Θέλουμε γήπεδο;
Θέλουμε γήπεδο αποκλειστικά από τον Ιβάν αν και όταν;
Θέλουμε γήπεδο αρκεί να μην είναι από κάποιον που ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ;
Δεν έχω καταλάβει γενικά.
Γιατί τις μετοχές του Ιβάν δεν τις κλέβει κανένας.
Αν μπορεί να κάνει το γήπεδο ιδού η Ρόδος.
Όλα τα άλλα είναι ακατανόητα.
Η αναζήτηση βρήκε 130 εγγραφές
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 18:31
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 18:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Έχει ενδιαφέρον πάντως και αυτο αλωστε προσδίδει ενδιαφέρον στην καθημερινότητα μας ,πόσο διαφορετικά μπορεί να βλέπουν καποιοι άνθρωποι τα ιδια πράγματα, ενώ μάλιστα η αφετηρία είναι κοινή. Εμένα πχ αυτού του είδους η εμφάνιση και αυτού του είδους οι δηλώσεις στο συγκεκριμένο ταιμινγκ δεν με ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 21:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Επί της ουσίας.
Το μόνο που συμβαίνει με την εμπλοκή Μυστακίδη στο γηπεδικό είναι η ανάγκη του Ιβάν να μην είναι ανακόλουθος γιατί θα μπει σε σύγκριση και θα φθείρεται.
Εμείς ως οπαδοί γιατί νοιαζόμαστε για τη σύγκριση δεν έχω καταλάβει.
Κι αν όπως πολλοί θεωρούν τον Μυστακιδη λαγό, μια παραπάνω ...
Το μόνο που συμβαίνει με την εμπλοκή Μυστακίδη στο γηπεδικό είναι η ανάγκη του Ιβάν να μην είναι ανακόλουθος γιατί θα μπει σε σύγκριση και θα φθείρεται.
Εμείς ως οπαδοί γιατί νοιαζόμαστε για τη σύγκριση δεν έχω καταλάβει.
Κι αν όπως πολλοί θεωρούν τον Μυστακιδη λαγό, μια παραπάνω ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 23:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα σοου με αλογα ,ελικοπτερα κλπ καθως και τα μεγαλα λογια δε με συγκινουν,
ο καθενας ομως εχει το στυλ του.Αγαπα τον πλησιον σου με τα ελαττωματα του.
Απ ολη αυτη τη φασαρια παντως βγηκε και κατι καλο.Τον ειδα γερο και δυνατο σ αντιθεση μ οτι ακουγαμε ( και υποθεταμε )τοσο καιρο βλεποντας ...
ο καθενας ομως εχει το στυλ του.Αγαπα τον πλησιον σου με τα ελαττωματα του.
Απ ολη αυτη τη φασαρια παντως βγηκε και κατι καλο.Τον ειδα γερο και δυνατο σ αντιθεση μ οτι ακουγαμε ( και υποθεταμε )τοσο καιρο βλεποντας ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 23:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Αμ δε μπορει. Ιδιοκτήτης είναι. Ο χρήστης είναι άλλος
Αυτό είναι ένα νομικό ζήτημα και μένει να φανούν οι επόμενες κινήσεις.
Εάν προχωρήσει η σύσταση εταιρείας ειδικού σκοπού από τον ΑΣ, χωρίς τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, τότε ο χρήστης δυνητικά θα μπορούσε να μπλοκάρει την κατασκευή του νέου ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 23:15
- Jump to forum
- Jump to topic
είναι γνωστό από τα ποστ μου ότι στηρίζω γενικώς τον Σαββίδη σε μεγάλο βαθμό. Η κατασκευή όμως του γηπέδου ξεπερνάει τα πρόσωπα όποια κι αν είναι αυτά. Αν η συμφωνία μεταξύ ΑΣ και Μυστακίδη είναι πραγματική, θα πρέπει να δημοσιοποιηθούν με απόλυτη διαφάνεια οι όροι αυτής και κυρίως όσοι αφορούν στο ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 00:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Επικοινωνιακό σόου που συγκινει τους οπαδους.Εστω κι ετσι,το προτιμώ από το να μην εχει καθολου φυσικη παρουσια στην καθημερινοτητα της ομαδας.
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 12:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά τον Μπούζο χθες να λέει ότι ο Ιβάν πρέπει να φέρει κι αυτός εγγυητική αλλά όχι από ρωσική τράπεζα. Από δυτική, εγνωσμένου κύρους.
Δηλαδή, ουσιαστικά, μας λέει με παμπόνηρο τρόπο "να σε δω, Ιβάν, με όλες τις κυρώσεις, να βγάζεις εγγυητική από δυτική τράπεζα".
Και ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 13:14
- Jump to forum
- Jump to topic
με όλα αυτά τα εκατομμύρια που σφυρίζουν πάνω από τα κεφάλια μας δεν βάζει κάποιος κανά ψιλό μπας και διορθώσουν τις τουαλέτες που τώρα αν πας με το παιδί σου στο γήπεδο τρέμεις μην σου ζητήσει τουαλέτα; άντε να σας χαρώ
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 13:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα το πω όσο πιο ωμά μπορεί να ειπωθεί. Θεωρώ χωρίς να διεκδικώ το αλάθητο ότι οποιαδήποτε μεγάλη εκροή χρήματος από κράτοι ανατολικού τύπου στυλ Ρωσίας, Κίνας ακόμα και κρατών Μέσης Ανατολής ελέγχεται κεντρικά από τις κυβερνήσεις αυτών των χωρών. Κάπως έτσι θεωρώ σχεδόν απίθανο να δοθεί το οκ για ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 15:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα σου πω τι θα γίνει με το ποτάμι αγαπητέ Special. Ο λαός του ΠΑΟΚ μίλησε ΚΑΙ με τα διαρκείας. Να δεις που θα το βάλει το ποτάμι ο ΑΣ και ο Μυστακίδης άμα συνεχίσουν παιχνίδια εις βάρος του ΠΑΟΚ.
Δεν πήραν διάρκειας μόνο αυτοί που αποθεωνουν Ιβαν επειδή εμφανίστηκε για μισή ώρα μετά από 6 ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 00:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας πω κι εγώ το πώς βλέπω την όλη κατάσταση...
Καταρχήν, επειδή έχω ζήσει για πολλά χρόνια τον ΠΑΟΚ προτού έρθει ο Ιβάν, το να διεκδικούν δύο αποδεδειγμένα δισεκατομμυριούχοι το χτίσιμο της νέας Τούμπας, είναι κάτι που δεν περίμενα ότι θα το ζήσω. Βέβαια, αυτά τα παλιά χρόνια με κάνουν να φοβάμαι ...
Καταρχήν, επειδή έχω ζήσει για πολλά χρόνια τον ΠΑΟΚ προτού έρθει ο Ιβάν, το να διεκδικούν δύο αποδεδειγμένα δισεκατομμυριούχοι το χτίσιμο της νέας Τούμπας, είναι κάτι που δεν περίμενα ότι θα το ζήσω. Βέβαια, αυτά τα παλιά χρόνια με κάνουν να φοβάμαι ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 13:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Γκουερινο αυτό που λες ΔΕΝ ισχύει
Πρώτον ειδικά στη δική σου περίπτωση υπήρχε θέμα με αλλα μέλη πολύ πριν εμφανιστεί ο Μυστακίδης
Δεύτερον, κάποιες επιθέσεις παρατηρήθηκαν σε λογαριασμούς που έγιναν πχ 11 Ιουλίου και στις 12/7 έκαναν το πρώτο τους ποστ μιλώντας ΜΕΣΕΣ ΑΚΡΕΣ για "κατάντια επί ...
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 12:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Ασχετως παντως του τι πιστευει ο καθενας, τοσοι δημοσιογραφαρες απο καθε ειδους ρεπορταζ, ειτε αθλητικο, ειτε πολιτικο, ειτε οικονομικο, κανενας τους δεν εχει μια επαφη στον ΑΣ,κανενας δεν προσεγγισε το επιτελειο Μυστακιδη να αποσπασει καποιου ειδους πληροφορια? Ακομα και να πει οτι απευθυνθηκαμε ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 12:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ανακοίνωση είναι εξαιρετική.