Σοββιετική με δυο β
Η αναζήτηση βρήκε 36 εγγραφές
- Δευ 30 Ιουν 2025, 09:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 17:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Διαφωνω καθετα με το διμηνο μπαν στον χρηστη gilliopoulo,επρεπε να ειναι μονιμο,δεν ειναι κουβεντες αυτες που εγραψε.
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 21:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Λες κι εισαι καλυτερος.Σε θυμαμαι εσενα που θελες να φας το Λουτσεσκου περσι.giapas έγραψε: Παρ 18 Ιούλ 2025, 15:36 Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που τούτος ο χώρος μου δίνει την ευκαιρία να ανταλλάξω δημοκρατικά απόψεις με περσόνες όπως : λεον222 , hunter, nikodiiai, ivan drago.
- Παρ 04 Ιούλ 2025, 14:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Είναι ο καλύτερος Πρόεδρος στην Ιστορία του Συλλόγου μας. Τι να λέμε !!! 

- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 03:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Άρα λες πως ο Ιβάν είναι κακός αλλά φοβάσαι μην έρθει χειρότερος.aivas19 έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 01:24 Αντιστρεφω το ερωτημα, αρα οκ αν μας αναλαβει καποιος και ειναι χειροτερος απο τον Ιβαν θα βγουν ολοι να ζητησουν συγγνωμη πχ;
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 04:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφού ο ΠΑΟΚ, κατά την κρίση σας,δεν είναι μαγαζί γωνία, τότε ο Σαββίδης είναι πολύ χαζός που αγόρασε μια παε με χαμηλή δυναμική.Αντιλαμβάνεστε τι γράφετε;
Στην προσπάθειά σας να τον εξυψωσετε, γράφετε θλιβερές κοτσανες που προσβάλλουν και τον ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη.Συνέλθετε.
Στην προσπάθειά σας να τον εξυψωσετε, γράφετε θλιβερές κοτσανες που προσβάλλουν και τον ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη.Συνέλθετε.
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 23:06
- Jump to forum
- Jump to topic
καλα οκ αστο καταλαβα
Σου κανω παραθεση τι ειπες και την ερμηνεια το τι καταλαβα και με ρωτας αν βουλευτης της ΝΔ εκανε δηλωσεις υπερ Ιβαν...

Σου κανω παραθεση τι ειπες και την ερμηνεια το τι καταλαβα και με ρωτας αν βουλευτης της ΝΔ εκανε δηλωσεις υπερ Ιβαν...

- Δευ 21 Ιούλ 2025, 19:12
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Aivas εσυ τι πιστευεις οτι συνεβη σημερα δηλαδη
Τι περιμένεις να ακούσεις;;;στο είπε παραπάνω…
Ολα έγιναν εν αγνοία του Ιβαν..
Αλλοι πήγαν να τον πουλήσουν και ο Ιβαν τελευταία στιγμή το απέτρεψε..
Ο Ντελιας πίεζε να φύγει και δεν πήγε στη προπόνηση επίτηδες σαν αντίδραση…
Όλα καλά ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ δύσκολα βάζεις αλλά δεν ξέρεις ότι πρόκειται για τον παγκόσμιο πρωταθλητή mental gymnastics
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 02:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Την ικανοποίηση σας για να αποτελεί ο Άκπομ το βασικό μας φορ δεν την συμμερίζομαι. Πολύ τίμιος παίχτης, μέσα στα θέλω του Λουτσέσκου, αλλά μια γενική μετριότητα. Κάτι κοντρολ, κάτι κεφαλιές με ώμους, κάτι απίστευτες χαμένες ευκαιρίες μου έχουν μείνει στο μυαλό. Ειδικά απο την στιγμή που χρειάζεται ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 16:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Giliopoulos out εως 15-09-2025
Λόγος: Εξύβριση μελών με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς τσουβαλιάζοντας όποιον διαφωνεί με τη δική του οπτική και μιλώντας για payroll και χρηματισμό
Λόγος: Εξύβριση μελών με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς τσουβαλιάζοντας όποιον διαφωνεί με τη δική του οπτική και μιλώντας για payroll και χρηματισμό
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 15:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Αν ο Ακπομ δεν είχε περάσει πριν από τον ΠΑΟΚ και τον παίρναμε πρώτη φορά τώρα, θα είχαμε πανηγυρισμούς στην Αριστοτελους
ΥΓ ελπίζω όσοι λέτε ότι είδατε κάτι έστω καλό από Σαματα, να το λέτε για αστείο !!
ΥΓ ελπίζω όσοι λέτε ότι είδατε κάτι έστω καλό από Σαματα, να το λέτε για αστείο !!
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 19:15
- Jump to forum
- Jump to topic
τσακ μπαμ ανανέωσε με τη μπριζ ο τζόλης ως το 2029 διαβάζω...
γιατί να μην κάνουμε κι εμείς τα απλά..
από τους μικρούς ο πιο έτοιμος μου φαίνεται ο χατσίδης
θεωρώ ότι μπορεί να μη χρειαστεί μεταγραφή 3ου φορ
γιατί να μην κάνουμε κι εμείς τα απλά..
από τους μικρούς ο πιο έτοιμος μου φαίνεται ο χατσίδης
θεωρώ ότι μπορεί να μη χρειαστεί μεταγραφή 3ου φορ
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 23:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε τι αγχωνεστε; Ισως στηριχθουν οι νεοι και δεν ερθουν μεταγραφες. Αυτο δε θελατε; ;)
Να γίνουν και τα δύο δεν γίνεται? Δηλαδή να πάρουμε μια και καλή φορακλα και να μείνει 3ος ο Μύθου?
Να πάρουμε μια και καλή σεντερ μπακαρα και να μείνει και ο Μπαταουλας?
Αντί για σορετιρε που θα δωθει ...