Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Έχουμε και λέμε....Αντριγια 2 γκολ μία ασίστ....οχι mvp....Κωνσταντελιας γκολ κερδισμένο πέναλτι άπειρα χιλιόμετρα....οχι mvp.....Ο βαριεστημένος αργός χοντρός Μειτε κατάπιε σαν αλλος Κρόνος άλλη μια ντουζίνα παιδιά....οχι mvp.....Ο Κενυ το πουλέν μου το τσοπανοσκυλο που κυνηγούσε προβατίνες στα ...
Έπρεπε να χαμηλώσω πρώτα τους σφυγμούς μου, να βάλω να πιω ένα ρουμι και να κάνω ένα τσιγάρο έξω στον κήπο με την ηρεμία μου μιας και μέσα στο σπίτι απαγορεύεται. Τελικά ήπια τρία ποτηρια κι έκανα 5 τσιγάρα αλλά χαλάλι! Έπειτα μπήκα μέσα στο σπίτι, μάζεψα το σπασμένο Μουρανο και τα κομμάτια από ένα ...
Οι σφυγμοί πλέον έχουν πέσει αισθητά έχω κοντά 200!!!
Τι ζήσαμε ρε μαλακες
Δύο μέρες τώρα γυρνάμε στην πόλη πίνουμε γλεντάμε και είμαστε όλοι στα παπαρια μας για το παιχνίδι και ξαφνικά μετά την ταλαιπα με την βροχή και τους ατελείωτους ελέγχους μπαίνεις μέσα και ...
Μάγκες, καλημέρα. Πριν κάνουμε την οποιαδήποτε κριτική πρεπει να καταλάβουμε με ποιά ομάδα παιξαμε χτες βράδυ και ποιά ομάδα ΝΙΚΗΣΑΜΕ. Η Λιλ τερμάτισε περσι, ούτε καν χρόνος δεν συμπληρώθηκε, 7η στην Ληγκ Στεητζ του Τσάμπιονς Ληγκ. Έβδομη!! Κέρδισε στο ίδιο γήπεδο που παιξαμε χτες, την Ρεάλ ...
Doomlord4 Ειλικρινά σε ευχαριστώ που μπήκες και έδωσες στίγμα. Ειλικρινά σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γιατί πάνω από όλα, βλέπω ότι είσαι καλά. Εύχομαι του χρόνου να έχουν δημιουργηθεί οι αντικειμενικές προϋποθέσεις να σε διαβάζουμε τακτικά. Γιατί όχι, μακάρι η ομάδα να σε αναγκάσει να ...
Για μένα που έχω κόλλημα με την συνοχή, τη σημασία του καλού κλίματος και την ομαδικότητα, η εικόνα των πανηγυρισμών της ομάδας μετά από επίτευξη γκολ, λέει πάρα πολλά. Περισσότερα απ'όσα λέει η αγωνιστική εικόνα. Η τελευταία εξαρτάται κι από τον αντίπαλο, από διάφορες συγκυρίες και ορισμένες φορές ...
Για μένα που έχω κόλλημα με την συνοχή, τη σημασία του καλού κλίματος και την ομαδικότητα, η εικόνα των πανηγυρισμών της ομάδας μετά από επίτευξη γκολ, λέει πάρα πολλά. Περισσότερα απ'όσα λέει η αγωνιστική εικόνα. Η τελευταία εξαρτάται κι από τον αντίπαλο, από διάφορες συγκυρίες και ορισμένες ...
Ας μη ξενερώσουμε αν γκελάρουμε την Κυριακή (ναι οκ εννοείται θα ξενερώσουμε αλλά ας μη χάσουμε την πίστη μας)
Το ίδιο θα πω σε περίπτωση που βγούμε δεύτεροι και δεν πάρουμε το πρωτάθλημα. Πρέπει να μη ξενερώσει η ομάδα και να ετοιμαστούμε για προκριματικά Τσουλου ΚΑΙ ...
Όλα αυτά περί του ότι ο ντελιας είναι για μεγαλύτερο πρωτάθλημα κτλ τα θεωρώ αφηγήματα προκειμένου να πωληθεί Ο ντελιας πρέπει να παραμείνει για πάντα στον ΠΑΟΚ Είναι ο θεμέλιος λίθος γύρω από τον οποίο θα χτιστεί ομάδα που θα αλλάξει επίπεδο Θα αποτελεί τον παίκτη σύμβολο για τον ΠΑΟΚ αλλά και ...