κανέναν κουρμπελη δεν θέλω στον ΠΑΟΚ καλύτερα να πάρουν τσιγγαρα αν είναι να έρθει κουρμπέλης .ΑποστόληςΑ έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 21:22 Είτε έρθει ο Ζαφείρης από τώρα είτε όχι, ένα 6ρι στυλ Κουρμπέλη το θέλουμε
Η αναζήτηση βρήκε 115 εγγραφές
- Παρ 22 Αύγ 2025, 21:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 00:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Άμα φτάσαμε να μιλαμε για το τσιγγαρα κ το κουρμπελη κατάντια η κατασταση
Κουβέντα να γίνεται αφού δεν παίζει τίποτα φρέσκο ή κάνας γρίφος ν' αρχίσουμε να ψαχνομαστε να περάσει το βράδυ
θς ερθει ευρωπαιος αλλά δεν θα ερθει ευρωπαιος
όπως η αγγλία που είναι ευρώπη αλλά όχι ευρωπαϊκή ...
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 10:09
- Jump to forum
- Jump to topic
το ρόστερ αριθμητικά είναι πλήρες , ποιοτικά ούτε καν κοντά σε αυτό που πρέπει . για μένα προσωπικά ο ντεσποντοφ πρέπει να είναι βασικός στα αριστερά οπωσδήποτε θες τις σέντρες του και τα νούμερα που γράφει γιατί πείτε ότι είναι τυχερός αλλά νούμερα γράφει . ας έχω ένα εξτρέμ που δεν είναι καλός ...
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 10:16
- Jump to forum
- Jump to topic
το ρόστερ αριθμητικά είναι πλήρες , ποιοτικά ούτε καν κοντά σε αυτό που πρέπει . για μένα προσωπικά ο ντεσποντοφ πρέπει να είναι βασικός στα αριστερά οπωσδήποτε θες τις σέντρες του και τα νούμερα που γράφει γιατί πείτε ότι είναι τυχερός αλλά νούμερα γράφει . ας έχω ένα εξτρέμ που δεν είναι καλός ...
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 22:14
- Jump to forum
- Jump to topic
φίλε ο μιχαηλιδης έπαιξε εξαιρετικά αυτό που έχεις λέγεται εμπάθεια για το παιδίhorkokos4 έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 22:04 Φέρτε και ένα μπακ στη θέση του Μιχαηλίδη πριν πάθουμε έμφραγμα.
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 22:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν γίνεται να μην αποκτηθει αντιΜειτε και δυστυχώς κανένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί δεν ειναι τέτοιου είδους χαφ ούτε φυσικά ο Ζαφειρης που ειναι εξαιρετικός αλλά δεν μπορεί να παίξει αυτό τον ρόλο.
ο ζαφειρης παίζει άνετα 6 φαντάσου στην εθνική στο ματς με την σκωτία που κερδίσαμε 3-0 ...
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 22:53
- Jump to forum
- Jump to topic
ο ζαφειρης είναι πιο πολύ 8αρι που κλείνει στο 6 παρά στο 10
- Δευ 25 Αύγ 2025, 07:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγνώμη ρε παιδιά ίσως το έχω ξαναγράψει
βλέποντας αυτόν τον ΠΑΟΚ σε τόσο ματς λείπει δηλαδή ο Ζαφείρης;
Η μήπως 6αρι 8αρι 10αρι φορ και στόπερ;
Για μένα η μεταγραφή αυτή φυσικά είναι ευπρόσδεκτη αλλά γίνεται καθαρά ως απάντηση στο Μυστακίδη
Και τα λεφτά είναι τρομακτικά -ασύλληπτα..
Άποψή ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 00:06
- Jump to forum
- Jump to topic
είναι πιο εφικτό να έρθει ο σαλαχ νομιζω από αυτό που σκέφτηκεςpsykoman έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 00:04 To Κωνσταντινος μπορει να πηγαινει και σε αλλο στοπερ της Εθνικης...λεω εγω τωρα...![]()
- Τρί 26 Αύγ 2025, 00:08
- Jump to forum
- Jump to topic
θα μπορούσε και εκείνος ο κωστακης αλλά είναι λίγο αλμυρός και εκείνοςpsykoman έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 00:07Καλα να μην πω για το σχολιαροπαιδο στα εξω δεξια δλδ;...Polichni1926 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 00:06είναι πιο εφικτό να έρθει ο σαλαχ νομιζω από αυτό που σκέφτηκεςpsykoman έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 00:04 To Κωνσταντινος μπορει να πηγαινει και σε αλλο στοπερ της Εθνικης...λεω εγω τωρα...![]()
![]()
- Τρί 26 Αύγ 2025, 00:27
- Jump to forum
- Jump to topic
με τίποτα θα πω εγώPaok1926 + male-sykies έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 00:26 Είναι αυτός ο Ιταλός αμυντικός ο παίκτης που θα μας κάνει χαρούμενους??? Ο παίκτης που κανείς δεν λέει το όνομα του για να μην χαλάσει?? Ο παίκτης που ο blackzone κρύβει σαν κόρη οφθαλμού???
- Τρί 26 Αύγ 2025, 09:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Δεν τρελαίνεται κανένας σώνει και καλά για τον Ντίνο.
Απλά το αυτονόητο συμπέρασμα που βγαίνει όταν το φτάνουμε εδώ το θέμα είναι ότι πάμε για καλές περιπτώσεις.
Και σίγουρα ο Ιταλός, πέρα από μία μανατζερική πρόταση, δεν είναι ο παίκτης που θα περιμέναμε τέλη Αυγούστου να τον πάρουμε.
Ας πούμε ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 09:36
- Jump to forum
- Jump to topic
το θεμα ειναι να βρουμε ποιος ηταν στην μ.ασιας προχθες με ακρα μυστικοτητα , αν οχι το στοπερ τοτε ποιος
- Τρί 26 Αύγ 2025, 10:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Κόλκας λέει ότι αυτός είναι ουσιαστικά ο στόχος αλλά και καλά είναι δύσκολη περίπτωση διότι οι Ιταλοί δε θέλουν να είναι εκτός Ιταλίας...
τον κολκα τον θεωρω επικινδυνο για τον κοσμο με τα ψεματα που λεει . αφου δεν τον θελουν εκτος ιταλιας ο παικτης γιατι δεν κλεινει πιζα η καλιαρι που εχει ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 12:06
- Jump to forum
- Jump to topic
εχω σπασει το κεφαλι μου φιλε ,τιποτα ομωςxpek20 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 12:05 Τελικά θα μάθουμε ποιος παίκτης ήρθε προχθες το βράδυ και ήταν χθες το πρωι στα γραφεία;![]()
![]()
![]()