Panx Romana Όπως ανενδοίαστα βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα για τον συνομιλητή σου, τέτοια βγαζεις και για την ομάδα.
Θα μπορούσες λοιπον απλα να με ρωτήσεις για να σου πω ότι δεν υπάρχει γήπεδο στην Ελλάδα που να μην εχω πάει με την ομάδα. Οτι στα 47 μου μετά απο ταλαιπωρία πολλών ωρών με το ...
Η αναζήτηση βρήκε 161 εγγραφές
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 06:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Θεωρω πως ολοι ξερουν το προγραμμα. Και σκεφτομαι και λεω, αν τα 4 ματς χωρις νικη δεν θεωρειται κριση, σε πιθανα 8 ματς χωρις νικη (μακρια απο εμας) θα μπορουμε να μιλησουμε για κριση στην ομαδα ή πρεπει να περιμενουμε τα διψηφια?
Ποτε αε πουμε θα βαρεσουν καμπανες? Γιατι τα καμπανακια ηδη ...
- Παρ 03 Οκτ 2025, 00:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
2 κλάσεις ανώτερος από όλους τους παίκτες σήμερα ,ο μόνος που μπορούσε να κρατήσει μπάλα χωρίς να χεστη πάνω του , ατελείωτο πρεσαρισμα,φοβερός παίκτης πολυτέλεια για τον ΠΑΟΚ . αποκορύφωμα το μαγικό τακουνακι πάσα στον οτζοεφ στο 90 ...πόσο καθαρό μυαλό μπορεί να έχεις για να κάνεις τέτοιο πράγμα ...
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 22:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάτσε ρε Marsantos δηλαδή
Που σε διαβάζω και εσένα και τον van Roy με προσοχή
Πας από κλαρίνο σε κλαρίνο, σε έχουν τρυπήσει από 150 μεριές
Και το μλκστρι μου ποστάρει ηλιοβασιλέματα . Να πηδάμε απ τα μπαλκόνια είμαστε 5 μήνες τώρα, πλάκα μας κάνετε?
Τι σχέση έχει αυτή με τον ΠΑΟΚ και ...
- Δευ 06 Οκτ 2025, 20:36
- Jump to forum
- Jump to topic
ο συγκεκριμένος δικαιώνει ξεκάθαρα τον τίτλο ''σκουλίκι'' που ισχύει για τα αριανά.
Αριανός φανατικός, αντιπαοκτσής έως το μεδούλι, επιλέγει αυτοβούλως τα ''καρφώνει'' την ομάδα του για τα φράγκα.
Ακριβώς δηλαδή όπως λέμε τα αριανά: ερπετά.
Έχω σταματήσει να τον ακούω από μικρός, έχω επιλέξει να ...
Αριανός φανατικός, αντιπαοκτσής έως το μεδούλι, επιλέγει αυτοβούλως τα ''καρφώνει'' την ομάδα του για τα φράγκα.
Ακριβώς δηλαδή όπως λέμε τα αριανά: ερπετά.
Έχω σταματήσει να τον ακούω από μικρός, έχω επιλέξει να ...
- Τρί 07 Οκτ 2025, 09:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Παρεμπιπτόντως μιας και πιάσαμε τον Μεντί και αφού βρισκόμαστε στο τόπικ του Ρασβάν, το χθεσινό ήταν ένα πολύ ωραίο δείγμα του πως μπορεί μια ομάδα να εξαφανιστεί από το γήπεδο μόλις το γυρίσει σε 4-4-2.
Υπήρχαν στιγμές μετά το 75 που στο χώρο του κέντρου ήταν τέσσερις με έναν.
Ράσβαν μην ...
- Δευ 13 Οκτ 2025, 21:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 99. Αντώνης Τσιφτσής
Να σου ζησει το ΠΑΟΚτσακι παικταρα!
- Τρί 14 Οκτ 2025, 08:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Αντώνη, να σας ζήσει!
Καιρος να στηθεί και η Κ1 στον ΠΑΟΚ
Καιρος να στηθεί και η Κ1 στον ΠΑΟΚ
- Δευ 20 Οκτ 2025, 01:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Μαγικό στο Καραϊσκάκης έγινε.
Μαγικό στη Φιλαδέλφεια έγινε.
Μένει ένα στη Λεωφόρο για να ολοκληρωθεί η τριλογία του μεγαλύτερου αρτίστα που γέννησε το ελληνικό ποδόσφαιρο στη σύγχρονη εποχή του.
Υγ. Βρε μπαγάσα, μια σταγόνα νοοτροπίας killer αν είχες, θα σουταρες κατευθείαν μετά το στρώσιμο του ...
Μένει ένα στη Λεωφόρο για να ολοκληρωθεί η τριλογία του μεγαλύτερου αρτίστα που γέννησε το ελληνικό ποδόσφαιρο στη σύγχρονη εποχή του.
Υγ. Βρε μπαγάσα, μια σταγόνα νοοτροπίας killer αν είχες, θα σουταρες κατευθείαν μετά το στρώσιμο του ...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 11:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο παιχταράς αυτός κυμαίνεται σε άλλο μήκος κύματος, όχι μόνο σε σχέση με εμάς που απλώς παρακολουθούμε το άθλημα, αλλά και σε σχέση με τους συμπαίκτες και τους αντιπάλους του, επαγγελματίες αθλητές που έχουνε φάει τη ζωή τους στα γήπεδα.
Πλέον δεν με ενδιαφέρει και τόσο αν θα εξελιχθεί περαιτέρω ...
Πλέον δεν με ενδιαφέρει και τόσο αν θα εξελιχθεί περαιτέρω ...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 11:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Μαγικό στο Καραϊσκάκης έγινε.
Φίλε Μαρσάντος, η τριλογία έχει συμπληρωθεί ήδη με τη μαγική ντρίμπλα στο σκουλικάου. Στα βαζέλια ...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 17:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 6. Dejan Lovren
Επικός Λοβρεν στέκεται πάνω απ τον Αντρίγια σα να λέει "μπραβο εγγονάκι μου, ωραία τα λες, τι λεβέντη μεγάλωσα. Αντε μη φορτώσω τώρα και τους φαω ζωντανούς όπως τότε στο μέτωπο"
https://www.paokmania.gr/podosfairo/protathlima/257415-i-omilia-antrigia-sta-apodytiria-tha-pethanoyme-o-enas-gia-ton ...
https://www.paokmania.gr/podosfairo/protathlima/257415-i-omilia-antrigia-sta-apodytiria-tha-pethanoyme-o-enas-gia-ton ...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 22:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 2. Mohamed Mady Camara
Αυτός ο σαμπρακος όλα τα ξέρει?
Ας αφήσει τίποτα και για κανέναν άλλον...σουργελο
Ας αφήσει τίποτα και για κανέναν άλλον...σουργελο
- Σάβ 25 Οκτ 2025, 13:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαστε μια χαρά στη θέση του τερματοφυλακα.
Ο Τσιφτσής είναι καλός.
Δυο είναι τα δυνατά του σημεία, απ'οσα έχω δει μέχρι στιγμής.
1. Είναι πολυ συγκεντρωμένος σε όλη την διάρκεια του αγώνα γεγονός που τον κάνει να μπορεί να
μπλοκάρει την μπάλα σε αρκετές περιπτώσεις, δεν αρκείται στο να την ...
Ο Τσιφτσής είναι καλός.
Δυο είναι τα δυνατά του σημεία, απ'οσα έχω δει μέχρι στιγμής.
1. Είναι πολυ συγκεντρωμένος σε όλη την διάρκεια του αγώνα γεγονός που τον κάνει να μπορεί να
μπλοκάρει την μπάλα σε αρκετές περιπτώσεις, δεν αρκείται στο να την ...
- Σάβ 25 Οκτ 2025, 16:53
- Jump to forum
- Jump to topic
...
Άρθρο για Λιβαι και ελληνική ομάδα (όχι την αεκ)
Πριν κάποια χρόνια έπαιζε χειμώνα καλοκαίρι πως θα κάνουμε κίνηση για Λιαβα.
Μετά έγινε σίριαλ του Λιβάια.
Τώρα πάμε σε νέα επεισόδια με Λιβάι.
Το καλοκαίρι ακούστηκε πως ενδιαφερόμαστε για τον Άβιλα.
Συμπέρασμα..
Υπάρχει κάποιο απόκρυφο ...