Η αναζήτηση βρήκε 711 εγγραφές

Return

από renegade
Τρί 05 Μάιος 2026, 00:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: 21. Baba Rahman

Σουριναμέζος με λουτσέσκου προπονητή δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει ο Μπαμπα κάτω από 2500 αν δεν βγάλει τραυματισμούς ακόμα και αν έρθει ο Γιαννούλης
Εγώ για αυτόν τον λόγο δεν θέλω ανανέωση κανενός από τους τρεις

Υγ που θα μπορούσε να πάει ο Μπαμπα για να μην θέλει να συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ ...
από renegade
Δευ 11 Μάιος 2026, 00:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Το έχουμε πει χιλιάδες φορές. Ένας προπονητής είναι ένα ολόκληρο πακέτο. Δεν μπορείς πχ να πεις θα πορευτώ με τον Αναστασιάδη επειδή είναι ο καλύτερος προπονητής παρεμβατικοτητας.
Τι να το κάνω αν πχ είναι ο καλύτερος ψυχολόγος ,η ομάδα έχει τις καλύτερες σχέσεις αλλά τρέχουν σαν συγκεκριμένοι
Αν ...
από JohnDag
Δευ 11 Μάιος 2026, 10:09
Jump to forum
Jump to topic

Αν μείνει ο Ραζβάν, που το θεωρώ αρκετά πιθανό, η ομάδα πρέπει να κοιτάξει την πραγματικότητα στα μάτια και να στοχεύσει τους ομίλους του Κονφερενς. Σε όποια θέση και να τερματίσει στο πρωτάθλημα.

Ο Ραζβάν αδυνατεί να προπονήσει και να διατηρήσει σε φόρμα ομάδα που παίζει επί μακρόν σε δύσκολη ...
από JohnDag
Δευ 11 Μάιος 2026, 12:08
Jump to forum
Jump to topic

nunies4 Ένα παραπάνω όταν προπονητής είναι ο Ραζβάν που έχει έρωτα στους έμπειρους παίκτες και έχει ένα θεματάκι στο να διατηρήσει σε σωστό αθλητικό επίπεδο την ομάδα για 10 μήνες.

Δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε πίσω από τα δάχτυλα μας.

Αν παραμείνει πρέπει να στοχεύσουμε στα δυνατά του σημεία ...
από JohnDag
Δευ 11 Μάιος 2026, 13:55
Jump to forum
Jump to topic

Μια χαρά δουλειά έχει κάνει ο Ραζβάν διαχρονικά με τους μικρούς, δεν είναι εκεί το θέμα.

Ούτε το ότι προτιμάει έμπειρους είναι το θέμα, οι περισσότεροι πρωταθληματικοί προπονητές αυτό προτιμάνε.

Το πρόβλημα του Ραζβάν είναι ότι στην αθλητική προετοιμασία στην αρχή της χρονιάς και στην διαχείριση ...
από geobila
Δευ 11 Μάιος 2026, 15:05
Jump to forum
Jump to topic

Ξαναλέω, αν φύγει και πάμε σε πέτρινα χρόνια, πόσα υπολογίζεται ότι θα είναι;

2 χρόνια ατιτλοι είμαστε και εκτός όλων των στόχων.

Ο επόμενος πόσο πιο κάτω να μας πάει ?

Αφανισμό κάτω της 4ης θέσης αποκλείεται πάντως, λεφτά θα πέφτουν όπως πέφτουν οπότε κάτι θα κινείται
από geobila
Δευ 11 Μάιος 2026, 19:34
Jump to forum
Jump to topic

Τον Μιχαηλίδη ποιός του έδωσε φανέλα βασικού; Τον Τζόλη ποιος τον πέταξε μέσα; Και τι πάει να πει αφού είχε χάσει όλους τους στόχους; Ξεχνάς ότι στα Χριστούγεννα πήγαμε πρώτοι; Μετά έσκασε το θέμα πολυιδιοκτησίας και η κατάρρεσυση της ομάδας;

Όταν ήταν μέσα στους στόχους τα Χριστούγεννα δεν ...
από black death
Δευ 11 Μάιος 2026, 20:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: 8. Soualiho Meïté

Δεν νομίζω ότι υπάρχει προπονητής που δεν θα ήθελε τον μειτε σαν παιχτη. Το να κρέμεται όμως ολη η ομαδα απο τα @@ του ειναι αλλο θεμα.
από chrisg4
Δευ 11 Μάιος 2026, 20:29
Jump to forum
Jump to topic

Και τι να το κάνεις που γνωρίζονται μεταξύ τους αν δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους ; Ομάδα να παίξει μπάλα θέλουμε να κάνουμε όχι παρέα να πάμε για καφέ . Αν μένεις από δυνάμεις στο 60 η ομοιογένεια πάει περίπατο .
από black death
Τρί 12 Μάιος 2026, 12:31
Jump to forum
Jump to topic

Ενταξει τοτε αφού τα είχαμε 3 μηνες να φέρουμε 22 τοπ παίχτες να τα σαρωσουμε ολα του χρόνου, μην τυχον και λειψει κανεις και καταρρεύσει το συστημα. Κι αυτό μετά τον οκτωβρη γιατι μέχρι τοτε θα σερνομαστε και θα εχουμε καταλήξει κονφερενς (αν εχει ταυλες ο παβλενκα). Βεβαια μετα παιρνω κι εγω ...
από geobila
Τρί 12 Μάιος 2026, 12:56
Jump to forum
Jump to topic

Ρωτώ τώρα εγώ.
Δεν θα πρέπει να σταματήσει αυτή η αδιάλειπτη σχέση, συνεργασία εδώ και χρόνια όπου ο λουτσε αποδέχεται ότι του φέρνουν? Γιατί ακριβώς αυτό γράφετε. Ότι του φέρνουν! Μπάκαγιοκο ενώ έχει απορριφθεί.
Μιτριτσα που δεν ήταν επιλογή του γνωρίζοντας τον σίγουρα πολύ καλά.
Τσαλοφ που δεν ...
από Leonardo10
Τρί 12 Μάιος 2026, 13:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: 27. Magomed Ozdoev

Μπορείς να βρεις καλύτερο του; Ναι
Τον είχες εδώ δυο χρόνια και δεν έδινες 1.5-2 μυρια (Μάριν); Ναι

Δεν θέλω αλλες μετριότητες, κουράστηκα τόσα χρόνια με ανανεώσεις τίμιων/ μετρίων παικτών για 2ο-3ους που πάντα καταλήγουν σχεδόν βασικοι και είναι και χειρότεροι (Μουργκ, Μπραντον, Κεντζιόρα ...
από nunies4
Τρί 12 Μάιος 2026, 13:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: 27. Magomed Ozdoev

Μπορείς να βρεις καλύτερο του; Ναι
Τον είχες εδώ δυο χρόνια και δεν έδινες 1.5-2 μυρια (Μάριν); Ναι

Δεν θέλω αλλες μετριότητες, κουράστηκα τόσα χρόνια με ανανεώσεις τίμιων/ μετρίων παικτών για 2ο-3ους που πάντα καταλήγουν σχεδόν βασικοι και είναι και χειρότεροι (Μουργκ, Μπραντον, Κεντζιόρα ...
από renegade
Τρί 12 Μάιος 2026, 15:30
Jump to forum
Jump to topic

Απόδειξη λέει του φτωχού ρόστερ ήτανε το γεγονός ότι ο ντεσπο ήταν τραυματίας και πήγαινε συντηρητικά.
Γιατί ως γνωστόν μία ομάδα ( πρέπει να ) έχει 5 -6 δεξιά εξτρέμ.
Αποδειξαρα όχι αστεία,τύφλα να έχει ο Γκάους και ο Όιλερ
από JohnDag
Τετ 13 Μάιος 2026, 08:40
Jump to forum
Jump to topic

Η άεκ πήρε το πρωτάθλημα γιατί είχε την πιο σταθερή ομάδα μέσα στην χρονιά και γιατί κατάφερε την εποχή που κρίνεται ο τίτλος να διατηρήσει τα επίπεδα φυσικής κατάστασης και τρεξιμάτων της σε ανώτερο επίπεδο από τους άλλους 2. Και κυρίως από εμάς.

Επίσης, οι μυικοί τραυματισμοί δεν είναι θέμα τύχης ...