Η αναζήτηση βρήκε 83 εγγραφές
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 15:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Τσορμπατζογλου μόλις είπε ότι ότι υπάρχει θέμα με προμήθειες μάνατζερ που εμφανίστηκαν για τον Καρελη απ' το Μαροκο
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 15:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ισχύει αισθάνομαι μια ανάγκη να πω ευχαριστώ στη χειρότερη φάρα στον πλανήτη, στους μάνατζερSkoufos_tou_Lucescu έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 15:15 Τσορμπατζογλου μόλις είπε ότι ότι υπάρχει θέμα με προμήθειες μάνατζερ που εμφανίστηκαν για τον Καρελη απ' το Μαροκο
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 16:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ντροπή, δε φτάνει που μας μάθαινε μπαλιτσα με τους 12 τρόπους ανάπτυξης του Δώνη, κοροϊδεύουμε κι από πανω
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Από ότι έχεις γράψει τόσες μέρες το μόνο που δεν μ πείραξε παίζει να είναι … :D
Αν διάβασα σωστά και δεν έγραψες καμία χοντράδα
Εγώ ψεματα δεν έλεγα ούτε πιτσιρικάς για να αρέσω, δε θα πω τώρα. Μου την έπεσαν γιατί γέλασα με την είδηση και γιατί έπρεπε να στεναχωρηθω για τον Πέρεθ, όχι γιατί ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 00:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Φτάσαμε 7 Αυγούστου με το " δεν έρχονται καλοί παίκτες στην Ελλάδα τόσο νωρίς", τώρα που έχουμε Αύγουστο και με καλές κληρώσεις θα έρθουν καλοί παίκτες ή θα βρούμε άλλο παραμύθι?
- Παρ 08 Αύγ 2025, 14:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδώ ο Τσορμπατζογλου πριν ένα μήνα έγραψε ότι ο Μειτε είναι η ακριβή μας μεταγραφή στα χάφ. Σήμερα σε αθηναϊκό μέσο είπε ότι ο Γιακουμάκης είναι η απάντηση του Ιβάν σε αυτούς που λένε ότι δεν βάζει χρήματα.
Κάθεστε και χαλιέστε…
Ο Τζορμπατζόγλου νομίζω δεν είπε ότι ο Μειτέ είναι Η ακριβή ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 14:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Εσύ θα πρέπει να καταλάβεις ότι ήταν άθλια η στάση του ΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΌ ΤΡΎΠΗΜΑ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΓΟΥΜΕΝΟ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΜΕ ΣΑΒΒΊΔΗ ΣΥΓΝΏΜΗ ΑΛΛΆ ΘΈΛΩ ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΊΑ ΝΑ ΜΕΊΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΑΒΒΊΔΗ Η ΟΜΆΔΑ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΈΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟΥ ΓΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΜΜΙΑ
Και? Θα λέμε δεν πειράζει που πουλάει Ντελια και τα μέσα ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 15:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Η αυτάρκεια ειναι μια καραμέλα, μια μεγαλειώδης μπαρούφα που δεν ισχύει.
Σε παραπέμπω στα στοιχεία που δημοσιεύονται στο ΓΕΜΥ και σε_σας διαψεύδουν πανηγυρικά.
Η αυτάρκεια είναι μια ωραία δικαιολογία για να μη βάζει πολλα χρήματα ο ιδιοκτήτης. Και δε με ενδιαφέρει κανένας ισολογισμός ο οποίος ...