Η αναζήτηση βρήκε 715 εγγραφές

Return

από embuji
Τετ 20 Μάιος 2026, 14:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

john4serres έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 14:21
chrisg4 έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 10:10 Όνειρο το ρεπορτάζ για Besiktas αν ισχύει.
ΧΥΝΝΝ
ΗΡΕΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΑΑ!
από panpangr77
Τετ 20 Μάιος 2026, 14:39
Jump to forum
Jump to topic

Εμένα μου αρέσει ο Ισπανός της Σπάρτακ δε έχει μεγάλη εμπειρια ως πρώτος προπονητης αλλα εχει δικό του team και σαν βοηθός έχει δει πολλά πράγματα.

Και ο Μπατσι εχει δικο του τιμ, δεν εχει μεγαλη εμπειρια αλλα σαν βοηθος εχει δει πολλα πραγματα γιατι δεν παιρνουμε αυτον;

Να φυγουμε απ τον ...
από smoothcriminal1926
Τετ 20 Μάιος 2026, 14:49
Jump to forum
Jump to topic

ΧΥΝΝΝ

ΗΡΕΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΑΑ!

εγω ειδα και ενα αρθρο του inpaok που λεει οτι σλοβενοι γραφουν σεναρια για ΠΑΟΚ και Ριερα . νομιζω οτι απο αυτα που εχουμε ακουσει και χωρις τρελες τυπου ερχεται ο μιτροβιτς στον ΠΑΟΚ ειναι οτι καλυτερο θα μπορουσα να φανταστω απο το εργο που εχω δει ...
από KalamarGiannis
Πέμ 18 Δεκ 2025, 10:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Stephen Brown

Διαφωνώ.
Μια χαρά γίνεται. Περιουσιακό σου στοιχείο είνα ακόμα.
Αν θες
Αφού θα τον πληρώνεις, τον κρατάς απλά αδήλωτο στις διοργανώσεις.
Αλλιώς, πήγαινε παίξε εξωτερικό.
Δε θέλω να σε κάνω ανταγωνιστή μου από αύριο, να έχεις και κίνητρο να με νικήσεις...
από Maurice_Escargot
Τρί 12 Μάιος 2026, 10:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Andrea Trinchieri

Aπο τους επικεφαλεις των Ακαδημιων της Κρεμονα ο Τρινκιερι, στην Ρωμη.

https://sportando.basketball/vanoli-cre ... rinchieri/
από Jim_Chatz
Δευ 11 Μάιος 2026, 10:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές

Αν πάρει το ρίσκο η Μπουργκ, μακάρι αφανισμός την επόμενη χρονιά.

Ήρεμα το λέω
από Maurice_Escargot
Δευ 11 Μάιος 2026, 10:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές

Σήμερα, τις πιθανότητες να παίξουμε Ευρωλίγκα 25 Σεπτεμβρίου του 2026 τις βάζω πάνω από το 50%.
από Aggeloskylo4
Πέμ 21 Μάιος 2026, 15:59
Jump to forum
Jump to topic

Σας παρακαλω μη μιλατε για build up στον ΠΑΟΚ του λουτσεσκου οταν αντιπαλος ιδιου επιπεδου η καλυτερη ομαδα σε πιεσει ψηλα πονανε τα ματακια μας!!μιχαηλιδης κετζιορας και μπουπ δευτερη πασα δεν αλλαζουμε!!αντε να τη διωξει ο τερματας!!το ποδοσφαιρο μας ειναι νσ ειναι σε καλη μερα ζιφκο,ταισον ...
από Maurice_Escargot
Σάβ 06 Ιουν 2026, 13:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Basket League 2026-27

επειδή βλέπω ήδη συνοπαδους να λένε ότι οι δίπλα κάνουν καλύτερες κινήσεις θα παραθέσω την γνώμη μου και αυτό που έχω δει ανά τα χρόνια στο ευρωπαϊκό μπάσκετ . Ο τρινκιερι είναι ένας προπονητής που δεν θέλει ποτέ να έχει σταρ στην ομάδα του είναι ένας μάστερ ροών συστημάτων με εξαιρετικά builds με ...
από eorptol1
Σάβ 06 Ιουν 2026, 13:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Basket League 2026-27

επειδή βλέπω ήδη συνοπαδους να λένε ότι οι δίπλα κάνουν καλύτερες κινήσεις θα παραθέσω την γνώμη μου και αυτό που έχω δει ανά τα χρόνια στο ευρωπαϊκό μπάσκετ . Ο τρινκιερι είναι ένας προπονητής που δεν θέλει ποτέ να έχει σταρ στην ομάδα του είναι ένας μάστερ ροών συστημάτων με εξαιρετικά builds με ...