Οτι είναι με των ΤΖΑΜΠΑ ταιριάζει στο στιλ του Λουτσεσκουcurtis έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 22:44 Δηλαδη του λουτσε του λενε σου φερνουμε γερεμεγιεφ και λεει ωραια εναν τετοιο παιχτη χρειαζομουν?και αν διαφωνει γιατι δεν ζηταει κατι καλυτερο?
Η αναζήτηση βρήκε 693 εγγραφές
- Τρί 16 Δεκ 2025, 22:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
- Τρί 16 Δεκ 2025, 23:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλοι οι άλλοι έχουν (και παίρνουν) κανονικούς φορ, πχ Ελ Κααμπί, Γιόβιτς, Ντέσερς, Ταρέμι, Τετέη, Γιάρεμτσουκ, ακόμα και το λήκι έχει τον Μορόν, εμείς όοοχι θα κάνουμε τη διαφορά. Δεν θα πάμε απλά για φορ! Θα πάρουμε εξτρέμ που θα παίζει και φορ.. Κίνηση ματ..
- Τετ 17 Δεκ 2025, 07:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημερα, τωρα που ξεκινησε μια νεα μερα και μπορω να δω και εγω πιο ψυχραιμα το ζητημα,
Ακομα νευρα εχω. ΠΟΙΟΣ ΓΕΡΕΜΙΕΓΕΦ ΡΕ
Ακομα νευρα εχω. ΠΟΙΟΣ ΓΕΡΕΜΙΕΓΕΦ ΡΕ
- Τετ 17 Δεκ 2025, 08:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω αν με ενοχλεί περισσότερο η επιλογή αυτή ή το γεγονός ότι έχει βγει μαζικά όλος ο μηχανισμός Ιβαν να μας πει ότι εμείς δεν ξέρουμε και αυτοί ξέρουν και αλλλα τέτοια κουραφέξαλα . Έχει αποδειχθεί επι σειρά μεταγραφικών περιόδων ότι ΔΕΝ ξέρουν και αυτή η κίνηση επιβεβαιώνει ότι ίσως δεν ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 09:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω αν με ενοχλεί περισσότερο η επιλογή αυτή ή το γεγονός ότι έχει βγει μαζικά όλος ο μηχανισμός Ιβαν να μας πει ότι εμείς δεν ξέρουμε και αυτοί ξέρουν και αλλλα τέτοια κουραφέξαλα . Έχει αποδειχθεί επι σειρά μεταγραφικών περιόδων ότι ΔΕΝ ξέρουν και αυτή η κίνηση επιβεβαιώνει ότι ίσως δεν ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 09:46
- Jump to forum
- Jump to topic
αληθεια ακουσατε την εκπομπη των 24 που μιλανε για "λογικη" ?
αληθεια ειδατε ΟΛΕΣ τις σελιδες που ασχολουνται με ΠΑΟΚ τι γραφουν και πως χρυσωνουν το χαπι?
Μονο εγω τα βλεπω και γυρνανε τα μυαλα μου ρε πστ
τι διαολο
προφανως free οποιος φοραει την τιμημενη θα στηριχτει μεχρι αποδειξεως του ...
αληθεια ειδατε ΟΛΕΣ τις σελιδες που ασχολουνται με ΠΑΟΚ τι γραφουν και πως χρυσωνουν το χαπι?
Μονο εγω τα βλεπω και γυρνανε τα μυαλα μου ρε πστ
τι διαολο
προφανως free οποιος φοραει την τιμημενη θα στηριχτει μεχρι αποδειξεως του ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 10:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδώ είμαστε και θα δεις ότι η ομάδα δεν θα πάρει άλλο φορ και ότι ο παίκτης δεν ήρθε για τρίτος αλλά για αντι-Τσάλοφ.
Αυτά τα εξτρέμ που παίζει φορ τα έχουμε ξαναδεί. Δεν θα πιάσει στον ΠΑΟΚ τέτοιος παίκτης. Οπως δεν έπιασε ο Τισουνταλι και όπως δεν κουμπώνει σωστά ο Ντεσποτοφ.
Καλοκαίρι με ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 10:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Αριστερό εξτρέμ νομίζω μία καλή περίπτωση είναι ο Λημνιός.
Σέντερ μπακ καλές περιπτώσεις ο Σένκενφελντ αλλά και ο Μάγκνουσον.
Δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους αλλά μήπως έχει ο Γερεμέγιεφ?
Ήταν τεταρτοπέμπτες επιλογές στο βάζελο αλλά το ίδιο ήταν και ο Γερεμέγιεφ.
Έχουν όμως και πλεονεκτήματα ...
Σέντερ μπακ καλές περιπτώσεις ο Σένκενφελντ αλλά και ο Μάγκνουσον.
Δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους αλλά μήπως έχει ο Γερεμέγιεφ?
Ήταν τεταρτοπέμπτες επιλογές στο βάζελο αλλά το ίδιο ήταν και ο Γερεμέγιεφ.
Έχουν όμως και πλεονεκτήματα ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 11:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Με το συμπάθειο φίλε Λουκά αλλά δεν βλέπω πουθενά κανέναν μηχανισμό Ιβάν.
Αυτό που γράφεις ονομάζεται προληπτική λογοκρισία, είναι δυνατόν να απειλούμε με γιουχάρισμα και να το δικαιολογούμε εκ των προτερων;
Αν ο Ιβάν ήταν από εκείνους που έφτιαχνε μηχανισμό, ο πρωτος μηχανισμός που θα ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 11:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Που ειδες το πατροναρισμα? μονο μπινελικια πεφτουν απ ολους. Η στήριξη κερδίζεται αλλα απο την αλλη αν ειναι να την άρουμε την στηριξη μας τοσο ευκολα, να χαμε να λεγαμε στηριξη ηταν
Η αλλαγή στάσης του προέδρου απο το ντάμπλ και μετά είναι αισθητή. Και αυτό δεν έγινε πέρυσι. Έχει αρκετό ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 11:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν πουληθεί το ελικόπτερο βγαίνει η μεταγραφή 2ου φορ; 
- Τετ 17 Δεκ 2025, 11:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Που ειδες το πατροναρισμα? μονο μπινελικια πεφτουν απ ολους. Η στήριξη κερδίζεται αλλα απο την αλλη αν ειναι να την άρουμε την στηριξη μας τοσο ευκολα, να χαμε να λεγαμε στηριξη ηταν
Η αλλαγή στάσης του προέδρου απο το ντάμπλ και μετά είναι αισθητή. Και αυτό δεν έγινε πέρυσι. Έχει αρκετό ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 11:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Η λογική λέει ότι ο Γερεμεγιεφ στην ηλικία που είναι και από τον ρόλο που ήδη είχε στο βαζελο, δε θα πήγαινε πάλι να είναι τελευταία αλλαγή της αλλαγής σε ομάδα. Δε θα έκλεινε από τόσο νωρίς κιόλας, έχει τόσες μέρες να βρει μια ομάδα που θα έχει ενρεγο ρόλο
Το λέω για οποιον γράφει ότι θα έρθει για ...
Το λέω για οποιον γράφει ότι θα έρθει για ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 12:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Ελπίζω να μην υπάρχει ίχνος αλήθειας σ' αυτό που μόλις άκουσα! Ότι δηλαδή θα διακοπεί ο δανεισμός Γιακουμάκη με πρωτοβουλία της ομάδας του στο Μεξικό και από 1η Γενάρη θα μείνουμε με Γερεμεγιεφ και Μύθου (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως Τσάλοφ δεν θα υφίσταται)..!!
Nαι επειδή ερχεται ο Patson Daka
https://www ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 12:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Εκει που θελαμε ΦΟΡΑΚΛΑ να ειναι ενα σκαλι πανω του Γιακουμακη τρωμε στην μαπα γερεμεγιεφ και θα πουν και μην ειστε αχαριστοι.
Καπως ετσι πεφτουν και τα στανταρ. Εξτρεμοφορ και δε ξερω γω. ΦΕΡΕ ΦΟΡ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΞΤΡΕΜ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ.
φορ και εξτρεμ για μια απο τις καλυτερες επιθεσεις ...