Η αναζήτηση βρήκε 115 εγγραφές

Return

από Polichni1926
Τρί 26 Αύγ 2025, 13:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Ρε σεις μολις στον Λιμπερο λιμπερο λιμπερο λιμπερο κατι ελεγε ο παραγωγος οτι απο την abola βγαινει οτι η Σπορτινγκ ειναι σε προχωρημενες συζητησεις με Ντελια. Εχετε ακουσει κατι εσεις; Εμενα μου φαινεται εκτος πραγματικοτητας πλεον να φυγει ο Ντελιας. Δεν εχει γραφτει σε κανενα σαϊτ ΠΑΟΚ ομως ...
από Polichni1926
Τρί 26 Αύγ 2025, 16:02
Jump to forum
Jump to topic

Ναι να προσέχουμε μονο μην μας τον πάρουν. Τι αλλο θα ακούσω αυτη τη μετσγραφικη περίοδο θεε μου.

Για πες μας εσυ ποιος είναι καλύτερος με τη μπαλα στα ποδια.

Ακόμη κ ο σιχαμένος ρετσος καλύτερος ειναι με τη μπάλα στα πόδια.
Σαν σύνολο κ οι 2 ειναι κατω του μετριου

φίλε έχεις ...
από Polichni1926
Τετ 27 Αύγ 2025, 09:19
Jump to forum
Jump to topic

Πολυ σκονη εχει σηκωθει για το φορ... Αυτο ομως σημαινει οτι ο Τσαλοφιδης χαιρεταει;

Επισης κατι ειπανε οτι ο (((( μπουζας )))) εγραψε κατι για τον Ταισον. Εχει κανενας εικονα τι εγραψε ακριβως;

λεει οτι αντιμετωπιζει σοβαρο οικογενειακο προβλημα και ας ελπισουμε να το ξεπερασει χωρις να φυγει ...
από Polichni1926
Τετ 27 Αύγ 2025, 10:16
Jump to forum
Jump to topic

λεει οτι αντιμετωπιζει σοβαρο οικογενειακο προβλημα και ας ελπισουμε να το ξεπερασει χωρις να φυγει .
γενικα ο μπουζας ειναι ενα σιχαμα και μισο ας ελπισουμε να μην ισχυει και γενικα ο μπουζας να τιμωρηθει απο τον λαο για οσα κανει οχι μονο στον ιβαν αλλα γενικα στο σωματειο του ΠΑΟΚ γιατι ...
από Polichni1926
Τετ 27 Αύγ 2025, 10:18
Jump to forum
Jump to topic

embuji έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 10:17
Polichni1926 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 10:16
embuji έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 10:14

Τρωει havaianas στο κεφαλι;
τρωει αρκετο milwaukee bucks φημες λενε
ΩΩωωωω... Κακο. Ελληνικης προελευσεις οι bucks? Μην φταιμε κιολας
τοσο μακρια δεν εχω φτασει σε ρεπορταζ η αληθεια ειναι ,αφηνω κατι και στον μπουζα .χαχα
από Polichni1926
Τετ 27 Αύγ 2025, 11:37
Jump to forum
Jump to topic

omerta76 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 11:35
YagosDrakos έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 11:22 Πληροφορία από γνωστό δημοσιογράφο που μου ανέφερε ότι κολλάει του Μορο, αλλά ταυτόχρονα χαλάει και του fitz-jim... Δύσκολα είμαστε για τις υποθέσεις των χαφ, στραβωσαν πολλές περιπτώσεις
Ας τις ξεκολλήσουν τότε
η αληθεια ειναι οτι δεν λυνετε με λεφτα λυνετε με περισσοτερα λεφτα
από Polichni1926
Τετ 27 Αύγ 2025, 11:41
Jump to forum
Jump to topic

Πληροφορία από γνωστό δημοσιογράφο που μου ανέφερε ότι κολλάει του Μορο, αλλά ταυτόχρονα χαλάει και του fitz-jim... Δύσκολα είμαστε για τις υποθέσεις των χαφ, στραβωσαν πολλές περιπτώσεις

Μήπως πουλιέται τελικά ο Ντέλιας, φεύγει ο Λούτσε από τον ΠΑΟΚ κ ο Ιβάν από Ελλάδα?

θελεις πληροφοριες ...
από Polichni1926
Τετ 27 Αύγ 2025, 21:59
Jump to forum
Jump to topic

παιδιά γιατί δεν καταλαβαίνετε ότι ο μιχαηλιδης αυτήν την στιγμή είναι το μόνο μπαλατο στόπερ μας που μπορεί να μας βγάλει από την άμυνα και μπορεί να κάνει τίμια 40αρα μπαλιά , κοντινή μπαλιά ακόμα και πολύ καλό μοίρασμα με πάσα . ο μιχαηλιδης για να μπορέσει να κάτσει πάγκο θα πρέπει να φέρεις ...
από Polichni1926
Δευ 01 Σεπ 2025, 13:05
Jump to forum
Jump to topic

κατι και καλα insiders του βαζελου λενε οτι ο μιτροβιτς ζητησε καποιες μερες να σκεφτει για ελλαδα και ο παναθηναικος πηγε σε αλλη λυση λετε να το σκεφτηκε και τελικα να θελει ελλαδα ?
από Polichni1926
Δευ 01 Σεπ 2025, 13:07
Jump to forum
Jump to topic

κατι και καλα insiders του βαζελου λενε οτι ο μιτροβιτς ζητησε καποιες μερες να σκεφτει για ελλαδα και ο παναθηναικος πηγε σε αλλη λυση λετε να το σκεφτηκε και τελικα να θελει ελλαδα ?

Οτι ο Μιτροβιτσ τους ζητησε χρονο.... ο Μιτροβιτσ. Και ειπανε παιδια δεν εχουμε χρονο παρτε τον Ντεσσερσ ...
από Polichni1926
Δευ 01 Σεπ 2025, 13:19
Jump to forum
Jump to topic

blackzone44 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 13:18 Ο Braithwaite είναι δεν υπάρχει κάτι άλλο μην τρελαίνεστε
να τον κανουμε τραμπα με μιτροβιτς ?
από Polichni1926
Δευ 01 Σεπ 2025, 13:27
Jump to forum
Jump to topic

black death έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 13:27
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 13:25 Η ΑΕΚ έχει τον αντίστοιχο Μπρέθγουειτ στο πικ της καριέρας του.
Ορίστε; Ποιος είναι αυτος;
για τον πιερο θα λεει :lol:
από Polichni1926
Τρί 02 Σεπ 2025, 09:45
Jump to forum
Jump to topic

Κακό σημάδι η ησυχία.

παιδια παρουμε δεν παρουμε εγω ειμαι καλα πιστευω φουλ σε γιακουμακη οχι τοσο σε τσαλοφ αλλα νομιζω ειμαστε εξαιρετικα στις αλλες γραμμες .και τι να κανουμε κλαιν εχουμε ζησει ΠΑΟΚ χωρις φορ τωρα θα τον ζησουμε με ενα .ευχης εργο να ερθει η φορακλα αλλα δεν θα τα βαψουμε ...
από Polichni1926
Τρί 02 Σεπ 2025, 10:29
Jump to forum
Jump to topic

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 10:27 Για να κολλάει η ομάδα σημαίνει ότι ο παίκτης υπολογίζεται, αλλιώς θα τον ξεφορτωνόταν, ή έστω θα ήταν πιο διαλλακτική.
απο οτι καταλαβαινω δεν τον υπολογιζει απλα θελει να παρει οσα πιο πολλα γινεται