Η αναζήτηση βρήκε 401 εγγραφές
- Παρ 22 Αύγ 2025, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Το ότι είναι 32 χρόνων με φθίνουσα καριέρα και συμβόλαιο φθάνει για να ξεγράψει τον Κουρμπέλη;
- Παρ 22 Αύγ 2025, 22:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Βέβαια ξένος που θα δεχτεί αψήφιστα να πάει σε ομάδα και να είναι εκτός Ευρωπαϊκής λίστας μάλλον δεν θα είναι και πολύ σόι σαν παίκτης.
Άρα επιστρέφουμε στο αρχικό μας πρόβλημα.
Άρα επιστρέφουμε στο αρχικό μας πρόβλημα.
- Παρ 22 Αύγ 2025, 22:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω απο την αλλη θεωρω ακραια κομπλεξικο οποιον θελει στην ομαδαρα μαςrenegade έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 21:46 Θεωρώ τελείως κομπλεξικο το δεν θέλω τον κουρμπελη γιατί κάποτε μου έριξε χυλοπιτα και προτίμησε να μείνει στον βάζελο ή περίμενε πρόταση από Ιταλία που του έταζε ο μάνατζερ του
τον βρωμοχαμουτζη Κουρμπελη..
- Παρ 22 Αύγ 2025, 22:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Θεωρώ τελείως κομπλεξικο το δεν θέλω τον κουρμπελη γιατί κάποτε μου έριξε χυλοπιτα και προτίμησε να μείνει στον βάζελο ή περίμενε πρόταση από Ιταλία που του έταζε ο μάνατζερ του
Εγω απο την αλλη θεωρω ακραια κομπλεξικο οποιον θελει στην ομαδαρα μας
τον βρωμοχαμουτζη Κουρμπελη..
Το βασικό ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 22:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχουν σπαταληθεί 3 σελίδες για τον 32χρονο κουρμπελη;;;
- Παρ 22 Αύγ 2025, 22:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά από το να φέρουν τον κουρμπελη
(δε νομίζω πως υπάρχει περίπτωση) ,
καλύτερα τον Τσιγγαρα
Εγώ από την αρχή των μεταγραφών ήθελα τον Αλεξανδρόπουλο γιατί τον θεωρούσα το τέλειο Μπακ απ του Καμαρά και μετά ήθελα να φέρουν ένα εξαρι καλύτερο του μεϊτε....
Το είχα πει και προχθές πόσο λάθος ...
(δε νομίζω πως υπάρχει περίπτωση) ,
καλύτερα τον Τσιγγαρα
Εγώ από την αρχή των μεταγραφών ήθελα τον Αλεξανδρόπουλο γιατί τον θεωρούσα το τέλειο Μπακ απ του Καμαρά και μετά ήθελα να φέρουν ένα εξαρι καλύτερο του μεϊτε....
Το είχα πει και προχθές πόσο λάθος ...
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 00:01
- Jump to forum
- Jump to topic
θς ερθει ευρωπαιος αλλά δεν θα ερθει ευρωπαιοςPanx Romana έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 22:51Κουβέντα να γίνεται αφού δεν παίζει τίποτα φρέσκο ή κάνας γρίφος ν' αρχίσουμε να ψαχνομαστε να περάσει το βράδυWestBlock4 έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 22:49 Άμα φτάσαμε να μιλαμε για το τσιγγαρα κ το κουρμπελη κατάντια η κατασταση
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 09:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Τοτε να το κλεισουμε το τοπικ μην πω να κλεισουμε το τμημα μεταγραφων της ΠΑΕ...We will always have πιτσιρικαδες...Οταν καποιοι βεβαια λεγαμε για τον Τζιμα καποιοι απαντουσαν δεν ειναι ετοιμος ακομα, αλλα ειναι ετοιμοι ο Μυθου ,ο Μπαταουλας και ο Τσοπουρογλου...
Ο Τσοπούρογλου μονο πιτσιρικάς ...
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 09:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντελώς παράλογο να σπαταληθούν λεφτά σε άλλο ένα αριστερό εξτρέμ. Υπάρχει ο Τάισον που ο Λουτσέσκου λύσσαξε να ανανεώσει, υπάρχει ο Ιβανούσετς (hello!), υπάρχει ο Σορετίρε, και υπάρχει και ο Μπαλντέ. Και υπάρχει και ο Πέλκας πασπαρτού.
Διαφωνώ μόνο σε αυτό, όχι στο αν πρέπει να σπαταληθούν ...
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 09:18
- Jump to forum
- Jump to topic
10 μέρες έμειναν μέχρι τις 2/9 που ολοκληρώνεται η ευρωπαϊκή λίστα γιατί κανείς σοβαρός ποδοσφαιριστής δεν θα έρθει για να παίζει μόνο ελληνικό πρωτάθλημα
Σαφέστατα δεν μας έχει δείξει ότι διαθέτει αντανακλαστικά ώστε να κινηθεί για 2+2 μεταγραφές ( στόπερ χαφ φορ αριστερό εξτρέμ) Δεν μπορώ όμως να ...
Σαφέστατα δεν μας έχει δείξει ότι διαθέτει αντανακλαστικά ώστε να κινηθεί για 2+2 μεταγραφές ( στόπερ χαφ φορ αριστερό εξτρέμ) Δεν μπορώ όμως να ...
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 09:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Μακάρι το πρόβλημα να ήταν ΜΟΝΟ οι μεταγραφές. Αριστερό μπακ ας πούμε έχει έρθει. Με καλές παραστάσεις. Γιατί δεν παίζει και παίζει ο μόνιμα σερνόμενος Μπάμπα; Γιατί επιλέγει ο προπονητής να παίζει με 2 μπακ που οι σέντρες τους είναι επιεικώς απαράδεκτες; Δεν είναι το θέμα μόνο οι μεταγραφές, πρέπει ...
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 09:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Το θέμα φορ είναι πολύ περίεργο για την ομάδα
Δυστυχώς αν ι φορ δεν είναι παλεστης δεν πρόκειται να δείξει τίποτα
Έχουμε γαμησει την ψυχολογία σε ότι δηλώνει φορ οι οποίοι εκεί που είχαν 3 τελικές ανά 90λεπτο τώρα δεν βγάζουν 3 τελικές σε 3 παιχνίδια
Νομίζουμε ότι θα έρθει ο κάθε λαριν και θα ...
Δυστυχώς αν ι φορ δεν είναι παλεστης δεν πρόκειται να δείξει τίποτα
Έχουμε γαμησει την ψυχολογία σε ότι δηλώνει φορ οι οποίοι εκεί που είχαν 3 τελικές ανά 90λεπτο τώρα δεν βγάζουν 3 τελικές σε 3 παιχνίδια
Νομίζουμε ότι θα έρθει ο κάθε λαριν και θα ...
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 10:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάθε χρόνο τα ίδια
Είσαι " επιεικως " απαράδεκτος με μια ομάδα που είχε σούπερ σταρ τον Πένια.... έφταιγε ότι δεν πήραμε τον Μεϊτέ
Είσαι επιεικως απαράδεκτος με κάτι χωριά από Αυστρία και Κροατία με γήπεδα ανάλογα του Ευόσμου φταίει ο τσάλοφ και το ότι δεν ήρθε το χαφ και το στόπερ
Είσαι " επιεικως " απαράδεκτος με μια ομάδα που είχε σούπερ σταρ τον Πένια.... έφταιγε ότι δεν πήραμε τον Μεϊτέ
Είσαι επιεικως απαράδεκτος με κάτι χωριά από Αυστρία και Κροατία με γήπεδα ανάλογα του Ευόσμου φταίει ο τσάλοφ και το ότι δεν ήρθε το χαφ και το στόπερ
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 10:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφού λένε ότι ψάχνουν και εξτρέμ δε πάνε να φέρουν τον Σάντρο Ραμίρεζ που παίζει όλες τις θέσεις μπροστά και είναι παικταρας για Ελλάδα
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 14:48
- Jump to forum
- Jump to topic
η αγορα γενικως τον εχει ξεγραμμενοMīngus έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 14:46 Καλά και τον Μεϊτέ τον ήθελε μόνο ο ΠΑΟΚ και η αξία του αποτιμήθηκε στα 900κ. Η αγορά τι έχει να πει γι αυτό;
μονο ενα θαυμαστη εχει