Η αναζήτηση βρήκε 230 εγγραφές
- Τρί 12 Μάιος 2026, 16:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
@ Panostas
Ναι μεν αλλά.
Εδώ για τον Τζίμα εδώ μέσα έγραφαν ορισμένοι για να δικαιολογήσουν τις (μη) επιλογές του Λουτσέσκου, ότι τον καταπίνουν οι αντίπαλοι αμυντικοί και άλλα τέτοια φαιδρά. Λες και είχε να ανταγωνιστεί τον Χάαλαντ και όχι τον Σαμάτα.
Θέλω να πω, πως όταν θέλουμε να ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 21:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III
Εγώ πάντως Λιβαι θα ήθελα σίγουρα.
Δυνατός κορμί, γρήγορος, σουτ και άλμα. Καλύτερα φουνταριστός παρά αριστερά.
Υπάρχει ένα αλλά, είναι επιρρεπής σε θλάση και τράβηγμα αλλά ΜΟΝΟ αν δεν χρησιμοποιηθεί σωστά.
Αν ανατρέξετε σε κάποιο AI και ζητήσετε στατιστικες πιθανότητες και μοτίβα ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 10:06
- Jump to forum
- Jump to topic
@ Panostas
Ναι μεν αλλά.
Εδώ για τον Τζίμα εδώ μέσα έγραφαν ορισμένοι για να δικαιολογήσουν τις (μη) επιλογές του Λουτσέσκου, ότι τον καταπίνουν οι αντίπαλοι αμυντικοί και άλλα τέτοια φαιδρά. Λες και είχε να ανταγωνιστεί τον Χάαλαντ και όχι τον Σαμάτα.
Θέλω να πω, πως όταν θέλουμε να ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 13:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - αεχ 2014 13/5 19:30 NOVASPORTS PRIME
εγω παντως αν δω pasillo δεν προκειται να καθησω στο γηπεδο και μπορεί να μην το βάλω ουτε καν σε score notification. προσωπικα δεν έχω καμία όρεξη για αβροτητες και ευ αγωνιζεσθαι με την χαρτινη και δη την χαρτινη του Ηλιοπουλου, που ακομη και μετά την κατάκτηση έβλεπε φαντασματα.. Πιστεύω και ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 16:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Αραγε, ο Ουκρανός, που ειχε ερθει στα επισημα, πριν λιγο καιρο, (Λεγανε οτι ειναι Αθλητικος διευθυντης) θα ερθει?? Η θα παμε σε μοντέλο με τεχνικο διευθυντη, πλήν Καρυπίδη?
Θα δειξει...
Ο Ουκρανός δεν είχε σχέση με το αγωνιστικό σε καμιά ομάδα που ήταν.... Δεν είναι αθλητικός διευθυντής είναι ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 19:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Και να κάνεις δέκα μεταγραφές μήνα Ιούλιο... Πολύ σίγουρος τρόπος για να αποκλειστείς από την Ευρώπηchrisg4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 19:24 Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά . Δεν ανανεώνουν Μπαμπά, Οζντοεφ, Τάισον . Δεν αγοράζεις Γιακουμάκη .
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 08:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Και ο Αλαφούζος δισεκατομμύρια έχει ...παίζει κάποιο ρόλο;
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 08:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
2η χρονιά σερί Τρίτοι. Με δισεκατομμυριούχο στο τιμόνι.
Και ο Αλαφούζος δισεκατομμύρια έχει ...παίζει κάποιο ρόλο;
Είναι πολύ εύκολο να σου απαντήσω καλέ μου άνθρωπε. Με ερώτηση κιόλας.
Αν ο γαύρος (που λέμε ότι είναι ο βασικός μας αντίπαλος τελευταία - ενώ το χαρτί μας έχει πατήσει ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 13:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι σημασία έχει αν ήταν βασικός στη σέλτικ? Ταιριάζει στην ομάδα μας? καλύπτει τα θέλω του προπονητή ?
Τον άλλον τον παρακολουθούσαν χρόνια και δεν είδαν ότι περπατάει μέσα στο γήπεδο ?
Και οι δυο κινήσεις αυτές ήταν τελείως άστοχες.
Ήρθαν μόνο για να γεμίσουν το ρόστερ και τίποτα παραπάνω ...
- Παρ 15 Μάιος 2026, 15:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Διάβασες τη γράφω;nunies4 έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 14:19Αν μεινει με νεο δανεισμο, θεωρουμε οτι με Γιακουμ-Γερε-Μυθου ειμαστε οκ; Εγω δεν ειμαι τοσο σιγουροςPanostas1995 έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 13:59 Έχω μια κρυφή ελπίδα πως θα μείνει με νέο δανεισμό και θα δώσουν τα λεφτά για αφορά αλλού φορ ....πολύ κρυφή όμως
- Παρ 15 Μάιος 2026, 19:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Για όσους εκραζαν όλη τη χρονιά γιατί δε βάζει τον Μπαλντε και γιατί δε βάζει τον Μπαλντε σήμερα τον ξαναείδα με τη κ19 (τον είχα δει από κοντά σε ένα ευρωπαϊκό και δεν έκανε ούτε μισή θετική ενέργεια επιθετικά.... πρέπει να καταλάβουμε επιτέλους πως οι προπονητές δεν είναι χαζοί τους βλέπουν κάθε ...
- Παρ 15 Μάιος 2026, 20:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Φαίνεται πως έχει ταλέντο το παιδί αλλά μάλλον αυτό το ανεβοκατέβασμα προπονήσεις πρώτης ομάδας - ΠΑΟΚ Β - Κ19 κάποια ματς τον έχουν μπερδέψει και.ειναι λογικό....αν κάνει πάλι προετοιμασία, μείνει σταθερά στη πρώτη ομάδα και παίζει κάποια ματς στον ΠΑΟΚ β ίσως ανεβάσει απόδοση....
- Παρ 15 Μάιος 2026, 20:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να πάρει παιχνίδια στη πρώτη ομάδα θα πρέπει στη κ19 να κάνει παπάδες (όπως έκαναν κουτσιας, Τζίμας, Ντελιας κτλ ) , αν δε κάνει τι διαφορά εκεί πως θα δείξει στο υψηλότερο επίπεδο;
- Παρ 15 Μάιος 2026, 20:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Για όσους εκραζαν όλη τη χρονιά γιατί δε βάζει τον Μπαλντε και γιατί δε βάζει τον Μπαλντε σήμερα τον ξαναείδα με τη κ19 (τον είχα δει από κοντά σε ένα ευρωπαϊκό και δεν έκανε ούτε μισή θετική ενέργεια επιθετικά.... πρέπει να καταλάβουμε επιτέλους πως οι προπονητές δεν είναι χαζοί τους βλέπουν ...
- Σάβ 16 Μάιος 2026, 10:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 17/05 19:30 Cosmote Sports 3 HD
Τα χανουμια Θα χασουνε αλλλωστε ο Ηλιοπουλος ολυμπιακος ειναι,μην στεναχωρεσει τον κουμπαρο του.
Σταματήστε αυτή τη καραμέλα επιτέλους....κάνετε σαν τα χανουμια που έλεγαν πως θα δώσουμε το ματς στον γαύρο για να πάρει πρωτάθλημα ή ότι μας έδωσε ο γαύρος το ματς το 24 για να το πάρουμε εμείς ...