Η αναζήτηση βρήκε 145 εγγραφές
- Τετ 17 Δεκ 2025, 14:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
βλεπω την μεταγραφολογια του ΠΑΟΚ βλεπω και της χαβουζας , απο που κοιταει παικτες ο ενας και απο που οι αλλοι και με πιανει το λιγοτερο καταθλιψη . και να πω οτι ειμαι ακομα στο 2005 να πω δεν γαμιεται μονος μου και ολοι σας αλλα δεν χωνευεται τωρα .
- Τετ 17 Δεκ 2025, 15:04
- Jump to forum
- Jump to topic
βλεπω την μεταγραφολογια του ΠΑΟΚ βλεπω και της χαβουζας , απο που κοιταει παικτες ο ενας και απο που οι αλλοι και με πιανει το λιγοτερο καταθλιψη . και να πω οτι ειμαι ακομα στο 2005 να πω δεν γαμιεται μονος μου και ολοι σας αλλα δεν χωνευεται τωρα .
Βέβαια και το καλοκαίρι κοιτούσαν το πάνω ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 15:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ διάβασα χθες για τον μαροκινό ότι η οψιόν θα ήταν υποχρεωτική...μπορεί να ήταν και παπατζα..
Δεν έχω καταλάβει ΠΟΤΕ τι σημαίνει δανεισμός με υποχρεωτική ρήτρα.
Αν μπορέσει κάποιος να μου το εξηγήσει και να μου δώσει παραδείγματα δανεικων παικτών με υποχρεωτική ρήτρα για να καταλάβω τι ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 16:01
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.transfermarkt.com/carlos-ma ... ler/618813
για αυτον παει ο ΠΑΟΚ συμφωνα με τους ΠΑΟΚ ΣΗΜΕΡΑ
για αυτον παει ο ΠΑΟΚ συμφωνα με τους ΠΑΟΚ ΣΗΜΕΡΑ
- Τετ 17 Δεκ 2025, 16:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Φαίνεται αρκετά ψαγμένη κίνηση και δεν θα με χαλούσε αν ερχόταν να μοιραστεί τον χρόνο με τον Τάισον αριστερά.
Παρόλα αυτά δεν δικαιολογεί την κίνηση Γερεμέγιεφ..
η αληθεια ειναι οτι μου αρεσει οντως σαν κινηση αν ειναι αγορα για δανεισμο δεν θελω γιατι σιγουρα ο παιχτης θα χρειαστει χρονο ...
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 14:15
- Jump to forum
- Jump to topic
...
συμφωνω 100% σε ολα οσα ειπες οσον αφορα τον ρολο του προπονητη σε μια ομαδα εχεις απολυτο δικαιο για μενα .
θα ηθελα ομως να μου πεις τι εννοεις με τον ορο ευρωπαικες επιτυχιες γιατι μαλλον εκει το βλεπουμε λιγο διαφορετικα .
Τις 2 προκρίσεις στους 8 με την παλαιότερη δομή του κονφερενς ...
- Παρ 19 Δεκ 2025, 14:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Ασχετο αλλα μιας και λετε για Ραγκα, αν θυμαμαι καλα "ζητουσε" καποια στιγμη να φερουμε Isi Palazon απο την Rayo
https://www.transfermarkt.gr/isi-palazon/profil/spieler/362086
Ετυχε να δω καναδυο ματς της ραγιο απο τοτε και ρε μαγκες ειλικρινα ειναι παιχταρας και μακαρι οντως να τον φερναμε ...
- Παρ 19 Δεκ 2025, 14:59
- Jump to forum
- Jump to topic
ειναι ολες σχεδον ως αλλαγες με λιγα λεπτα σχετικα ειναι 2 απο τους παιχτες με τα λιγοτερα λεπτα στην λα λιγκαΓερασίμου έγραψε: Παρ 19 Δεκ 2025, 14:58 Ο Ejuke έχει φέτος 12 συμμετοχές και ο Becker 9 στην La Liga. Μακάρι να έλθει ένας από αυτούς έστω και δανεικός, αλλά λίγο δύσκολο το βλέπω.
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 10:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Μακαρι μακαρι μακαρι,ολοκληρωμενο σεντερ μπακ σε καλη ηλικια.
Θυμίζει περίπτωση Ingason ( ρωσικό πρωτάθλημα καλή ηλικία σωματοδομή εν ενεργεία διεθνής)
Μακάρι να γίνει.
Μην ξεχνάμε πως το καλοκαίρι ίσως χρειαστούμε 3 καινούρια σεντερμπακ μιας και δεν θεωρώ σίγουρο πως θα ανανεώσει ο Kedziora ...
- Δευ 22 Δεκ 2025, 15:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω θεωρω οτι αφου τελειωνει το συμβολαιο του μπαμπα δεν υπαρχει λογως ανανεωσης κρατας τειλορ ως δευτερο πιστευω θα ανεβει ηδη θεωρω πως αμυντικα και σε passing game ειναι πολυ πιο πανω απο μπαμπα απλα δεν εχει κολλησει ακομα , και προσθετωντας ενα αριστερο μπακ καλο αυτην την στιγμη θα δουμε ...
- Δευ 22 Δεκ 2025, 16:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπερνάρ και Μητογλου άμεσα...
Κωστή και Τσαπρα το καλοκαίρι...
Δεσποτοφ και Καμάρα οποίος φέρει πρόταση φεύγει...και θα αντικατασταθεί
Δεν είναι οι άσχημα δεν είναι και σούπερ αλλά αν δώσεις και λίγο βάθος στον Λουτσεσκου θα το σηκώσει λίγο πιο εύκολα! :pano:
αν φύγει ο ντεσποντοφ δν πρόκειται ...
- Παρ 02 Ιαν 2026, 13:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Η Ζενίτ δεν ήθελε τον Τσάλωφ για πιθανή ανταλλαγή, οκ. Μπορούμε όμως να στραφούμε στην Τσσκα, εάν θέλει πίσω τον Τσάλωφ και να διαπραγματευτούμε με αυτούς. Έχουν δύο πολύ ενδιαφέροντες παίκτες, Βραζιλιάνους.
Το στόπερ Ζοάο Βίκτορ, με ύψος 1,90εκ που είναι πολύ δυνατός στο ψηλό παιχνίδι αλλά και ...
- Τετ 07 Ιαν 2026, 13:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο τσορμπα λεει οτι ειμαστε πιο κοντα σε δεξι μπακ παρα σε στοπερ. Στα ματς σε αγρινιο και πειραια ηταν ετσι κιαλλιως σχεδιασμενα να γινουν με τα υπαρχοντα στοπερ οποτε στοχευουν να φερουν τον καλυτερο που μπορουν(ντρκουσιτς) για μετα
εγω αυτα τα ας περιμενουμε μετα για να φερουμε τον καλυτερο ...
- Παρ 09 Ιαν 2026, 14:19
- Jump to forum
- Jump to topic
"Daylight robbery" η μεταγραφή Κουλιεράκη. Και στο τέλος ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει 6-7 σεντερ μπακ, ψάχνοντας... και ξοδεύοντας παραπάνω χρήματα απο όσα πήρε. Ούτε για τον Κουλιεράκη ήταν η καλύτερη επιλογή το συγκεκριμένο πρωτάθλημα και η ομάδα. Δεν εξελίχθηκε.
Δε συζητώ καν τι πήγε να γίνει με το ...
- Τρί 13 Ιαν 2026, 12:21
- Jump to forum
- Jump to topic
1. Ο Κένι είναι υπερηχητικός κ έδεσε 100%. Καλώς να έρθει 2ος στη θέση του συμπαθούς Σάστρε που φαγώνεται επειδή είναι ο τελευταίος επιζών του Μπότο.
2. Αρ. μπακ δεν χρειαζόμαστε τώρα αλλά το καλοκαίρι.
3. Προτεραιότητα η παραμονή του Γιακουμ με 5 εκ το καλοκαίρι.
4. Να έρθει ο Ντρκιτς.
5. Να ...