Αναζήτηση για περισσότερες από 3771 εγγραφές

Return

από abc_o_ karpouzas
Δευ 09 Μαρ 2026, 00:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

αυτή είναι η δουλειά .πρώτα απο όλα...του ροτέισον και οχι για να ξεκουράζονται οι παίκτες...

το αυτονόητο...βλέπουμε...
από Miles
Δευ 09 Μαρ 2026, 01:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: 21. Baba Rahman

Καλός αμυντικά και μόλις μπήκε και το ταίρι του ξεθάρεψε και ανέβηκε, αλλά οι σέντρες άστοχες.
από marsantos
Δευ 09 Μαρ 2026, 14:08
Jump to forum
Jump to topic

Όποτε καλείται ο Μπαμπαρος να είναι συνεπής στα αμυντικά καθήκοντα πάντα τα καταφέρνει. Ποιον δεν έχει σβήσει; Τετε, Μαρτινς, Ελιασον. Όλα τα ακριανα βιολιά των αντιπάλων τα ακυρώνει.
από renegade
Δευ 09 Μαρ 2026, 15:10
Jump to forum
Jump to topic

Πολλα μπορούμε να πούμε για την πάρτη του αλλάνομίζω ότι οσον αφορά την ποδοσφαιρική του αντίληψη δεν υπάρχουν αμφιβολίες για το πόσο υψηλή είναι.
Βλέπεις έναν ποδοσφαιριστή που αθλητικά βρέχει παραδόσει ψυχή και σώμα αλλά καταφέρνει με έναν μεταφυσικο τρόπο να σβήσει ένα εξτρέμ όπως ο ζελσον.
Είναι ...
από theo86
Δευ 09 Μαρ 2026, 15:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: 8. Soualiho Meïté

Με προβλημάτισε χθες η απόδοση του. Κυρίως στην φάση που ο Μάντυ εξοστράκισε την μπάλα στο κεφάλι του ανανά κ αυτός δεν κατάφερε να την κοντρολάρει όπως μας έχει συνηθίσει..
Του το δίνω πάντως, πως αν και ζαλίστηκε, παρέμεινε όρθιος 😭
από DamoN
Δευ 09 Μαρ 2026, 17:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης

Κάνει ανώτερες εμφανίσεις από Κουλιερακη φέτος
από aivas19
Δευ 09 Μαρ 2026, 19:19
Jump to forum
Jump to topic

DamoN έγραψε: Δευ 09 Μαρ 2026, 17:54 Πιο όμορφος στο μάτι ο Λίνο πιο καλός παίχτης ο μπαμπα two way πως το λέτε οι μπασκετικοί .
Επι του θέματος έχει πολύ καιρό που είναι πολύ καλός .
Αρα Λίνο για GNTM Μπάμπα για Survivor;
από Taseos
Δευ 09 Μαρ 2026, 20:36
Jump to forum
Jump to topic

Φέτος έχεις ξεπεράσει και τον αξεπέραστο εαυτό σου. Αξιοποίησες προς όφελος της ομάδας ακόμη και την απίθανη συγκυρία να χάσεις όλους τους παίχτες - κλειδιά. Με αποτέλεσμα όλοι, νεαροί, ρολίστες, δανεικοί, νεοφερμένοι, πάσης φύσεως αναπληρωματικοί, να έχουν πιάσει ρυθμό και να κρατάνε την ομάδα σε ...
από aivas19
Δευ 09 Μαρ 2026, 20:47
Jump to forum
Jump to topic

Οι φωνούλες για Μεντιλίμπαρ που βάζει πιτσιρίκια και παίζει μοντέρνο ποδόσφαιρο γιατί εξαφανίστηκαν; Εγώ ξέρω πως όταν μάθεις τον άλλον τον νικάς κατά κράτος κόουτς σε σειρά αγώνων πχ Γιοβάνοβιτς, Αλμέιδα, Μέντι (εκτός από τον στρατηγό Μάντζιο ίσως, λολ). Τελικά ο εμμονικός ποιος είναι;
από Patron
Δευ 09 Μαρ 2026, 21:08
Jump to forum
Jump to topic

Φέτος έχεις ξεπεράσει και τον αξεπέραστο εαυτό σου. Αξιοποίησες προς όφελος της ομάδας ακόμη και την απίθανη συγκυρία να χάσεις όλους τους παίχτες - κλειδιά. Με αποτέλεσμα όλοι, νεαροί, ρολίστες, δανεικοί, νεοφερμένοι, πάσης φύσεως αναπληρωματικοί, να έχουν πιάσει ρυθμό και να κρατάνε την ομάδα ...
από Equalizer
Τρί 10 Μαρ 2026, 12:36
Jump to forum
Jump to topic

Δεν έχω κανένα πρόβλημα να δηλώσω άμπαλος και μ@λ@κ@ς και και και

ΟΜΩΣ

Τι ακριβώς υποτίθεται πως έδωσε ο Οττο στον ΠΑΟΚ επί ενάμισι χρόνο;

Πέρα από μια "ελευθεριακή" διαγώνια κίνηση ανάμεσα στην άμυνα και το κέντρο, και περίπου 45 λεπτά συνολικά απέναντι στον Παναθηναϊκό που βρήκε χώρους ...
από marsantos
Κυρ 15 Μαρ 2026, 22:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: 19. Alexander Jeremejeff

Πόσα χρόνια έχουμε να δούμε το φορ μας να σκοράρει έξω από την περιοχή;
Εξαιρείται το γκολ του Τσάλοφ στον Βόλο :mrgreen:
από astral
Δευ 16 Μαρ 2026, 07:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: 19. Alexander Jeremejeff

Μπράβο Αλέκο!

Μόνο μειονεκτήμα ως τώρα ότι δεν κόστισε πολλά εκατομμύρια να λέμε "ορίστε , ότι πληρώνεις παίρνεις" :roll:
από Equalizer
Παρ 20 Μαρ 2026, 14:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης

Εγω στη θέση του δεν θα πήγαινα

Βεβαίως εγώ δεν είμαι επαγγελματίας αθλητής
από aivas19
Κυρ 22 Μαρ 2026, 21:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: 32. Greg Taylor

Το ότι ο Μπάμπα δεν ήταν καλός δε κάνει αυτόματα καλό τον Τέιλορ. δηλαδή τι έκανε; ΤΙΠΟΤΑ. Ναι αυτός φταίει περισσότερο στην πάσα στον Λόβρεν