Έχεις μείνει στην ιστορία και εδώ θα είναι πάντα το σπίτι σου.
Είναι καιρός όμως να δούμε την επόμενη μέρα.
Αναζήτηση για περισσότερες από 3765 εγγραφές
- Κυρ 19 Απρ 2026, 18:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Εβεβαια τεράστιο λάθος το ότι δεν έβαλε Μιχαηλίδη.
Ότι είχε ενοχλήσεις στα παπάρια σας, εσείς πάντα ξέρετε καλύτερα.
Τεράστια ευθύνη που έχασε και τον πατέρα του και έλλειπε 5 ημέρες.
Τεράστια ευθύνη που τραυματίστηκαν και τόσοι παίχτες. Τεράστια ευθύνη που το ρόστερ μας είναι υποδεέστερο.
Πόσο ...
Ότι είχε ενοχλήσεις στα παπάρια σας, εσείς πάντα ξέρετε καλύτερα.
Τεράστια ευθύνη που έχασε και τον πατέρα του και έλλειπε 5 ημέρες.
Τεράστια ευθύνη που τραυματίστηκαν και τόσοι παίχτες. Τεράστια ευθύνη που το ρόστερ μας είναι υποδεέστερο.
Πόσο ...
- Κυρ 19 Απρ 2026, 18:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Σνου, εντυπωσιακό το μένος σου με τον Ιβάν. Το είπες. Φτάνει. Δε βοηθάει κάπου. Δε θα μαζεύονται τα τοπικ μετά και θα κουνάτε το δάχτυλο. Τσιλ
- Κυρ 19 Απρ 2026, 19:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιος θα την παρεις; Δηλαδη να φυγει αν θελει;chrisg4 έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 19:14 Εγώ δεν ξέρω αν πρέπει να μείνει ή όχι ο Ραζβαν. Άποψη μου είναι ότι δεν πρέπει να μείνει αλλά ΟΚ εγώ οπαδός είμαι δεν είναι δουλειά μου . Αυτό που ξέρω όμως 100% είναι ότι την απόφαση για το αν θα μείνει ή όχι δεν πρέπει την πάρει αυτή η ΠΑΕ .
- Κυρ 19 Απρ 2026, 19:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 14. Andrija Zivkovic
Με αυτόν αποφασίσαμε τι θα τον κάνουμε το καλοκαίρι; Αναποφάσιστους σας κόβω.
- Κυρ 19 Απρ 2026, 19:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχετε δίκιο είναι βάθος και ποιότητα ο Ρότα με τον Πήλιο και τον Πενραις. Whatever..
- Κυρ 19 Απρ 2026, 20:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ο Ντέλιας έχει ευθύνη επειδή ο Στρατηγός μοστράρισε στο παιχνίδι της σεζόν το ακίνητο φωτιστικό της ΔΕΗ μπροστά αντι του Μύθου, αναγκαστηκά έναν παλαίμαχο στην άμυνα, και για τους απίθανους τραυματισμούς των συμπαικτών του.
Ενώ ο Τζίμας που επιστρέφει σύντομα δανεικός στην Ελλάδα, και ο ...
Ενώ ο Τζίμας που επιστρέφει σύντομα δανεικός στην Ελλάδα, και ο ...
- Κυρ 19 Απρ 2026, 20:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάνω στο πανηγύρι του ξεσκίσματος, αυτό που σκέφτομαι είναι ένα. Μην ολοκληρωθεί τυχόν η μαλακία που πήγε να γίνει το περασμένο καλοκαίρι με την πάρτη του.
Αν το σκεφτεις απο την μερια του, οσο και να το θεωρω το χειροτερο σεναριο,μηπως θα ηταν καλυτερο για να ηρεμησει?
Εδω εχει κανει οτι εχει ...
- Κυρ 19 Απρ 2026, 20:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 14. Andrija Zivkovic
Δηλαδή αν γλίστρησε στις σκάλες έχει ευθύνη?
Ευθύνη έχει ένας αθλητής μόνο σε περίπτωση που έκανε κάτι με το οποίο ρισκάρει την υγεία του.
Ευθύνη έχει ένας αθλητής μόνο σε περίπτωση που έκανε κάτι με το οποίο ρισκάρει την υγεία του.
- Κυρ 19 Απρ 2026, 21:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Επίσης όσοι θέλουν αλλαγή προπονητή, χωρίς ΤΔ να επιλέξει αυτόν και τους παίκτες που θα έρθουν, χωρίς ένα πλάνο γύρω του και χωρίς διαδικασίες να τον βοηθήσουν να προσαρμοστεί να είναι έτοιμοι να κάψουν 1-2-3 χρόνια μέχρι να αλλάξει ρότα όλος ο οργανισμός.
Ο Ραζβαν έχει ταβάνι, αλλά ο ΠΑΟΚ χωρίς ...
Ο Ραζβαν έχει ταβάνι, αλλά ο ΠΑΟΚ χωρίς ...
- Κυρ 19 Απρ 2026, 21:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Επιτέλους να σταματήσουμε να επικαλουμεθα την κούραση. Πλέον έχουμε στα σπίτια μας, τις οθόνες στα μάτια μας όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.
Για δες τε τις κορυφαίες ομάδες και γράψτε μου τα ροτεησον τους. Ανύπαρκτα. Ναι έτσι όπως τα γράφω.
Αλλά κορμιά, αθλητές όπως μπαμπα, μείτέ, οζντοεφ, γερεμεγιεφ ...
Για δες τε τις κορυφαίες ομάδες και γράψτε μου τα ροτεησον τους. Ανύπαρκτα. Ναι έτσι όπως τα γράφω.
Αλλά κορμιά, αθλητές όπως μπαμπα, μείτέ, οζντοεφ, γερεμεγιεφ ...
- Κυρ 19 Απρ 2026, 22:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεγάλε Λουτσι βγήκαν πάλι όλοι Σαββιδης FC που τρέμουν να κάνουν κριτική εκεί που πρέπει να σου ρίξουν την ευθύνη…
Υ.Γ ότι μεταγραφή χρειάζεται χρήματα δεν είναι στα θέλω του Λουτσεσκου….οτι είναι με των τζάμπα μας κάνει!!!!
12 Ζαφείρης + 3 Μεξικάνος = τζάμπα βρε πουθενά FC?
Μη μας γυρνάτε τα ...
- Δευ 20 Απρ 2026, 00:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Να είμαστε ειλικρινής , εγώ ΠΑΟΚ τόσο ανήμπορο δεν έχω ξαναδεί.
Στο τελικό που ήταν με 10 παίκτες και μας κέρδισαν , χάσαμε τα μαλλιά μας. Με Αγκούστο κλπ ευκαιρίες. Πολύ μεγάλη συγκυρία.
Θυμάμαι και ένα 2-0 μέσα εκεί και ένα 4-0. Επί Αλμέυδα που μας έκαναν πλάκα. Αλλά ο Αλμευδα εκείνη την εποχή ...
Στο τελικό που ήταν με 10 παίκτες και μας κέρδισαν , χάσαμε τα μαλλιά μας. Με Αγκούστο κλπ ευκαιρίες. Πολύ μεγάλη συγκυρία.
Θυμάμαι και ένα 2-0 μέσα εκεί και ένα 4-0. Επί Αλμέυδα που μας έκαναν πλάκα. Αλλά ο Αλμευδα εκείνη την εποχή ...
- Δευ 20 Απρ 2026, 12:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 6. Dejan Lovren
Προφανώς και προτιμάται ως αριστερό στόπερ ο Κροάτης από τον Ιταλό. Μη βγάλουμε και παιχταρά τον Βολιάκο τώρα.
- Τρί 21 Απρ 2026, 04:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης
Ο γαυρος αμα ηταν αγορα που γυροφερνουν μανατζαραιοι θα εδινε και 50. Μη μας τρελαινετε κι αλλο τωρα με τον γκουρου γαυρο που εκτίμησε τον παίχτη στα 5 αλλα εκτιμησε και την παλτουδια τον στρεφετσαρο 8 στα 28 (οπως ειπε κι ο miles).
Παιχταρας είναι ο ζαφειρης, κι ο ντελιας, κι ο ζιβκοβιτς, κι ο ...
Παιχταρας είναι ο ζαφειρης, κι ο ντελιας, κι ο ζιβκοβιτς, κι ο ...