Το γεγονός ότι έδωσε η ΠΑΕ 12 εκατομμύρια και δεν μπόρεσε να κλείσει ένα αξιοπρεπές φορ με παραστάσεις και νούμερα για μια ακόμη χρονιά δείχνει ότι η μεταγραφή του Ζαφείρη αποτελεί απλά την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα στις χρόνιες παθογένειες της ΠΑΕ
Και φτάσαμε σε σημείο να θέλουμε ένα ...
Η αναζήτηση βρήκε 398 εγγραφές
- Τρί 02 Σεπ 2025, 21:54
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 02 Σεπ 2025, 22:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Κοίτα, ο Τζίμας είχε και ολάκερους Μπράντον και Σαμάτα...που να έβρισκε θέση ο άνθρωπος ?blackhumor44 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 22:24 Δεν πήρε ολόκληρος Τζίμας ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα, και θα πάρει ο Μύθου. Τα θέλετε και τα πιστεύετε αυτά μερικοί;
- Τετ 03 Σεπ 2025, 07:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημερα, πηγα στην δουλεια -. Θα φυγω οταν σχολασω.

- Τετ 03 Σεπ 2025, 10:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε μπορω να πιστεψω οτι ανθρωπος που εβλεπε ενεργα Πρεμιερ λιγκ θα ακουσε για Μιτροβιτσ και σκεφτηκε δε μου κανει αυτος.
Παιδια μιλαμε αμα επιανε την φορμα του μετα ηταν ο ΠΑΟΚ και οι υπολοιποι. Θα βαρουσε πλασε και θα ηταν σα να βαραει με κουτεπιε. Δε θα μπορουσε στοπερ στην Ελλαδα να τον φερει ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 11:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρεπει να βρουμε εναν εκδοτη για τον Αμπαλαεα.
- Τετ 03 Σεπ 2025, 11:54
- Jump to forum
- Jump to topic
@ΑΜΠΑΛΑΕΑ σταμάτησα να διαβάζω στο Ιβανουσεκ πετυχημένη μεταγραφή !!!
Είδες εσύ έως τώρα να είναι πετυχημένη;;;
Εγώ τον πιστεύω τον παίχτη άλλο όμως να τον κρίνω σαν πετυχημένη χωρίς να έχει δείξει κάτι !
Είδες εσύ έως τώρα να είναι πετυχημένη;;;
Εγώ τον πιστεύω τον παίχτη άλλο όμως να τον κρίνω σαν πετυχημένη χωρίς να έχει δείξει κάτι !
- Παρ 05 Σεπ 2025, 10:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι στατιστικες και τα νουμερα λενε μεν αληθεια αλλα πολλες φορες οχι ολη την αληθεια.
Ναι 2 σερι σεζον εχουμε την καλυτερη επιθεση. Η καλυτερη επιθεση ομως μπορει να ερθει επειδη σε 4-5 ματς θα σου βγαινουν ολα και θα σκοραρεις 4-5-6 γκολ.
Θελετε να μου πειτε οτι δεν θυμαστε περυσι περιπτωσεις που ...
Ναι 2 σερι σεζον εχουμε την καλυτερη επιθεση. Η καλυτερη επιθεση ομως μπορει να ερθει επειδη σε 4-5 ματς θα σου βγαινουν ολα και θα σκοραρεις 4-5-6 γκολ.
Θελετε να μου πειτε οτι δεν θυμαστε περυσι περιπτωσεις που ...
- Παρ 05 Σεπ 2025, 11:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή κανα δυο μέρες δεν παρακολούθησα το τόπικ, έγινε κάποια ανάλυση από τα παιδιά με τις πληροφορίες για το ποιους τελικά κυνηγούσαμε και φάγαμε άκυρο? Θα είχε ενδιαφέρον. Έτσι κι αλλιώς πλέον δεν υπάρχει ο φόβος να "καεί" μεταγραφή.
Δεν θα παρεις απαντηση . Και εγω ρωτησα και αλλα παιδια ...
- Παρ 05 Σεπ 2025, 15:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχει κλείσει κατά πάσα πιθανότητα ανακοινώνεται σήμερα.
- Δευ 08 Σεπ 2025, 13:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο πορκυ μπορει να παει κουβα αν πει οτι ο ηλιος θα ανατειλει και ξαφνικα δουμε δυση 7 το πρωι.
Αλλα ο Πορκυ ειναι μια ουσια ουσια μαγικη οποτε παντα ψαχνουμε και αναλυουμε οτι ανεβασει.
Αλλα ο Πορκυ ειναι μια ουσια ουσια μαγικη οποτε παντα ψαχνουμε και αναλυουμε οτι ανεβασει.
- Τρί 09 Σεπ 2025, 08:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Τοσκιτσης παντως ανεβασε οτι ακομα προσπαθουμε του Ανασοπεριμενε. Δε με χαλαει αν ερθει. Διαφορα δε θα κανει αλλα ειναι καλη λυση.
- Τετ 10 Σεπ 2025, 12:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακομα ανοιχτο ειναι αυτο το thread;
- Παρ 12 Σεπ 2025, 06:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Μαζευτειτε... Λοιπον.
Καλημερα, παω στην δουλεια χωρις φορ, ΘΑ ΦΥΓΩ ΜΕ ΦΟΡ.
Καλημερα, παω στην δουλεια χωρις φορ, ΘΑ ΦΥΓΩ ΜΕ ΦΟΡ.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 14:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
1. Δεν θέλω με τίποτα να πάρει ο Σαββίδης την ΚΑΕ. Και για λόγους διασφάλισης της ΟΠΟΙΑΣ μελλοντικής ανεξαρτησίας του συλλόγου, και για πρακτικούς - οικονομικούς - διοικητικούς λόγους
2. Αν το έκανε όμως, θα ήθελε ΠΟΛΥ θράσος για να παραστήσουν τους θιγμένους κάποιοι
2. Αν το έκανε όμως, θα ήθελε ΠΟΛΥ θράσος για να παραστήσουν τους θιγμένους κάποιοι