Η αναζήτηση βρήκε 166 εγγραφές

Return

από Polichni1926
Παρ 08 Μάιος 2026, 08:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Δεν ξέρω τον σχεδιασμό της ομάδας αλλά ο Tyree απο τους τωρινούς παίκτες θα μπορούσε να είναι το νούμερο1 για να μείνει.
Ειναι σκορερ μέσης και μακρινης απόστασης και στο drive, αλλά κυρίως έχει το Killer instinct δεν φοβάται την μπάλα και να αναλάβει την ευθύνη στα δυσκολα. Σε μια οργανωμένη ...
από Polichni1926
Παρ 08 Μάιος 2026, 13:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Αυτή η παθητική επιθετικότητα που βάζει παράδοση φθινόπωρο του 26 σε επίσημη ανακοίνωση για κάτι το οποίο είναι τόσο σημαντικο κατά τ άλλα, για να βγουν από κάτω τα τρολ και να κάνουνε συγκρίσεις θα τον φάνε

Πάντα το εγώ πάνω από τον σύλλογο

Κανένα λόγο δεν είχε να το βάλει εκεί εκτός απ ...
από Polichni1926
Παρ 08 Μάιος 2026, 14:23
Jump to forum
Jump to topic

freemind έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 14:21 βγαίνει μια είδηση για προπονητικό και υπάρχει φαγωμάρα
απίστευτο
αρχιζω και πιστευω με ολα αυτα που βλεπω πως δεν μας αξιζει τιποτα ετσι οπως εχουμε γινει σαν λαος
από Polichni1926
Δευ 11 Μάιος 2026, 08:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Νομίζω 10-12Κ καλά είναι, πιο πάνω μου φαίνεται λίγο υπερβολικό

Το θεμα ειναι οτι και σε επιπεδο euroleague ο παναθηναικος που εχει 19κ θεσεις γηπεδο βγαινει even με τα εξοδα του ενω ο ολυμπιακος με 14 δεν τα βγαζει τα εξοδα . αν ο ας ειναι αληθεια οτι ζηταει 2+ χαρτια ενοικιο θα του βγει πιο ...
από Polichni1926
Δευ 11 Μάιος 2026, 09:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Αυτός ο Σπανός τι παίκτης είναι;
Τον έχει δει κάποιος;

Ειναι 16 χρονων παιδι απο την ακαδημια του χατζηβρεττα (το δεκα) εκανε πλακα στην ηλικια και λογω σωματοδομης και υψους σε πολλα ματς τελειωνε με 30+ ποντους και 15+ ριμπαουντ αλλα ειναι παιδι δεν θεωρω οτι θα παρει πολυ χρονο ενδεχομενως ...
από Polichni1926
Δευ 11 Μάιος 2026, 12:50
Jump to forum
Jump to topic

Δε θα λείψουν σε κανέναν.
Ας πρόσεχαν, οι ίδιοι, όχι ότι με νοιάζει για πάρτη τους.
Επικοινωνιακός ήταν ο λόγος της παρουσίας τους, για να γίνει ομαλότερη η μετάβαση και για να εξασφαλιστεί η αποδοχή.

Πάμε λίγο στο Λιόλιο.
Στόχος (για μένα) σε βάθος χρόνου είναι να μπορέσει ο Δικέφαλος να πατήσει ...
από Polichni1926
Τρί 12 Μάιος 2026, 08:18
Jump to forum
Jump to topic

Καλα αν τους εδιωξε ετσι και δεν μας βαλει καν ευρωλιγκα μιλαμε για τεραστια απογοητευσις

Με οτι εχω πει και δν εχω πει εδω μεσα ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ σας το παν οι συνδεσμοι απτο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ κανατε τον ΠΑΟΚ μας ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΑ

μπορει να μην εχω διαβασει κατι πιο αστειο , απογοητευσου απο τωρα φιλε λες και το ...
από Polichni1926
Τρί 12 Μάιος 2026, 15:17
Jump to forum
Jump to topic

επισης μας ειπαν οτι ο σαββιδης ..

Ναι αλλά η ΠΑΕ? 2.

Όταν θα θέλεις να συζητήσεις για την ΚΑΕ, δηλαδή σε πολλά χρόνια, θα συζητήσουμε καλά να είμαστε.

Edit: Επίσης νομίζω ότι είναι δόγμα πλέον ότι η ΠΑΕ είναι περίπτερο πλέον και ρδελομπου. Γιατί τη συγκρίνετε με το Καρφουρ σε πλήρη ...
από Polichni1926
Τετ 13 Μάιος 2026, 11:54
Jump to forum
Jump to topic

εγω θα πω κατι ξανα . απο την ''παραιτηση'' των 3ων εχουμε να ακουσουμε και φημολογια για μεταγραφη .
σε καθε περιπτωση ενα ευχαριστω ειναι το λιγοτερο σε βεζυρτζη και μπουντουρη .
ωστοσο προχωραμε

Οκ σωστα! Ναι προφανως δεν θα εχεις αλλες διαρροες τωρα μονο ανακοινωσεις?!

δεν ξερω δεν ...
από Polichni1926
Τετ 13 Μάιος 2026, 14:50
Jump to forum
Jump to topic

Ο Τσιάρας? Μάλιστα...

εξαιρετικη επιλογη ειναι ο τσιαρας δεν καταλαβαινω γιατι το λες ετσι , νεος ανθρωπος με φρεσκες ιδεες παραστασεις απο ευρωλιγκα αλλα και στην εθνικη οποτε εχει και γνωριμιες που χρειαζονται . το μονο αρνητικο αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι αρνητικο ειναι οτι δεν ...
από Polichni1926
Πέμ 14 Μάιος 2026, 09:26
Jump to forum
Jump to topic

Νόμίζω καλύτερη διατύπωση από αυτή του "PAOK Basketball Retro" δεν θα μπορούσε να υπάρχει , και την παραθέτω εδώ :

"....Όλοι εσείς που σας έπιασε ξαφνικά ο πόνος τώρα για το μπάσκετ, μετά την ανάληψη του από τον Μυστακίδη, χεσμένο το είχατε μια ζωή. Οπότε, αφήστε τις υποδείξεις και τις κριτικές ...
από Polichni1926
Πέμ 14 Μάιος 2026, 09:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

θεωρω τον ΠΑΟΚ πολυ μεγαλο καραβι και την χρονικη στιγμη πολυ λαθος για να φερεις καποιον που ειναι απειρος στον πρωταθλητισμο .
θα εκανα πισω μονο για τον γκαρσια
από Polichni1926
Πέμ 14 Μάιος 2026, 14:10
Jump to forum
Jump to topic

Ώστε οι ερωτήσεις μπορούν να μπαίνουν προς τη μια κατεύθυνση αλλά όχι προς την άλλη.

Odi σοβαρά δεν πήρες ποτέ θέση? Φαντασιοπληκτοι θα είμαστε.

Blackgr και οι μαύρες σακούλες που έλεγε ο Odi το καλοκαίρι καθώς και άλλος μοντ πριν λίγο καιρό για τα μπασκετικά δάνεια, κι αυτά ποτέ δεν ...
από Polichni1926
Πέμ 14 Μάιος 2026, 15:12
Jump to forum
Jump to topic

paok-porter1337 έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 14:36 https://www.betmarket.gr/metagrafes/epo ... apodoseis/

Επόμενη Ομάδα Μάικ Τζέιμς
Μπαρτσελόνα - 1.10
Παναθηναϊκός - 5.00
ΠΑΟΚ - 6.00
Μιλάνο - 7.00
Μονακό - 9.00
Ολυμπιακός - 9.00
Ειναι τεραστια επιτυχια το συγκεκριμενο, δεν λεω οτι θα ερθει αλλα δειτε σε τι ομαδες αναγραφομαστε
από Polichni1926
Πέμ 14 Μάιος 2026, 15:14
Jump to forum
Jump to topic

aivas19 έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 15:11 Οχι αυτο που λες δεν έγινε ποτέ. Είναι ανακρίβεια
ρε φιλε ο κυρ κυρ δεν βγηκε και ειπε εμεις κανουμε τα μεγιστα αναμενουμε και απο τον ερασιτεχνη να κανει την προσπαθεια του και οτι η παε δεν μπορει να χρηματοδοτηση στο 100% γιατι καμια παε δεν το κανει αυτο ?