Η αναζήτηση βρήκε 398 εγγραφές
- Δευ 29 Σεπ 2025, 00:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Πέρσι το παραμύθι με τον μπακαγιοκο τον έσωζε ολόκληρη την σεζόν.
Θέλω να δω τι θα σκαρφιστει φέτος ο Μ.Σ.Λ ( Μηχανισμός Στήριξης Λουτσέσκου)
Σίγουρα κάτι πιο ευφυές και λογικό πάντως, από το πληρέστερο και καλύτερο ρόστερ της ιστορίας μας όπως έγραφε ο άλλος μηχανισμός όταν κάποιοι ΓΚΑΡΙΖΑΜΕ ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 06:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Λουτσε μενει και τον κραταει ο Ιβαν γιατι κανενας σοβαρος Ευρωπαιος προπονητης δν ερχεται σε αυτο το μοντελο διοικησης...Μην νομιζετε οτι δεν κυκλοφορει στην πιατσα ποσο αστειοι ειμαστε...
Να φυγει ο Λουτσε και να ερθει ο Πουτσιτς και ο Μουνιτς μονο πισωγυρισμα θα ειναι και θα ψαχουμε καθε 6 μηνες ...
Να φυγει ο Λουτσε και να ερθει ο Πουτσιτς και ο Μουνιτς μονο πισωγυρισμα θα ειναι και θα ψαχουμε καθε 6 μηνες ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 07:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Ετσι για να εχουμε να λεμε. Καλημερα.
Πηγα στην δουλεια με λουτσεσκου, θα φυγω με Κονσεϊσαο

Πηγα στην δουλεια με λουτσεσκου, θα φυγω με Κονσεϊσαο

- Δευ 29 Σεπ 2025, 08:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον περιέγραψε όμως και μπορεί να τον αμφισβητήσει ο καθένας.
Ουσιαστικά , ότι αυτά που πρέπει να κάνω εδώ δε τα έχω ξαναζήσει ούτε ξανακούσει.
Το αμφισβητώ εγώ προσωπικά, δε χρειάζεται να το κάνει δημόσια ένας παικτης.
- Δευ 29 Σεπ 2025, 09:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε άνθρωπε, ο Ντεμπελέ έπαιζε κορυφή! Και τι συζητάμε, η Παρί έβγαζε κινήσεις κι αυτοματισμούς που δεν υπάρχουν στο ποδόσφαιρο, εμείς παίζουμε στατικά. Είναι πολύ κακό παράδειγμα για να στηρίξουμε αυτό που παίζει ο ΠΑΟΚ.
- Δευ 29 Σεπ 2025, 10:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Εαν παιζουμε με inverted wingers που μπαινουν μεσα σαν εσωτερικοι επιθετικοι για να τελειωσουν το κανουμε τρομακτικα αποτυχημενα.
- Δευ 29 Σεπ 2025, 11:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Γιακουμακης δεν αμφισβητησε τον τρόπο παιχνιδιού
Τον περιέγραψε όμως και μπορεί να τον αμφισβητήσει ο καθένας.
Ουσιαστικά , ότι αυτά που πρέπει να κάνω εδώ δε τα έχω ξαναζήσει ούτε ξανακούσει.
Το αμφισβητώ εγώ προσωπικά, δε χρειάζεται να το κάνει δημόσια ένας παικτης.
Δηλαδη; Εχει ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 12:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω θα βαλω μια ακομα παραμετρο που με απασχολει απο περυσι.
Ολοι αυτοι οι ανθρωποι που ειναι διπλα του και αποτελουν το επιτελειο του τι ακριβως φερνουν στην ομαδα σαν γνωση, σαν προσθετες ιδεες;
Ο Παντελης η ο Καστορινα και οι υπολοιποι βοηθοι του, ποια ειναι η συνεισφορα τους στην ομαδα; Ποια η ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 13:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Παντως @xrisitsapa κανενας Ζιβκοβιτσ δεν πηγε στους οπαδους να πει συγγνωμη χθες. Που ειναι ο πρωτος αρχηγος. Ο ντεσποτοφ πηγε.
- Δευ 29 Σεπ 2025, 13:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 77. Kiril Despodov
Εν τω μεταξύ θες να πεις έναν καλό λόγο και βλέπεις στο δεύτερο γκολ που τρώμε πως είναι εκτός τηλεοπτικών πλάνων. Κάποια στιγμή απο την πλαϊνή λήψη φαίνεται κάπου λίγο πιο κάτω από το κέντρο να περπατάει σε φάση από τη στιγμή που κάνει τη γκέλα ο Κεντζιόρα μέχρι το γκολ έχει περάσει ένας αιώνας ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 13:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Αλίμονο και αν καταλαβε ο άλλος τι είπα... Εγώ αναφέρθηκα μεταφορικά στο ότι φίλοι για ότι κακο συμβαίνει ψάχνουν να βρουν δικαιολογίες στα πάντα εκτός του ίδιου και ο άλλος ανέβασε ευχαριστίες του Ραζβαν στον Ιβαν...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 14:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Κανονικός φορ κανόνι με όνομα δεν θα έρθει ποτέ και η αιτία είναι ο Λουτσεσκου. Όχι ότι δεν θέλει αυτός αλλά όταν τους αναλύεται το πλάνο και δεν τους έχεις θέση βασικού αλλά να μοιράζονται τον χρόνο με τον 2ο-3ο επιθετικό τότε τρως το άκυρο όπως το έφαγες και φέτος . Ποιος υπογράφει γνωρίζοντας ότι ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 14:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 77. Kiril Despodov
Δεν είναι κάπως άδικη η κριτική σε έναν μόνιμα παγκίτη, που όποτε έμπαινε είτε μας ξελάσπωνε είτε συνέβαλε τα μέγιστα επιθετικά?
Δεν θα γυρίσει να μαρκάρει σαν τον Αντρίγια ναι, αλλά ειδικά αυτή τη στιγμή αυτό είναι το μόνο του μείον σε σχέση με τον εδώ κ ένα χρόνο ντεφορμέ Αντρίγια
Δεν θα γυρίσει να μαρκάρει σαν τον Αντρίγια ναι, αλλά ειδικά αυτή τη στιγμή αυτό είναι το μόνο του μείον σε σχέση με τον εδώ κ ένα χρόνο ντεφορμέ Αντρίγια
- Δευ 29 Σεπ 2025, 14:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Oταν ενας παικτης ειναι χαλια φταιει ο παικτης. Οταν μια ομαδα ειναι χαλια φταιει ο προπονητης. Ειναι αποκρουστικο αυτο που βλεπουμε. Ειδικα σε θεματα τακτικης και προσεγγισης του παιχνιδιου. Δε γινεται ομαδα 80+ χαρτια αξια να πνιγεται απο το πρεσινγκ της τριπολης. Δε γινεται να εχουμε τις ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 15:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
ας ειναι under 100 σελιδες. Λεω εγω. Και under 50 βασικα το αγοραζω σε αποδοση 8,16 στην embuji-bet.