Πώς περνάνε οι μέρες;!; Νερό στο τσίγκοembuji έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 08:25 Ημερα 8η....
Ηρθα στην δουλεια χωρις στοπερ. ΘΑ ΦΥΓΩ ΜΕ ΣΤΟΠΕΡ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ![]()
Η αναζήτηση βρήκε 578 εγγραφές
- Παρ 16 Ιαν 2026, 09:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
- Παρ 16 Ιαν 2026, 12:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Τσορμπατζογλου: «Εχει πάει πίσω το θέμα του Ντρκουσιτς, δεν φαίνεται να καίγεται ο ΠΑΟΚ να κάνει τώρα κινήσεις»
Ο τίτλος από αυτά που είπε στον σπορ φμ.
Διάφορα πάνω από ένα εκατομμύριο με Ζενίτ
Όμορφα
28 Ιανουαρίου θα δίνουμε 2 εκατομμύρια συμβόλαιο σε σεντερ μπακ αλλά δεν θα θέλουν Ελλάδα ...
- Παρ 16 Ιαν 2026, 13:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Αντι δηλαδη να κανουμε τις διορθωτικες κινησεις εγκαιρα, η ομαδα τσουλαει οποτε ας ξεζουμισουμε το υπαρχων ροστερ και βλεεεεεεπουμε.
Εχει καταντησει αηδια αυτο το πραγμα. Πραγματικα η ανικανοτητα ή αναποφασιστηκοτητα ή ο συνδιασμος των 2 βαραει κοκκινα πλεον.
Εχει καταντησει αηδια αυτο το πραγμα. Πραγματικα η ανικανοτητα ή αναποφασιστηκοτητα ή ο συνδιασμος των 2 βαραει κοκκινα πλεον.
- Παρ 16 Ιαν 2026, 14:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον Δεκέμβρη εκτέθηκαν με το ρόστερ που έφτιαξαν πάντως. Ένα ρόστερ για 2 διοργανώσεις μάξιμουμ και το ξεζουμιστηκε εντελώς μέχρι την διακοπή τα Χριστούγεννα. Προς το παρών εχουν παίξει 3 ματς από την επιστροφή και είναι ακόμα φρέσκοι. Αν δει κάποιος το πρόγραμμα από 1/02-15/02 μπορεί να πει ότι ...
- Παρ 16 Ιαν 2026, 16:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Πως εκτέθηκαν ρε παιδιά όταν είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους? Ή περιμένουμε οτι θα τα πάρουμε ολα αήττητοι?
Δεν εκτέθηκαν που αναγκαστικά γινόντουσαν ροτεισον σε σημαντικούς αγώνες με αποτέλεσμα να χαθούν αποτελέσματα; Που παιξαμε 2 συνεχόμενα ματς με τον Άρη και στο καπάκι με την ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 12:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ομάδα πάει εξαιρετικά και δείχνει να έχει πιάσει το 85-90% των δυνατοτήτων της.
ΤΩΡΑ είναι η ώρα να βγει μπροστά ο ιδιοκτήτης και να την ενισχύσει ακόμα περισσότερο. όπως ακριβώς έκανε τον χειμώνα του 18-19.
Το λάθος που έγινε το 24 που ήρθε μόνο ο Όττο και ο Κεντζιόρα έπαιξε 65 ματς σερί, δεν ...
ΤΩΡΑ είναι η ώρα να βγει μπροστά ο ιδιοκτήτης και να την ενισχύσει ακόμα περισσότερο. όπως ακριβώς έκανε τον χειμώνα του 18-19.
Το λάθος που έγινε το 24 που ήρθε μόνο ο Όττο και ο Κεντζιόρα έπαιξε 65 ματς σερί, δεν ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 13:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θα ήθελα να ενεργοποιηθεί η ρήτρα του Βολιακο. Δείχνει να δένει με τον Μιχαηλίδη αν και θέλει δουλίτσα, όμως το 1 εκ. θα το έκαιγα για τον συγκεκριμένο σαν μπακ απ.
- Δευ 19 Ιαν 2026, 13:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ομάδα πάει εξαιρετικά και δείχνει να έχει πιάσει το 85-90% των δυνατοτήτων της.
- Δευ 19 Ιαν 2026, 19:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πιστεύω πως θα πάρουμε και στόπερ από Ζενιτ και Γιαννούλη.
Να με κοιτάξει γιατρός?
Να με κοιτάξει γιατρός?
- Δευ 19 Ιαν 2026, 20:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Παράλληλο σύμπαν όταν μπαίνεις και διαβάζεις δε θέλουμε μεταγραφές. Ανάψτε κεράκια στον Άγιο Κένι γιατί άντε οκ έχεις 4 κανονικά στόπερ και είσαι αξιοπρεπής παντού, δεξί μπακ να καλύψεις τον Άγγλο δεν έχεις. Μου άρεσε και η καλτιλα χθες που έβαλε τον Σάστρε αλλά όχι στη θέση του που δε μου ενέπνευσε ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 20:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι. Αμεσα.Ιάσονας έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 19:51 Εγώ πιστεύω πως θα πάρουμε και στόπερ από Ζενιτ και Γιαννούλη.
Να με κοιτάξει γιατρός?
- Δευ 19 Ιαν 2026, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει μπροστά της 9+2+2+6 = 19 ματς.
Από αυτά, τα 14 είναι ντέρμπι.
Εάν περάσει τελικό και Ευρώπη, θα έχει 22 τουλάχιστον ματς με τα 17 να είναι ντέρμπι εκ των οποίων μία τετράδα θα είναι μέσα σε 12 μέρες και μια εξαδα με ρυθμο π.ο. και με ενδεχόμενο τελικό κυπέλλου στα ...
Από αυτά, τα 14 είναι ντέρμπι.
Εάν περάσει τελικό και Ευρώπη, θα έχει 22 τουλάχιστον ματς με τα 17 να είναι ντέρμπι εκ των οποίων μία τετράδα θα είναι μέσα σε 12 μέρες και μια εξαδα με ρυθμο π.ο. και με ενδεχόμενο τελικό κυπέλλου στα ...
- Τρί 20 Ιαν 2026, 13:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Στα στόπερ η κατάσταση είναι πολύπλοκη. Αν βλέπουν ότι ο Λοβρεν είναι καλά και πιστεύουν στον Βολιακο, μπορεί να είναι ήσυχοι. Εγώ δεν θα είμαι αλλά δεν αποφασίζω εγώ.
Στα μπακ είναι πιο απλή η κατάσταση. Σαστρε και Τέιλορ δεν είναι ότι θα λείψουν. Και καλά να είναι δείχνουν ότι δεν πολύ ...
- Τετ 21 Ιαν 2026, 08:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Να πουμε και οτι ο Σνουφ ειναι στο Payroll του Μυστακιδη να χαζεψουμε εντελως.
Εχετε δαιμονοποιησει οποιοδηποτε παραπονο ή αρνητικο σχολιο σε σχεση με την ΠΑΕ λες και οποιος εχει παραπονα δεν ειναι ΠΑΟΚ και θελει να χανουμε.
Η ομαδα ηθελε στοπερ μηνες τωρα και ειμαστε μια βδομαδα πριν κλεισει η ...
Εχετε δαιμονοποιησει οποιοδηποτε παραπονο ή αρνητικο σχολιο σε σχεση με την ΠΑΕ λες και οποιος εχει παραπονα δεν ειναι ΠΑΟΚ και θελει να χανουμε.
Η ομαδα ηθελε στοπερ μηνες τωρα και ειμαστε μια βδομαδα πριν κλεισει η ...
- Παρ 23 Ιαν 2026, 14:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσο κι αν μου αρέσει ο Τσάπρας, θεωρώ πως είναι προς την σωστή κατεύθυνση η απόφαση να μη πάμε σε διαδικασία πλειστηριασμού γι αυτον. Αφενός, δεν νομίζω να πωλείται πριν το καλοκαίρι, αφετέρου πιστευω οτι όλες οι ελληνικές ομαδες θα ενδιαφέρονται κι αν προκύψει και ενδιαφέρον απο το εξωτερικό, θεωρώ ...