Σήμερα το πρωι στη Νόβα καθώς χαζευα τα αθλητικά, βλέπω ένα μπανεράκι να κυλά στο κάτω μέρος της οθόνης.: ο Ελ αραμπι έβαλε γκολ στη νίκη εκτός έδρας της Ναντ επί της Παρί με 1-2.
Λοιπόν, για να δείτε ποσο το DNA τους είναι απολύτως συνδεδεμένο με την φουστιά.
Υπάρχουν δυο Παρί στο γαλλικό ...
Η αναζήτηση βρήκε 714 εγγραφές
- Κυρ 26 Οκτ 2025, 11:05
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 26 Οκτ 2025, 11:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
...
Γι' αυτό σε γουστάρω βρε Γιάνναρε Αγιάνναρε.
Έχεις μυηθεί στις τακτικές τους και δεν αφήνεις τίποτα να πέσει κατω.
Να ξέρεις το ίδιο θα έκαναν και να μην τους είχαμε κερδίσει. Έχουν ντοκτορά σε αυτά.
Θυμάμαι ένα αντίστοιχο σκηνικό λίγο πριν ή λίγο μετά το μιλένιουμ. Είχαν κληρωθεί με τη ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 10:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω μετα το ματς με τον βαζελο τα εχω κοψει ολα και ιντερνετικα και τηλεοπτικα. Μονο απο εδω μεσα διαβαζω τι γινεται. Μετα απο σχεδον δυο εβδομαδες μπορω να πω πως τα οφελη πλησιαζουν σε αυτα που ειχα οταν ειχα κοψει το καπνισμα. Ζω καλυτερα ηδη. 
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 11:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Παρομοια θεραπεια εχω ακολουθησει και εγω εδω και 2 εβδομαδες.Προσυπογραφω για τα οφελη.
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 15:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας δουμε ορισμένα μικρά αλλά σημαντικά ζητήματα σχετικά με την προπαγανδα του ποκ.
Ας μην κοιτάμε μόνο τα χοντρά, τα "εγκλήματα", πουσυμβαινουν μια στο τόσο, ας κοιτάμε και τα πταισματα που συμβαίνουν συνέχεια κι είναι αυτά που διαμορφώνουν την άποψη του μέσου οπαδου.
Καλός παικτης ο Ελ Καμπι ...
Ας μην κοιτάμε μόνο τα χοντρά, τα "εγκλήματα", πουσυμβαινουν μια στο τόσο, ας κοιτάμε και τα πταισματα που συμβαίνουν συνέχεια κι είναι αυτά που διαμορφώνουν την άποψη του μέσου οπαδου.
Καλός παικτης ο Ελ Καμπι ...
- Παρ 13 Φεβ 2026, 12:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Σίγουρα κανένας δεν περιμένει από ένα ιδιωτικό κανάλι να διάκειται από φίλαθλο πνεύμα, αντικειμενικότητα, ήθος. Όπως σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής θα προβάλλουν αυτό που θεωρούν ότι θα αυξήσει άμεσα ή έμμεσα τα κέρδη τους, έτσι και στον αθλητισμό. Γι' αυτό λειτουργούν και ως εκπρόσωποι της ...
- Παρ 13 Φεβ 2026, 12:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο λόγος που τα ιδιωτικά όπως ο Αντ1 μεταδίδουν βάζελο είναι για να συνεισφέρουν κι αυτοί στην αύξηση των εσόδων του Παναθηναϊκού. Το ποσό που δίνουν μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερο από το έσοδο που θα έχουν από την τηλεοπτική μετάδοση, αυτό όμως δεν τους ενοχλεί, ιδιωτική εταιρεία είναι όχι δημόσια ...
- Παρ 13 Φεβ 2026, 13:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Άμα τους ενδιαφέρανε τα κέρδη θα ειχανε κλείσει εδώ και 25+ χρόνια. Όλα τα κανάλια είναι μέσα και μας κοστίζουν πολλαπλάσια από την κρατικοδίαιτη ΕΡΤ. Ούτε καν για να χρησιμοποιούν τις δημόσιες συχνότητες δεν πληρώνουν, ενώ κόντεψαν να κάνουν επανάσταση όταν τέθηκε αυτό το θέμα, χώρια όλες αυτές τις ...
- Σάβ 07 Μαρ 2026, 20:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή έχεις ξανά βάλει τέτοια screenshots εδώ μέσα, με όλο το θάρρος θα σε συμβούλευα να μην ξαναβάλεις. Δεν είναι ανάγκη να βλέπουμε αυτούς τους εμετούς και εδώ μέσα. Έτσι και αλλιώς τους ξέρουμε τι ξεφτυλισμένοι ψεύτες Και κλεφτες χάρτινοι είναι. Δεν χρειαζόμαστε αυτά για να τους μάθουμε
- Δευ 16 Μαρ 2026, 23:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Αύριο ανεβαίνει ο Χρυσοχοΐδης στη Θεσσαλονίκη διαβάζω και θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου.
Για να δούμε αυτοί που δεν θέλουν να τους αποκαλούμε ΑΡΔ θα ρωτήσουν γιατί τη μέρα της δολοφονίας αντί να τους μαντρώσουν όλους όπως έκαναν με τον Άλκη (και καλά έκαναν) άφησαν ελεύθερο τον σούπερ 3 να κάνει ...
Για να δούμε αυτοί που δεν θέλουν να τους αποκαλούμε ΑΡΔ θα ρωτήσουν γιατί τη μέρα της δολοφονίας αντί να τους μαντρώσουν όλους όπως έκαναν με τον Άλκη (και καλά έκαναν) άφησαν ελεύθερο τον σούπερ 3 να κάνει ...
- Τρί 17 Μαρ 2026, 12:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Απλά πάνω σε αυτό που λέει ο eor και πολλοί άλλοι για την προσήλωση της ομάδας:
Μιλώντας με παίκτη χθες, πέρα από άλλα, θα αναφέρω μόνο το παρακάτω για να δούμε όλοι οτι η ομάδα το θέλει, το πιστεύει, το μπορεί, και δεν θα αφήσει τίποτα να μπει εμπόδιο.
"Εκτός γηπέδου συμβαίνουν άσχημα πράγματα ...
Μιλώντας με παίκτη χθες, πέρα από άλλα, θα αναφέρω μόνο το παρακάτω για να δούμε όλοι οτι η ομάδα το θέλει, το πιστεύει, το μπορεί, και δεν θα αφήσει τίποτα να μπει εμπόδιο.
"Εκτός γηπέδου συμβαίνουν άσχημα πράγματα ...
- Τρί 17 Μαρ 2026, 19:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Πως γίνεται να μην ξέρουν ρε παιδιά? Πάντως ο σιχαμένος ο Ευαγγελάτος παρουσιαζε μισή ώρα, σα δεδομένη την ιστορία που λέει ο δολοφόνος, και επειδή είναι μεγάλη νυφίτσα, συμπλήρωσε στο τέλος, οτι αυτά λέει ο κατηγορουμενος δεν ξέρουμε αν είναι έτσι. Βέβαια, σε ενα διάγραμμα που έδειχνε, ονοματίστε ...
- Τρί 17 Μαρ 2026, 22:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Έκανα το λάθος και μίλησα με 2-3 σκουλήκια που απλά είμαστε γνωστοί.
Επικρατεί το πήγαινε γυρεύοντας κλπ κλπ και τα λένε με ένα μικρό γελακι μαζί.
Λοιπόν το μίσος τους έχει ξεφύγει.
Και άντε εσωτερικά μέσα τους έχουν μίσος. Εμένα η απορία μου είναι άλλη. Πώς στον πουτσο μπορεί να χαίρεσαι με τη ...
Επικρατεί το πήγαινε γυρεύοντας κλπ κλπ και τα λένε με ένα μικρό γελακι μαζί.
Λοιπόν το μίσος τους έχει ξεφύγει.
Και άντε εσωτερικά μέσα τους έχουν μίσος. Εμένα η απορία μου είναι άλλη. Πώς στον πουτσο μπορεί να χαίρεσαι με τη ...
- Τετ 18 Μαρ 2026, 14:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Τζαβέλλας, Καραπαππάς, ίσως ο επόμενος να είναι ο Κομίνης; Αποδεικνύεται, πάντως, πόσο σωστό ήταν, επί 20 χρόνια, το αισθητήριο του ΠΑΟΚτσή, που δεν τον συμπαθούσε κανένας.aivas19 έγραψε: Τετ 18 Μαρ 2026, 13:10 Μπράβο στον Κυρ Κυρ που κάνει συνέντευξη στον Καραπαππά. Και εις ανώτερα
- Τετ 18 Μαρ 2026, 14:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Πριν από τη λουλού από τη Θεσπρωτία νομίζω πως δικαιωματικά αξίζει να συνεντευξιασθούν ο Κύριος Ελευθέριος Αυγενάκης, η Κυρία Λίνα Σουλούκου, ο Κύριος Πετμεζάς και ίσως και η Κυρία Γούλα.