέδα - Λιούμπισιτς - Περέιρα - Μάνταλος - Γκατσίνοβιτς ...
από epitropos
Κυρ 17 Αύγ 2025, 11:05
Jump to forum
Jump to topic

Καλά και Νασιμεντο, Σκιπιονι καλύτερα να τους δούμε πρώτα παρά να τους βαφτίσουμε και 6-8αρια επιπέδου να κρατήσουν Ματς με εμάς την Κυριακή και με Ρεάλ την Τετάρτη.. προφανώς δεν πρέπει να εφησυχαζουμε ούτε σημαίνει κάτι καλό για εμάς που ναι θα έπρεπε ήδη να έχουμε φέρει κάποιον/κάποιους αλλά μην ...