Το ποδόσφαιρο πλέον έχει εξελιχθεί σαν έναν καμβά ζωγραφικής. Εμάς ωστόσο δεν μας έκανε ο ζωγράφος!
Ο καμβάς - αγωνιστικός χώρος χωρίζεται σε πολύ μικρά τετραγωνικά. Πάνω σε κάθε τέτοιο και όσα αντιστοιχούν στον κάθε αθλητή καλείται να κινηθεί έκαστος.
Οι ρόλοι, χρώματα, αθλητές έχουν συνήθως ...
Η αναζήτηση βρήκε 398 εγγραφές
- Δευ 29 Σεπ 2025, 16:00
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 29 Σεπ 2025, 21:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 2. Mohamed Mady Camara
Με θελτα τον βλέπω σε 3αδα με μπιανκο οζντοεφ
Μακάρι
Και ελπίζω όχι μόνο σε εκείνο το ματς
Μια τριάδα χαφ θα δώσει πολύ περισσότερη μαχητικότητα και ασφάλεια στην ομαδα σε πολλούς αγωνες
Συμφωνώ και εγώ, εξάλλου είμαστε σε τόσο περίεργη και άσχημη φάση που μας παίρνει διάολε να ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 22:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
πολυ ενδιαφερουσες οι αναλυσεις και οι τοποθετησεις που διαβαζω
το θεμα το δικο μου ειναι οτι,σχεδον σε ολα τα ματς
MVP ειναι ο τερματοφυλακας μας
κατι δεν παει καλα
το θεμα το δικο μου ειναι οτι,σχεδον σε ολα τα ματς
MVP ειναι ο τερματοφυλακας μας
κατι δεν παει καλα
- Δευ 29 Σεπ 2025, 23:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 2. Mohamed Mady Camara
Με θελτα τον βλέπω σε 3αδα με μπιανκο οζντοεφ
Μακάρι
Και ελπίζω όχι μόνο σε εκείνο το ματς
Μια τριάδα χαφ θα δώσει πολύ περισσότερη μαχητικότητα και ασφάλεια στην ομαδα σε πολλούς αγωνες
Και κυρίως δεν θα τρώμε τόσες φάσεις. Οποισδήποτε άλλος προπονητής θα το ειχε ήδη δοκιμάσει αυτό το ...
- Τρί 30 Σεπ 2025, 07:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτο κανω αγορι μου μην αγχωνεσαι,εννοειται θα κατσω να δω νιατα,παθος και ορεξη παρα κατι κουρασμενα γεραμασμενα παλικαρια...
Σου θιξαμε την ιερη αγελαδα σου και θιχτηκες???
- Τρί 30 Σεπ 2025, 10:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Είπαμε , το δικό μας παιδί είναι είναι το ωραιότερο , αλλά ο καρπουζας το τερμάτισε.
Η αλήθεια είναι βέβαια ότι πάντα αυτό λέει. Ε, μια φορά στα 5 χρόνια δικαιώνεται.
H συνολική δυναμική που έχει αναπτύξει ο γαύρος του επιτρέπει να μη μας βλέπει καν στον αγωνιστικό ορίζοντα. Ακόμα και να ...
- Τρί 30 Σεπ 2025, 14:37
- Jump to forum
- Jump to topic
George Best: Για την ακριβεια αν φυγει ο Λουτσεσκου τα πραγματα θα γινουν πολυ ζορικα για τον Σαββιδη. Θα αναγκαστει να αλλαξει πολλα και δε νομιζω οτι θα ηθελε...
Αν αναγκαστεί να αλλάξει πράγματα στον τρόπο διοίκησης ο Σαββίδης, ας φύγει. Αλλά αυτά δεν γίνονται με μαγικό ραβδί. Πριν από όλα ...
Αν αναγκαστεί να αλλάξει πράγματα στον τρόπο διοίκησης ο Σαββίδης, ας φύγει. Αλλά αυτά δεν γίνονται με μαγικό ραβδί. Πριν από όλα ...
- Τετ 01 Οκτ 2025, 03:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή ακριβώς είναι οπαδοί και αγαπάνε υπερβολικά την ομάδα τους τα γράφουν. Λένε τον πόνο τους και γκρινιάζουν. Για τον ίδιο λόγο τα αρνητικά αποτελέσματα σχολιάζονται περισσότερο από τα θετικά. Γιατί πονάνε.