Αναζήτηση για περισσότερες από 3743 εγγραφές

Return

από nkoss
Δευ 18 Μάιος 2026, 20:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Πουλας 11 μυρια.Οσο την πηρες.
Δεν αξιζεις ΤΙΠΟΤΑ παραπανω αφου καμια υπεραξια δεν μπορει να θεωρηθει για μια ομαδα.χωρις ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ για 15 χρονια τωρα.
Να σαι καλα ΙΒΑΝ και μπαι μπαι. :opaokara:

Καλησπέρα φίλε!

Γνωρίζεις κάτι για ενδιαφερόμενο αγοραστή;

Λίγο ακόμα αμα πέσει η τιμή ...
από Tolaros
Δευ 18 Μάιος 2026, 20:53
Jump to forum
Jump to topic

Πουλας 11 μυρια.Οσο την πηρες.
Δεν αξιζεις ΤΙΠΟΤΑ παραπανω αφου καμια υπεραξια δεν μπορει να θεωρηθει για μια ομαδα.χωρις ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ για 15 χρονια τωρα.

Και να χάσει εσένα από οπαδό της ομάδας, μα αυτό είναι ανεκτίμητης αξίας , δε σε αλλάζει με ...
από leomatos88
Δευ 18 Μάιος 2026, 21:10
Jump to forum
Jump to topic

το έχω αναφέρει εδώ και χρόνια.
Από την υπόθεση της ''πολυϊδιοκτησίας'', ο Σαββίδης σταμάτησε να ασχολείται με τον ΠΑΟΚ.
Λες και τον ''έπιασαν με την γίδα στην πλάτη'' και του είπαν: ή ρίχνουμε την ομάδα, ή απομακρύνεσαι διακριτικά.

Αυτοί που θέλανε να ρίξουν την ομάδα έφαγαν ένα τεράστιο ...
από nkoss
Δευ 18 Μάιος 2026, 21:31
Jump to forum
Jump to topic

Ειναι πουστιά να λέγεται ότι αυτός που πλήρωσε ένα σκασμό λεφτά για να γκρεμίσει την παράγκα και που δεν τη χρησιμοποίησε προς εύνοια του, πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη. Κακή πουστιά.
από nikvasil
Δευ 18 Μάιος 2026, 21:33
Jump to forum
Jump to topic

και να βγαίνει ο σεφερλής εχθές και να λέει ότι γκρέμισε το σύστημα η αεχ με το πρωτάθλημα που τις χαρίσαμε...
που εκτός από το κύπελλο που μας πήγε πριονοκορδέλα ο ρεφερι ακόμα και εχθές μας ακύρωσαν κανονικάτο γκολ...
είναι να τρελαίνεσαι με τις μαλακίες που ακούμε και διαβάζουμε...
από embuji
Δευ 18 Μάιος 2026, 21:39
Jump to forum
Jump to topic

Ποια γιδα ρε φιλε, ενα κρατος ολοκληρο ξεφτιλισε τοτε. Που τρεχανε να τους δωσουνε ακαταδιωκτο για να μην κινηθει η ΠΑΕ νομικα στην μαρουπα που πηγαινε και ρωτουσε σε περιπτερα αν ο Σαββιδης εχει την ξανθη. Στο ΚΑΣ βρηκαμε το δικιο μας. Σε ευρωπαϊκο δικαστηριο. Οχι στην μπανανια.
από Nassos
Δευ 18 Μάιος 2026, 22:57
Jump to forum
Jump to topic

Αγνωμοσυνη και αχαριστία στα πιο σημαντικά πρόσωπα της ομαδας μας, την τελευταία δεκαετία. Θεμιτό να ονειρεύεστε κάτι διαφορετικό, αηδία οι ύβρεις, οι ειρωνείες και οι απειλές.

Οι μοντς διακοπές; Στήνει παιχνίδια ο ΠΑΟΚ; Μας πιάσανε με τη γίδα στην πλάτη;
από NIKOS1972
Δευ 18 Μάιος 2026, 23:16
Jump to forum
Jump to topic

Ειλικρινα δεν εχω λογια ουτε οι εχθροι μας τετοιες σκεψεις....
από Maklaz
Δευ 18 Μάιος 2026, 23:17
Jump to forum
Jump to topic

Διάβασα λίγο στο Facebook σχόλια. Σπάνια να δω κοινωνικά δίκτυα και η εικόνα είναι σοκαριστικη.
....

....
Αυτό το φαινόμενο είναι ιδιαίτερα έντονο στην εποχή μας μέσω των social media και εύκολα διαμορφώνονται απόψεις , όπου οι αλγόριθμοι είναι σχεδιασμένοι να σου δείχνουν διαρκώς ...
από Montrealiotis
Τρί 19 Μάιος 2026, 04:23
Jump to forum
Jump to topic

Μερικοί άγνωστοι στο ίντερνετ είμαστε ο καθένας έχει την άποψη του, αν ο άλλος θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ στήνεται είναι δικαίωμα του, εγώ θεωρώ πως δεν στήνεται και είμαστε απλά αμπαλοι. Κλαιν μαιν. Έχουμε διαφορετική άποψη οπότε δεν το τραβάω περισσότερο το θέμα, αν υπάρχει κανόνας στο forum περί ...
από Montrealiotis
Τρί 19 Μάιος 2026, 06:05
Jump to forum
Jump to topic

Ναι αλλά από ότι βλέπω τα φώτα είναι αναμμένα
από omerta76
Τρί 19 Μάιος 2026, 07:37
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ντρέπονται μερικοί να γράφουν παπαριές εδώ μέσα για τον Ιβάν;;;Ούτε εχθρός μας θα τα έγραφε, μάλλον μόνο αυτοί τα γράφουν.

Θεωρίες συνομωσίας και ηλιθιότητες, λες και ο Ιβάν δεν ήθελε τίτλο ή CL σε χρονιά που η αμφισβήτηση έχει ποτίσει το δέρμα του ΠΑΟΚτσή.

Άλλο η κριτική και δεν γουστάρω τον ...
από Amsterdamer_87
Τρί 19 Μάιος 2026, 07:52
Jump to forum
Jump to topic

J007 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 18:36 Πουλας 11 μυρια.Οσο την πηρες.
Μου βγηκε ο καφες απ'την μυτη..
:lol: :lol: :lol:
από giapas
Τρί 19 Μάιος 2026, 08:21
Jump to forum
Jump to topic

Καλά ο τύπος που το έγραψε είναι νούμερο μεγάλο καταχωρημένο.

Με τη γίδα στη πλάτη. Μια ατάκα που πρωτοεμφανιστηκε σε αρθρο και καθιερώθηκε από ένα άρθρο του αξιότιμου μπινε χ@ρ@λ@μπ@π@π@λ@
Του μεγαλύτερου πιστολιου εκείνης της εποχής , σε σημαντικά θέματα.

Και ο άλλος ο καραγκιόζης χρησιμοποιεί ...
από Λεμεσος4
Τρί 19 Μάιος 2026, 08:45
Jump to forum
Jump to topic

Θυμάμαι ένα Σαββιδη να ειναι σε κάθε ματς έξω απο λεωφορείο και κατεβαινοντας οι παίκτες να τους χερεταει εναν εναν. Αυτόν τον Σαββίδη έχω να των δω ούτε ένα ,ουτε δύο, ούτε τρια χρόνια ,αλλά απο το μακρινό 2019....και είμαι βέβαιος οτι ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΩ ΠΟΤΕ!!!!

το έχω αναφέρει εδώ και ...