αυτή είναι η δουλειά .πρώτα απο όλα...του ροτέισον και οχι για να ξεκουράζονται οι παίκτες...
το αυτονόητο...βλέπουμε...
Αναζήτηση για περισσότερες από 3771 εγγραφές
- Δευ 09 Μαρ 2026, 01:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 21. Baba Rahman
Καλός αμυντικά και μόλις μπήκε και το ταίρι του ξεθάρεψε και ανέβηκε, αλλά οι σέντρες άστοχες.
- Δευ 09 Μαρ 2026, 14:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Όποτε καλείται ο Μπαμπαρος να είναι συνεπής στα αμυντικά καθήκοντα πάντα τα καταφέρνει. Ποιον δεν έχει σβήσει; Τετε, Μαρτινς, Ελιασον. Όλα τα ακριανα βιολιά των αντιπάλων τα ακυρώνει.
- Δευ 09 Μαρ 2026, 15:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολλα μπορούμε να πούμε για την πάρτη του αλλάνομίζω ότι οσον αφορά την ποδοσφαιρική του αντίληψη δεν υπάρχουν αμφιβολίες για το πόσο υψηλή είναι.
Βλέπεις έναν ποδοσφαιριστή που αθλητικά βρέχει παραδόσει ψυχή και σώμα αλλά καταφέρνει με έναν μεταφυσικο τρόπο να σβήσει ένα εξτρέμ όπως ο ζελσον.
Είναι ...
Βλέπεις έναν ποδοσφαιριστή που αθλητικά βρέχει παραδόσει ψυχή και σώμα αλλά καταφέρνει με έναν μεταφυσικο τρόπο να σβήσει ένα εξτρέμ όπως ο ζελσον.
Είναι ...
- Δευ 09 Μαρ 2026, 15:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Με προβλημάτισε χθες η απόδοση του. Κυρίως στην φάση που ο Μάντυ εξοστράκισε την μπάλα στο κεφάλι του ανανά κ αυτός δεν κατάφερε να την κοντρολάρει όπως μας έχει συνηθίσει..
Του το δίνω πάντως, πως αν και ζαλίστηκε, παρέμεινε όρθιος
Του το δίνω πάντως, πως αν και ζαλίστηκε, παρέμεινε όρθιος
- Δευ 09 Μαρ 2026, 17:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης
Κάνει ανώτερες εμφανίσεις από Κουλιερακη φέτος
- Δευ 09 Μαρ 2026, 19:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρα Λίνο για GNTM Μπάμπα για Survivor;DamoN έγραψε: Δευ 09 Μαρ 2026, 17:54 Πιο όμορφος στο μάτι ο Λίνο πιο καλός παίχτης ο μπαμπα two way πως το λέτε οι μπασκετικοί .
Επι του θέματος έχει πολύ καιρό που είναι πολύ καλός .
- Δευ 09 Μαρ 2026, 20:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Φέτος έχεις ξεπεράσει και τον αξεπέραστο εαυτό σου. Αξιοποίησες προς όφελος της ομάδας ακόμη και την απίθανη συγκυρία να χάσεις όλους τους παίχτες - κλειδιά. Με αποτέλεσμα όλοι, νεαροί, ρολίστες, δανεικοί, νεοφερμένοι, πάσης φύσεως αναπληρωματικοί, να έχουν πιάσει ρυθμό και να κρατάνε την ομάδα σε ...
- Δευ 09 Μαρ 2026, 20:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι φωνούλες για Μεντιλίμπαρ που βάζει πιτσιρίκια και παίζει μοντέρνο ποδόσφαιρο γιατί εξαφανίστηκαν; Εγώ ξέρω πως όταν μάθεις τον άλλον τον νικάς κατά κράτος κόουτς σε σειρά αγώνων πχ Γιοβάνοβιτς, Αλμέιδα, Μέντι (εκτός από τον στρατηγό Μάντζιο ίσως, λολ). Τελικά ο εμμονικός ποιος είναι;
- Δευ 09 Μαρ 2026, 21:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Φέτος έχεις ξεπεράσει και τον αξεπέραστο εαυτό σου. Αξιοποίησες προς όφελος της ομάδας ακόμη και την απίθανη συγκυρία να χάσεις όλους τους παίχτες - κλειδιά. Με αποτέλεσμα όλοι, νεαροί, ρολίστες, δανεικοί, νεοφερμένοι, πάσης φύσεως αναπληρωματικοί, να έχουν πιάσει ρυθμό και να κρατάνε την ομάδα ...
- Τρί 10 Μαρ 2026, 12:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν έχω κανένα πρόβλημα να δηλώσω άμπαλος και μ@λ@κ@ς και και και
ΟΜΩΣ
Τι ακριβώς υποτίθεται πως έδωσε ο Οττο στον ΠΑΟΚ επί ενάμισι χρόνο;
Πέρα από μια "ελευθεριακή" διαγώνια κίνηση ανάμεσα στην άμυνα και το κέντρο, και περίπου 45 λεπτά συνολικά απέναντι στον Παναθηναϊκό που βρήκε χώρους ...
ΟΜΩΣ
Τι ακριβώς υποτίθεται πως έδωσε ο Οττο στον ΠΑΟΚ επί ενάμισι χρόνο;
Πέρα από μια "ελευθεριακή" διαγώνια κίνηση ανάμεσα στην άμυνα και το κέντρο, και περίπου 45 λεπτά συνολικά απέναντι στον Παναθηναϊκό που βρήκε χώρους ...
- Κυρ 15 Μαρ 2026, 22:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 19. Alexander Jeremejeff
Πόσα χρόνια έχουμε να δούμε το φορ μας να σκοράρει έξω από την περιοχή;
Εξαιρείται το γκολ του Τσάλοφ στον Βόλο
Εξαιρείται το γκολ του Τσάλοφ στον Βόλο
- Δευ 16 Μαρ 2026, 07:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 19. Alexander Jeremejeff
Μπράβο Αλέκο!
Μόνο μειονεκτήμα ως τώρα ότι δεν κόστισε πολλά εκατομμύρια να λέμε "ορίστε , ότι πληρώνεις παίρνεις"
Μόνο μειονεκτήμα ως τώρα ότι δεν κόστισε πολλά εκατομμύρια να λέμε "ορίστε , ότι πληρώνεις παίρνεις"
- Παρ 20 Μαρ 2026, 14:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης
Εγω στη θέση του δεν θα πήγαινα
Βεβαίως εγώ δεν είμαι επαγγελματίας αθλητής
Βεβαίως εγώ δεν είμαι επαγγελματίας αθλητής
- Κυρ 22 Μαρ 2026, 21:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 32. Greg Taylor
Το ότι ο Μπάμπα δεν ήταν καλός δε κάνει αυτόματα καλό τον Τέιλορ. δηλαδή τι έκανε; ΤΙΠΟΤΑ. Ναι αυτός φταίει περισσότερο στην πάσα στον Λόβρεν