Η αναζήτηση βρήκε 130 εγγραφές

Return

από Kabamaru11
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 17:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Ωραιο παντως το like σαν επιλογη,το εχω τιμησει πολλακις,αν γινεται να μπει κ dislike θα εκανε κ την δουλεια σας πιο ευκολη.
από alexgarcia6
Τετ 16 Ιούλ 2025, 21:09
Jump to forum
Jump to topic

Προσωπικα ειμαι κατα του voting-based forum. Οδηγει αναποφευκτα σε κουλτουρα δημοτικοτητας και echo chamber. Δεν θα ηθελα καποιος να αποθαρυνθει να εκφραστει για να μην φαει dislike που μπορει σε καποιους να ακουγεται χαζο ομως ειναι πραγματικοτητα
από iremidynami 4+
Παρ 18 Ιούλ 2025, 18:06
Jump to forum
Jump to topic

Προσωπικα ειμαι κατα του voting-based forum. Οδηγει αναποφευκτα σε κουλτουρα δημοτικοτητας και echo chamber. Δεν θα ηθελα καποιος να αποθαρυνθει να εκφραστει για να μην φαει dislike που μπορει σε καποιους να ακουγεται χαζο ομως ειναι πραγματικοτητα

Και τώρα φιλε μου πολλοί αποφεύγουν να ...
από joshua
Παρ 04 Ιούλ 2025, 11:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Η συγκεκριμενη ερευνα μονο γελιο μπορει να προκαλεσει με τον τροπο που εγινε και παρουσιαζεται...Δεν υπαρχει λογος για τετοια ''τεχνασματα''...Επικοινωνιακη πολιτικη επιπεδου δημοτικου...
από Special 4
Παρ 04 Ιούλ 2025, 15:49
Jump to forum
Jump to topic

Τέτοια δημοσιεύματα και τέτοιες δημοσκοπήσεις, σε τέτοια site, μόνο καλό δεν κάνουν στην εικόνα του Σαββίδη.
από leon2202
Δευ 07 Ιούλ 2025, 23:14
Jump to forum
Jump to topic

Αν οι εντολές του είναι τέτοιες που φέρνουν πρόοδο και οχι στασιμότητα και πισωγύρισμα, και οι υπάλληλοι του εργάζονται για το καλό της ομάδας, τότε η παρουσία του δεν είναι απαραίτητη.
Όπως συμβαινει και σε κάθε μεγάλη εταιρία σε όλο τον κόσμο.
Το βρίσκω κάπως γραφικό όλο αυτό.

Πέρυσι ήταν στην ...
από Tolaros
Δευ 07 Ιούλ 2025, 23:46
Jump to forum
Jump to topic

Αν έρχεται ο Ιβαν για να τρέξει σημαντικότατα ζητήματα όπως αυτό του γηπέδου ή του προπονητικού με το καλό.
Αν έρχεται για να καταφέρει η ομάδα να κλείσει παίκτες , είμαστε να μας κλαίνε οι ρέγγες σαν οργανισμός
από Magpies4
Τρί 08 Ιούλ 2025, 15:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δεν υπήρξε ποτέ εμφύλιος.

Δύο τάσεις ναί. Όλοι το καλό του ΠΑΟΚ θέλουν (εκτός των έμισθων φυσικά που πάντα υπάρχουν).
από joshua
Τρί 08 Ιούλ 2025, 15:30
Jump to forum
Jump to topic

Πόσο τραγικο είναι και για τον Ιβάν και για τον Μυστακιδη να διαβάζουμε για συντονιστικες και εκπροσώπους συνδέσμων...
από joshua
Τρί 08 Ιούλ 2025, 15:46
Jump to forum
Jump to topic

Δεν νομίζω...Δεν έκανα σύγκριση στη ποιότητα του περιεχομένου. Το αυτονόητο είπα. Ότι κανένας Μυστακιδης η Ιβαν δεν οφείλει να ασχολείται με οποιονδήποτε πουλάει εκδουλευση.
από nkoss
Τρί 08 Ιούλ 2025, 16:10
Jump to forum
Jump to topic

Δεν κάνουμε κι εμείς εδώ έναν σύνδεσμο, να τα μάθουμε από πρώτο χέρι?
από Mīngus
Τετ 09 Ιούλ 2025, 21:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Συγγνώμη που χαλάω το κλίμα, αλλά σε επίπεδο χρηματοδότησης έχει αλλάξει κάτι από τις δηλώσεις Κυρ Κυρ περί "συμμετοχής στο μέτρο του δυνατού;"
Η σπουδαιότερη ενημέρωση θα είναι αυτή.
από icue
Τετ 09 Ιούλ 2025, 23:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Συγνώμη τώρα μάθαμε ότι έχει 250 μυρια; Δεν το ξέραμε δηλαδη; Πως ακριβώς αυτό μας βοηθάει να καταλάβουμε τι έχουν συμφωνησει;
από joshua
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 13:17
Jump to forum
Jump to topic

@marsantos νομιζω οτι πασχουμε σε ενα βαθμο απο μανια καταδιωξης...Επισης οταν διαβαζω ατακες του στυλ ο Ιβαν ηταν και ειναι ενας απο εμας,δεν μπορω κατι παθαινω...Τοσο αθωοι πια?