Η αναζήτηση βρήκε 83 εγγραφές

Return

από Skoufos_tou_Lucescu
Τρί 22 Ιούλ 2025, 00:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Βέβαια για όσους είναι σίγουροι για της προθέσεις του προπονητή και το πώς βλέπει κάποια πράγματα,να μην ξεχνάμε ότι πριν 2 χρόνια τέτοιον καιρό,όταν έκλεισε ο Μπάμπα και ανέβαινε πάνω στην Ολλανδία,ο λουτσέσκου δεν μιλιόταν από τα νεύρα του για την επιλογή της ομαδας.
Μία άποψη που άλλαξε σε ...
από Skoufos_tou_Lucescu
Τρί 22 Ιούλ 2025, 08:36
Jump to forum
Jump to topic

Εσείς που βγάλατε συμπέρασμα βλέποντας τις ασίστ ότι ο παίκτης είναι συμμετοχικός έχετε δει ότι βαράει τα φάουλ;
Αν από τις δέκα ασίστ οι οκτώ είναι από στημένες φάσεις ναι είναι ένα πλεονέκτημα αλλά δεν σημαίνει ότι είναι συμμετοχικός...

Κάνα δυο βιντεάκια που είδα μου φάνηκε σχετικά αργός ...
από Skoufos_tou_Lucescu
Τετ 23 Ιούλ 2025, 15:24
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή είτε έτσι είτε αλλιώς πρέπει να πάρουμε σέντερ φορ που δε σκοράρει ε? Μας έμειναν ο Τελευταίος κι ο προτελευταίος μάλλον από τη λιστα
από Skoufos_tou_Lucescu
Τετ 23 Ιούλ 2025, 19:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26

Ελπίζω να μη μείνουν έξω Μπαλντε ή Χατσιδης για να πάρει ευκαιρία αυτός ο αναλατος ο Σορετιρε
από Skoufos_tou_Lucescu
Τετ 23 Ιούλ 2025, 20:23
Jump to forum
Jump to topic

Κάτι με κολλάει σε όσους έρχονται από Ιταλία.
Βέβαια αυτός είναι Πορτογάλος. Θα έχει αναλάβει ο Αντρέ.
Δεν τον έχω καθόλου σαν εικόνα.
Κάποιος που τον ξέρει να μας πει δύο πράγματα;;

Παπά μου.... επιβεβαιώνεται ο Κόλκας ότι το χαφ έκλεισε;

Ίσα ίσα φορ που βάζει γκολ στην Ιταλία με τους ...
από Skoufos_tou_Lucescu
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 08:17
Jump to forum
Jump to topic

Τοσκιτσης: "Η περίπτωση του Ντουκς εξετάστηκε σοβαρά από τον ΠΑΟΚ. Το κόστος μεταγραφής που ζητά η Βέρντερ, περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ, δεν κρίθηκε απαγορευτικό για τους «ασπρόμαυρους», ενώ και οι ετήσιες απολαβές του παίκτη, κοντά στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ (συμβόλαιο έως το 2026), θεωρήθηκαν εντός ...
από Skoufos_tou_Lucescu
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Για να το γράφουν αυτοί θα έχει κάποια βάση. Δε μπορώ να βρω ουτε ένα λόγο να δώσεις το Ντελια με 20εκ. φέτος κι ενώ είσαι ήδη πολύ + από πωλήσεις-αγορες. Μακάρι να μη γίνει γιατί θα είναι τεράστιο αυτογκόλ και το κλίμα θα γυρίσει αναποδα
από Skoufos_tou_Lucescu
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:53
Jump to forum
Jump to topic

Μακάρι να είναι παραμύθι για να ανανεώσει πανηγυρικά και να καταπιουμε χωρίς γκρίνια κανένα λιμό φορ.
από Skoufos_tou_Lucescu
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:45
Jump to forum
Jump to topic

Δυστυχώς το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν θα είναι το αγωνιστικο, αν όντως πωληθεί και φέρουμε κανένα στραβό με τους Αυστριακούς στην Τούμπα εκεί θα δούμε ποιο είναι. Εγώ όσο χρόνια ασχολούμαι με την ομάδα δεν έχω ξαναδεί τόσο εξαγριωμένο σχεδόν όλο τον κόσμο
από Skoufos_tou_Lucescu
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:27
Jump to forum
Jump to topic

Κοίτα έτσι όπως είναι δυστυχώς το κλίμα ,άμα γίνει κανένα 0-1 στο 5' μπορεί και να μην σε νοιάζει η λίστα της ΟΥΕΦΑ μετά.
Και υπάρχουν υπεύθυνοι ήδη εάν συμβεί κάτι τέτοιο. Ένας λόγος που δεν θα πάω στο γήπεδο είναι και ο φόβος μου μην ζήσω κάτι τέτοιο ξανά μετά από τόσα χρόνια.

1.01 θα έδινε ...
από Skoufos_tou_Lucescu
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:51
Jump to forum
Jump to topic

Μου αρέσει που περιμένετε να βγουν τα payroll να μας πείσουν ότι ο Ντέλιας ήθελε να φύγει ενώ εδώ και 1,5 χρόνο ο ΠΑΟΚ θέλει να τον κρατήσει. Χαζοί είμαστε? Γιατί δεν τον ανανέωσαν από πέρσι? Δεν βλέπουμε όλον αυτόν τον καιρό που πάει η δουλειά?

Α αμα ανανεωσεις καποιον δεν μπορεις να τον ...
από Skoufos_tou_Lucescu
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:51
Jump to forum
Jump to topic

Είναι σίγουρο πλέον ότι θα κλείσουμε μες την εβδομάδα 2 παίχτες λογικά Κραλ και Μοχάμεντ.
Υπό άλλες συνθήκες θα πετούσαμε τώρα ξέρουμε ότι αυτά είναι απλά τα 5 μύρια από τον Κοταρσκι,ενώ ο Ντελιας έγινε ευρω ,και μάλιστα 18.000.000,ευρώ που κάνεις δεν θα ξέρει που πήγαν.

Εκεί που πήγαν και τα ...
από Skoufos_tou_Lucescu
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:15
Jump to forum
Jump to topic

ΑποστόληςΑ έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:06 ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ;
Πώς είναι δυνατόν να συμφώνησε ο ΠΑΟΚ στην μεταγραφή και τώρα ο Ιβάν βάζει μπλόκο;
Ποιος συμφώνησε τότε;
Η Μαρία;
Ο Ιβάν συμφωνησε αλλά μάλλον είδε το τέλος που ερχόταν κι άλλαξε γνωμη
από Skoufos_tou_Lucescu
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:19
Jump to forum
Jump to topic

Χαλαστειτε τωρα και που θα μεινει.
Αλλα βεβαια πως να κανεις back tracking σε ολη αυτη τη σαβουρα. :lol:
Τεινω να πιστέψω οτι αν επεσε δουλεμα (και δεν θελω να περιαυτολογω αλλα ειμαι απ τους πρώτους που εγραψαν γι αυτη την πιθανοτητα), ωρες ωρες σας αξιζει.

Το ότι ήθελε να τον πουλήσει και ...