Η αναζήτηση βρήκε 710 εγγραφές
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 15:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
αυτο που θυμαμαι ειναι οτι επαιζε σαν ψευτο9αρι στην εθνικη σαν 2ο φορ δηλαδη
Ναι στην εθνικη όταν ειχαν παει τελικο πλαγια επαιζε κυριως κι εμπαινε προς τα μεσα, ειχαν το μαντζουκιτς μπροστα. Αλλα δεν ηταν ποτε παιχτης γραμμης ή τιποτα τετοιο.
Τεσπα, εχω χρονια να τον δω, μπορει να ειναι και ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 15:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Προκειμένου να μας σώσουν, ας έχουν όση πλάκα θέλουν αδερφέ....Polichni1926 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 15:17χαχαχαχαχ δε τους φτανουν τα 3 θελουν και εξτραδακια ? ε ρε πλακιτσα που εχουνSkoufos_tou_Lucescu έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 15:15 Τσορμπατζογλου μόλις είπε ότι ότι υπάρχει θέμα με προμήθειες μάνατζερ που εμφανίστηκαν για τον Καρελη απ' το Μαροκο
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 14:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Δύσκολη η περίπτωση Βρύζα λέει ο Κόλκας....Με Κεντίρα τα έχουμε βρει με 2,8εκ στη Νάπολι, τριετές στον παίκτη με 1,3εκ αλλά ζητάει πολλά ο μάνατζερ του σαν αμοιβή
Αφού είδε ο μάνατζερ το ψείρισμα των Ναπολιτάνων, σου λέει αυτοί δίνουν 3 χαρτιά για παίκτη που δεν ακούμπησε στην Νάπολη, ας τους ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Εκπληκτικό πάντως πως απ το «πάρε ένα 20ρικο ραζβαν και πάρε ότι θες και καντους τη σουφρα πεταλούδα μιας και γιορτάζουμε φέτος» που επιθυμούσαμε όλοι νομίζω, φτάσαμε στο σημείο να έχει μείνει φύγει ο ραζβαν και να ξεκινάμε εμφύλιο και να μην κινείται απολύτως τίποτα
Μπλαγκαραζουμιο
Μπλαγκαραζουμιο
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Για τους άμπαλους, προτείνω να δούνε ξανά το video με το γκολ του Κρέμτσικ στον αγώνα με την κούλα στο κύπελλο (2-1) και να προσπαθήσουν να θυμηθούν πότε είδαν τελευταία φορά τέτοιο γκολ από κεντρικό επιθετικό του ΠΑΟΚ, μετά τον Πρίγιο.
Άι ρε, που θα υποτιμήσετε τον Κρέμτσικ, που έχουμε δει ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 09:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Απ'τη γειτονιά δίπλα που.. διαλύεται στη Χαριλάου θα μας ενδιέφερε κανείς παίκτης για να είμαι κι ον τόπικ (ημίχρονο 0-2) ;
Ποσο θα ανεβαινε ψυχολογικα ο οπαδος του ΠΑΟΚ και αντιστοιχα και η δημοφιλια του Ιβαν που ειναι στα κατω της, αν παει να παρει τωρα τον Μορον ομως ε???
Ο μονος που θα ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 11:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιθανοτατα του αρεσει η ιδεα των ευρωπαϊκων διοργανωσεων που μπορουμε να του προσφερουμε εμεις. Επισης Ελλαδα ή αγγλια.. Ε εχουμε καλυτερη ζωη. Αυτα μπαινουν στο καδρο αν οντως ενδιαφερομαστε.
Αν χαλασει και αυτο για διφραγκα τι να πω ρε φιλε.
η βερντερ αν της δωσεις 3.200.000+500.000 bonus ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 12:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάλι θέλω να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου. 4 εκατομμύρια για παίκτη 31+ χρονών και από την Βέρντερ και πρόσφατα τραυματίας + να έχει μπει στο τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του τα θεωρώ πολλά. Και θα συμφωνήσω με την ΠΑΕ που κάνει παζάρια. Κατά τα άλλα να έρθει το παλικάρι , θηρίο το βλέπω ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 12:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Aλλοίθωρος?nunies4 έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 12:01 Ο Τσαλγατιδης ειπε για φορ πολυ καλες περιπτωσεις βρισκομαστε σε διαπραγματευσεις (ναι οκ ξερω) και ο ενας ειναι φορ με το βλεμμα στραμμενο στο μελλον..
- Παρ 01 Αύγ 2025, 12:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξερω, εγω για τον Γερμανο αν ερθει μου φαινεται ιδανικη περιπτωση.
οσο ειδα φαινεται κοντρολαρισμενος, φορ λιγο παλιας κοπης που θα δωσει και λιγο σκληραδα στην ομαδα.
δε σου βγαζει τα ματια ποιοτικα, αλλα εχουμε Ντελια γι αυτο.
Με τους μεσοεπιθετικους μας απο πισω, θα κανει παρτυ
οσο ειδα φαινεται κοντρολαρισμενος, φορ λιγο παλιας κοπης που θα δωσει και λιγο σκληραδα στην ομαδα.
δε σου βγαζει τα ματια ποιοτικα, αλλα εχουμε Ντελια γι αυτο.
Με τους μεσοεπιθετικους μας απο πισω, θα κανει παρτυ
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω για να πω την αλήθεια νιώθω ψιλοανακουφισμένος που έρχεται αυτός αντι του Μαροκινού
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπαρχει καποιος που να μπορει να μας ενημερωσει γιατι μετα απο πωλησεις Κουλιερακη, Κοταρσκι, Τζιμα, Τισουνταλι, ποσοστο Αουγκουστο, που απεφεραν περιπου 45 εκατομμυρια ευρω σε ενα μολις χρονο!! εσοδα απο ευρωπη γυρω στα 14 εκατομμυρια ευρω, εσοδα απο τηλεοπτικα αλλα 10, εσοδα απο εισητηρια κτλ ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 23:36
- Jump to forum
- Jump to topic
αντε να σας δωσω κατι
25χρονος χαφ,Σκανδιναβος,νομιζω γνωριμος,ετοιμος μια και εχει δυο ματς στα ποδια του
πρεπει να εχει κυκλοφορισει στο φορουμ
δυσκολη περιπτωση,για να δουμε
αντε κι αλλον ενα
ASL ή AMSL κι αυτη δυσκολη και δεν ακουστηκε
για μεταγραφες ειναι εδω ετσι?
μη φαμε κανα μπαν ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 23:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάντως ειδικά μετά την απόκτηση Γιακουμάκη Ντεσποντοφ δεν πουλούσα με τίποτα.
Με την ευχέρεια που έχει ο Κρητικός στο ψηλό παιχνίδι και στο τελείωμα φάσεων με παράλληλες μπαλιές από πλάγια αυτό το δίδυμο μπορεί να ξεκλειδώσει πολλά ματς μέσα στην χρονιά.
Ταιριάζουν πολύ τα χαρακτηριστικά των ...
Με την ευχέρεια που έχει ο Κρητικός στο ψηλό παιχνίδι και στο τελείωμα φάσεων με παράλληλες μπαλιές από πλάγια αυτό το δίδυμο μπορεί να ξεκλειδώσει πολλά ματς μέσα στην χρονιά.
Ταιριάζουν πολύ τα χαρακτηριστικά των ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 16:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Cifuentes,?