Η αναζήτηση βρήκε 685 εγγραφές

Return

από marsantos
Τετ 17 Δεκ 2025, 12:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Polichni1926 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 12:36 ...
τα καλυτερα με αυτα που βλεπω θα ειναι να φερω σποραρ για πρωτο
Κοίτα έχει λογική.
Σου λέει, η ομάδα του Γιοβάνοβιτς έκανε σκληρό πρωταθλητισμό.
Πήρε τους μισούς ο Λεβαδειακός και θερίζει.
Ας προλάβουμε να πάρουμε ότι περισσεύει. :mrgreen:
από embuji
Τετ 17 Δεκ 2025, 12:57
Jump to forum
Jump to topic

Εγω το εγραψα το ξεφτιλες γιατι ετρεμα απο τα νευρα μου οταν διαβασα οτι ειναι "οριστικο" του γερεμεγιεφ.

Τωρα πιο ηρεμος δε θα το εγραφα αλλα ουτε και παιρνω πισω τον χαρακτηρισμο. Εγω ετσι αγαπω την ομαδα και θα ξεσκισω οποιον θεωρω οτι την υποτιμα ή δεν κοιταει μονο και ΜΟΝΟ το να γιγαντωνεται ...
από Grimson4
Τετ 17 Δεκ 2025, 13:39
Jump to forum
Jump to topic

Polichni1926 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 13:34
Hayate έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 13:27 Για Λαμπρου τι λέτε?
ελεος αυτο , ποιος αλλος εχει σειρα ισως ο ουαρντα !
Σε λιγο θα μας πείτε και για ποποβιτς
από Mitsospaoki4
Τετ 17 Δεκ 2025, 15:23
Jump to forum
Jump to topic

Ο Κολκας είναι παπαρολογος, έλεγε ότι είχαμε κλείσει παίκτη με μεταγραφή για να μην έχουμε 2 δανεικούς Φορ, αλλα τραυματίστηκε φωτογραφίζοντας τον Μαροκινό της Μπράγκα. Eλα που τον παίκτη η Μπράγκα τον έδινε δανεικό και όχι με μεταγραφή, οπότε εκεί καταλαβενεις ότι λέει παπαριες και δεν έχει καμία ...
από Jim_Chatz
Τετ 17 Δεκ 2025, 16:23
Jump to forum
Jump to topic

κάτι τελευταίο

Και οι τρεις που έχουν ακουστεί (Γερεμεγεφ, Μάρτιν, Μητογλου) είναι μεταγραφές επιπέδου Καρυπίδη, μπορεί και Κομποτη
από astral
Τετ 17 Δεκ 2025, 18:35
Jump to forum
Jump to topic

50 σελίδες Γερεμεγιεφ.
Η ιστορία της ζωής του σίγουρα χωράει σε λιγότερες.
από giapas
Τετ 17 Δεκ 2025, 21:36
Jump to forum
Jump to topic

Και πριν γίνει παίκτης μας και φάω κανα μπαν , αι γ@μησου ρε παλτό Γερεμέγιεφ που θες να έρθεις στον ΠΑΟΚ των 100 ετών.
Ελπίζω όποιος αποφάσισε και έδωσε το ΟΚ για τη μεταγραφή σου , το Μάιο να μας χαιρετήσει και να του δώσουμε και πλακέτα.
από vs40
Τετ 17 Δεκ 2025, 23:49
Jump to forum
Jump to topic

Η ομάδα έχει ανάγκη από έναν ΤΔ με μεγάλες παραστάσεις, όπως είχε τον Άρνεσεν, με νοοτροπία να χτίζει ομάδες όχι μιας χρήσης, αλλά με παρών και μέλλον. Θεωρώ ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημα του Ραζβάν, που προτιμάει έμπειρους παίκτες και σταθερά αναζητά να κάνει μαγικά και να λέμε όλοι τι ...
από joshua
Πέμ 18 Δεκ 2025, 08:17
Jump to forum
Jump to topic

Προς φιλους που γκρινιαζουν...Εχουμε επισημανει ενα σκασμο φορες καποιοι τις παθογενειες του διδυμου Ιβαν - Ραζβαν ,οσον αφορα τον σχεδιασμο καθε φορα της ομαδας. Παθογενειες που φρεναρουν συνεχως την εξελιξη της, ακομα και οταν σε πεισμα αυτων ,τρυπαει το ταβανι της και φτανει σε επιτυχιες οπως ...
από Equalizer
Πέμ 18 Δεκ 2025, 11:03
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δεν νομίζω καν πως έχουμε διοικητικό μοντέλο

Έχουμε απλά άτομα που προσπαθούν να φέρουν αποτέλεσμα, με ενδιάμεσες δυσλειτουργίες. Τουτέστιν, άλλοτε μια ωραία παρέα, άλλοτε ένα χάος. Ξεκάθαρο τραγικό λάθος για εταιρεία εκατομμυρίων.

Ταυτόχρονα όμως νομίζω ότι ως κόσμος έχουμε μπερδέψει εντελώς ...
από joshua
Πέμ 18 Δεκ 2025, 11:08
Jump to forum
Jump to topic

Εγω παλι δεν νομιζω οτι τον εκνευρισμο τον προκαλει η απωλεια τιτλων,ισα ισα,θεωρω πως τον εκνευρισμο τον προκαλει ακριβως η ελλειψη του διοικητικου μοντελου. Καποια πραγματα ειναι αντικειμενικα και αντικειμενικα εδω και πολυ καιρο βιωνουμε σερι τραγελαφικων επιλογων στο μεταγραφικο σχεδιασμο απο ...
από vasgias
Πέμ 18 Δεκ 2025, 14:30
Jump to forum
Jump to topic

Polichni1926 έγραψε: Πέμ 18 Δεκ 2025, 14:15 μετα απο αυτο παυει να ειναι επιτυχια οι 8 ειναι απλα μια σεβαστη πορεια
++1926%
από marsantos
Πέμ 18 Δεκ 2025, 15:01
Jump to forum
Jump to topic

...
το κονφερενς με την παλαιοτερη δομη ο γαυρος πηγε μια φορα και το πηρε για μενα μετα απο αυτο παυει να ειναι επιτυχια οι 8 ειναι απλα μια σεβαστη πορεια , το να εισαι 24 europa αν το θεωρουμαι επιτυχια εχουμε προβλημα αδερφε τελικα με το τι θεωρουμαι εμεις σαν οπαδοι οτι αξιζει ο ΠΑΟΚ , σε ...
από 4NIKOS1986
Παρ 19 Δεκ 2025, 13:08
Jump to forum
Jump to topic

Ο ραγκατσης δεν έχει πετύχει ποτέ μεταγραφή
από embuji
Παρ 19 Δεκ 2025, 14:17
Jump to forum
Jump to topic

Παροτι ο Ραγκα δε πετυχαινει βαλσαμωμενο ελεφαντα, εχει τεραστια γνωση στο ισπανικο ποδοσφαιρο. Φαινεται οτι το παρακολουθει πααααρα πολυ. Ξερει και απο λαλιγκα και απο σεκουντα πολυ. Και κατα καιρους που τον εχουν ρωτησει για παικτες που "ακουστηκαν" κατευθειαν ελεγε αν ενας υπαρχει περιπτωση να ...