Άρχισαν λοιπόν οι γνωστές φωνούλες που λένε πως δεν θα πάρουμε στόπερ γιατί δεν χρειάζεται.
Οι ίδιοι που λέγανε πριν μια εβδομάδα για το πόσο μεγάλη ανάγκη έχουμε σε αυτή την θέση.
Κάποιος αφελής θα πει πως τα λένε αυτά επειδή έχουν μαύρα μεσάνυχτα.
Εγώ το αντίθετο βλέπω, πως γνωρίζουν πολύ καλά ...
Η αναζήτηση βρήκε 711 εγγραφές
- Δευ 19 Ιαν 2026, 17:28
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 20 Ιαν 2026, 13:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Στα στόπερ η κατάσταση είναι πολύπλοκη. Αν βλέπουν ότι ο Λοβρεν είναι καλά και πιστεύουν στον Βολιακο, μπορεί να είναι ήσυχοι. Εγώ δεν θα είμαι αλλά δεν αποφασίζω εγώ.
Στα μπακ είναι πιο απλή η κατάσταση. Σαστρε και Τέιλορ δεν είναι ότι θα λείψουν. Και καλά να είναι δείχνουν ότι δεν πολύ ...
- Τρί 20 Ιαν 2026, 18:28
- Jump to forum
- Jump to topic

Τι είναι ένας αχίλλειος μείον για τέτοιο αλάνι.
- Τετ 21 Ιαν 2026, 00:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Περίμενε ο άλλος αμυντικό ένα ολόκληρο καλοκαίρι και ακούγαμε πως χαλαρά να δούμε αν ο παλαίμαχος σωματικά Λόβρεν μπορεί να βγάλει 5 ματς μετα τον τραυματισμό του το Γενάρη.
Να δούμε και το Μπαταουλα αν μπορεί να σταθεί στο ροτεισιον.
Να δούμε και θα πάρουμε σοβαρό αμυντικό αντίστοιχα. Και ήρθε ...
Να δούμε και το Μπαταουλα αν μπορεί να σταθεί στο ροτεισιον.
Να δούμε και θα πάρουμε σοβαρό αμυντικό αντίστοιχα. Και ήρθε ...
- Τετ 21 Ιαν 2026, 08:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Να πουμε και οτι ο Σνουφ ειναι στο Payroll του Μυστακιδη να χαζεψουμε εντελως.
Εχετε δαιμονοποιησει οποιοδηποτε παραπονο ή αρνητικο σχολιο σε σχεση με την ΠΑΕ λες και οποιος εχει παραπονα δεν ειναι ΠΑΟΚ και θελει να χανουμε.
Η ομαδα ηθελε στοπερ μηνες τωρα και ειμαστε μια βδομαδα πριν κλεισει η ...
Εχετε δαιμονοποιησει οποιοδηποτε παραπονο ή αρνητικο σχολιο σε σχεση με την ΠΑΕ λες και οποιος εχει παραπονα δεν ειναι ΠΑΟΚ και θελει να χανουμε.
Η ομαδα ηθελε στοπερ μηνες τωρα και ειμαστε μια βδομαδα πριν κλεισει η ...
- Τετ 21 Ιαν 2026, 13:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ότι υπάρχει κόσμος που ζηλεύει τον βαζελο που παίζει all in ποντάροντας στο νέο γήπεδο με ξεπερνάει. Τι σχέση έχει το μοντέλο του ΠΑΟΚ με το αποτυχημένο μοντέλο των 10 μικρών Αμπράμοβιτς;
Ότι ο Χατσιδης δεν τον βλέπει αυτόν τον φλώρο απο την Αργεντινή, το είπε κανένας, αν δεν το είπε το λέω ...
- Τετ 21 Ιαν 2026, 15:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Τσορμπατζόγλου: "Πριν δύο μήνες ο ΠΑΟΚ ήθελε στόπερ με εκτόπισμα, δυνατό και ικανό στο ψηλό παιχνίδι. Αλλά τώρα τα δεδομένα άλλαξαν, επειδή ο Λουτσέσκου είπε πως καλά είναι έτσι ή άμυνα και δεν θέλει προσθήκη."
Δηλαδή έχει κάποια λογική η μη απόκτηση στόπερ και επιπλέον και δεξιού μπακ για ανάσες ...
- Τετ 21 Ιαν 2026, 18:58
- Jump to forum
- Jump to topic
μπορει να ξεφευγει η κουβεντα καποιες φορες αλλα οκ. οταν ηρθεο Ιβαν και ο ΠΑΟΚ απεκτησε προεδρο με οικονομικη δυναμη, ολοκληρωθηκε και το τελευταιο κομματι του παζλ της ομαδας. δηλαδη, ειχαμε Λαο, δυναμη, γηπεδο, ονομα μεγαλο με ιστορια και μας ελειπε αυτο το ενα .ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ερχομενος λοιπον ο ...
- Παρ 23 Ιαν 2026, 00:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Ευθύνη ενός να παρθεί ένας αμυντικός
Κριμα είναι
Αυτός που δε θέλει μεταγραφή σήμερα εντωμεταξύ είπε για καταπόνηση Κεντζιόρα. Και το πρόγραμμα όσο πάει και σφίγγει
Κριμα είναι
Αυτός που δε θέλει μεταγραφή σήμερα εντωμεταξύ είπε για καταπόνηση Κεντζιόρα. Και το πρόγραμμα όσο πάει και σφίγγει
- Παρ 23 Ιαν 2026, 16:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν δεν έχει strong mentality ο παικτης δεν τον θέλουμε.
- Παρ 23 Ιαν 2026, 18:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Όμορφη η χθεσινή μας βραδιά και μακάρι να είναι όμορφες όλες οι ποδοσφαιρικές μας βραδιές μέχρι το τέλος του Μάη. Αλλά να βλέπουμε και το just in case. Παίρνοντας σαν δεδομένο ότι η πιθανότατη ημερομηνία τέλεσης του εξ αναβολής αγώνα στην Κηφισιά είναι η 4η Μαρτίου, η ομάδα μας από 29/1 και σε ...
- Παρ 23 Ιαν 2026, 19:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω αν θα κάνουμε τελικά μεταγραφές, αλλά δηλώνω το ίδιο πράγμα που έκανα και το 24 παρόλο που πήραμε στο τέλος το πρωτάθλημα.
Παίρνουν ανούσια ρίσκα και ουσιαστικά σπρώχνουν την ομάδα να διαλέξει διοργανώσεις.
Έτσι χάθηκε το κύπελλο εκείνη τη χρονιά επειδή αναγκαστήκαμε να κάνουμε φουλ ...
Παίρνουν ανούσια ρίσκα και ουσιαστικά σπρώχνουν την ομάδα να διαλέξει διοργανώσεις.
Έτσι χάθηκε το κύπελλο εκείνη τη χρονιά επειδή αναγκαστήκαμε να κάνουμε φουλ ...
- Παρ 23 Ιαν 2026, 20:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάμε για απίστευτο ρίσκο και πάλι όπως το 24 που ψάχναμε για φορ και στο τέλος πήραμε δεξί μπακ
Το να μην χαλάσει η ισορροπία του group είναι κουραφέξαλα, λες και ο Ζαφείρης που ήρθε ξενέρωσε Οζντόεφ και Μειτέ που παίζαν βασικοί.
Και σε τελική, τώρα είσαι η καλύτερη ομάδα αλλά δεν έχεις και ...
Το να μην χαλάσει η ισορροπία του group είναι κουραφέξαλα, λες και ο Ζαφείρης που ήρθε ξενέρωσε Οζντόεφ και Μειτέ που παίζαν βασικοί.
Και σε τελική, τώρα είσαι η καλύτερη ομάδα αλλά δεν έχεις και ...
- Παρ 23 Ιαν 2026, 21:40
- Jump to forum
- Jump to topic
αυτό είχα πει και γω κάποτε σε μια πρώην μου, για μια φίλη της. ότι θα ήταν μία ακόμη λύση
μου είπε ότι δεν την σέβομαι
ποτέ δεν το κατάλαβα
μου είπε ότι δεν την σέβομαι
ποτέ δεν το κατάλαβα
- Παρ 23 Ιαν 2026, 21:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσύ ζητούσες παρτουζα, εδώ μιλάμε για ποδοσφαιρο