Η αναζήτηση βρήκε 36 εγγραφές
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Πολύ σιχαμερό το ποδόσφαιρό σου
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 17:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26
Σε περίπτωση που ΔΕΝ το έχετε αντιληφθεί τις τελευταίες δυο δεκαετίες, εδώ μέσα ΔΕΝ είμαστε σοσιαλ μίντια που μπαίνει ο καθένας και πετάει μια τοξική μαλακία
Άμα κάποιοι ζουν στον 18ο αιώνα και δεν μπορούν να σκεφτούν ΒΑΣΙΚΆ τεχνικά - τεχνολογικά ζήτημα που μπορεί να επηρεάσουν μια τηλεοπτική ...
Άμα κάποιοι ζουν στον 18ο αιώνα και δεν μπορούν να σκεφτούν ΒΑΣΙΚΆ τεχνικά - τεχνολογικά ζήτημα που μπορεί να επηρεάσουν μια τηλεοπτική ...
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 23:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Εαν τον στείλουν ξανά στην β ομάδα μετά την προετοιμασία που κάνει θα μιλάμε για μέγα τραχανάδες.paokovios1974 έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 21:15 Τι είναι αυτός ο Μπαλντε ρε παιδιά.
Απίστευτη παικτουρα
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 00:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Απλά δεν γίνεται να μείνει εκτός πλάνων της ανδρικής ομάδας και να μην πάρει σοβαρές ευκαιρίες το ποδοσφαιρικό διαμάντι που ακούει στο όνομα Μπάλντε. Δεν γίνεται.
Επίσης οι Χατσίδης, Μύθου και Μπατάουλας, χρειάζεται να πάρουν και αυτοί φέτος τις ευκαιρίες τους.
Αυτοί οι 4 νεαροί παίκτες είναι μια ...
Επίσης οι Χατσίδης, Μύθου και Μπατάουλας, χρειάζεται να πάρουν και αυτοί φέτος τις ευκαιρίες τους.
Αυτοί οι 4 νεαροί παίκτες είναι μια ...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 19:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο τέταρτο μπερδεύτηκε η ομάδα με τις αλλαγές. Η αλλαγή Μειτέ με Τσοπούρ μας χάλασε στο κέντρο. Λογικό αυτό.
Στο γκόλ του Απολλωνα γλιστράει ο σόφτ Τσάλοφ και ο παίκτης του σκοράρει. Γενικά ο Τσάλοφ δεν μου άρεσε καθόλου. Πολύ σόφτ, δεν κάνει για βασικός.
Δεν ξέρω γιατί βγήκε ο Χατσίδης, ήταν μιά ...
Στο γκόλ του Απολλωνα γλιστράει ο σόφτ Τσάλοφ και ο παίκτης του σκοράρει. Γενικά ο Τσάλοφ δεν μου άρεσε καθόλου. Πολύ σόφτ, δεν κάνει για βασικός.
Δεν ξέρω γιατί βγήκε ο Χατσίδης, ήταν μιά ...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 20:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ξαναγράφω, ελπίζω η ομάδα να παρουσιαστεί φρέσκια στα ματς με τους Αυστριακούς και όχι όπως πέρυσι.
Έλπιζε...
Δεν είναι φυσιολογικό να είναι φρέσκια τέτοια εποχή.
Φυσιολογικό δεν είναι όλη η Ευρώπη να τρέχει και εμείς να παρουσιαζομαστε συγκαμενοι.
Δεν είμαστε στο 1990, οι ...