Η αναζήτηση βρήκε 413 εγγραφές
- Τρί 19 Αύγ 2025, 11:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Επίσης η γραφική αντιμετώπιση από τον τσορμπατζογλου ότι ο ΠΑΟΚ πάει να κάνει ένα θαύμα κουράζει. Το δύσκολο κομμάτι εξαντλείται στο να πείσεις έναν παίχτη της προοπτικής του ζαφείρη να έρθει στην ελλάδα στα 22. Το να πείσεις τη σλαβια να τον πουλήσει στα λεφτά που θα τον πούλαγε έτσι κι αλλιώς ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 11:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Για Γενάρη δύσκολο, στην Πράγα κάνει κρύο.
Καλύτερα το Πάσχα και μετά τα μπάνια του λαού.
19/08
-Τρία χαφ.
-Τρια στόπερ.
-Ενας δανεικός μεσοεπιθετικός.
-Ενας δανεικός φορ.
Προχωράμε.
Καλύτερα το Πάσχα και μετά τα μπάνια του λαού.
19/08
-Τρία χαφ.
-Τρια στόπερ.
-Ενας δανεικός μεσοεπιθετικός.
-Ενας δανεικός φορ.
Προχωράμε.
- Τρί 19 Αύγ 2025, 12:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχω κουραστεί με τον Ζαφειρη.
Η ομάδα είναι γυμνή - λείπουν τουλάχιστον 3 παίκτες που θα προορίζονταν για βασικοι. Και εμείς καθόμαστε και αναλωνόμαστε στο αν θα αφήσει ο πρόεδρος της Σλαβια τον Ζαφειρη.
Τόσα χάφ υπάρχουν και αν είσαι διατεθειμένος να δώσεις 12 + μπόνους + 1.5/χρονο υπάρχουν ...
Η ομάδα είναι γυμνή - λείπουν τουλάχιστον 3 παίκτες που θα προορίζονταν για βασικοι. Και εμείς καθόμαστε και αναλωνόμαστε στο αν θα αφήσει ο πρόεδρος της Σλαβια τον Ζαφειρη.
Τόσα χάφ υπάρχουν και αν είσαι διατεθειμένος να δώσεις 12 + μπόνους + 1.5/χρονο υπάρχουν ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 12:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν καταλαβαίνω από που πηγάζει η ανάγκη να διαστρεβλώνετε τα λεγόμενα άλλων μελών και να γίνονται οι ίδιες κουραστικές συζητήσεις.
Σε ποιοτικά κενά αναφέρονται όλοι, όχι οι μεταγραφές δεν έχουν τελειώσει, τα σχόλια αφορούν το σήμερα και όχι το τι ΘΑ γίνει τις επόμενες 13 μέρες. Εντάξει είμαστε; Να ...
Σε ποιοτικά κενά αναφέρονται όλοι, όχι οι μεταγραφές δεν έχουν τελειώσει, τα σχόλια αφορούν το σήμερα και όχι το τι ΘΑ γίνει τις επόμενες 13 μέρες. Εντάξει είμαστε; Να ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 13:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδώ δεν ξέρει για τις μεταγραφές ο Κουβεντίδης που μας έλεγε για δύο μεταγραφές τις επόμενες μέρες στις 27/7.
Θα ξέρει ο Κόλκας και ο Τζορμπατζόγλου;
Θα ξέρει ο Κόλκας και ο Τζορμπατζόγλου;
- Τρί 19 Αύγ 2025, 13:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιος Γενάρης.. Για όνομα του Θεού. Όλα τα παράλογα του πλανήτη εμείς πρέπει να τα ζήσουμε.
Μέχρι τον Γενάρη δηλαδή δεν θα κοστίσει η απουσία του βασικού μας χαφ; Μέχρι τον Γενάρη θα είμαστε εντός όλων των στόχων;
Τον Γενάρη που θα έρθει, θα μπει κατευθείαν και θα προσφέρει; Δεν θα χρειαστεί ...
Μέχρι τον Γενάρη δηλαδή δεν θα κοστίσει η απουσία του βασικού μας χαφ; Μέχρι τον Γενάρη θα είμαστε εντός όλων των στόχων;
Τον Γενάρη που θα έρθει, θα μπει κατευθείαν και θα προσφέρει; Δεν θα χρειαστεί ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 14:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Βλέπω συνεχίζετε και το συζητάτε ακόμα σοβαρά για τον Γενάρη :lol:
Με μεταγραφικό παράθυρο ανοιχτό θα κλείσει μεταγραφή για το επόμενο παράθυρο;
Να είμαστε λίγο σοβαροί ρε παιδιά, αυτά δεν γίνονται ούτε στο Football Manager.
Ειναι μια συνηθισμενη περιπτωση παικτη; Την αφηνεις αν μπορεις ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 14:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν έχει πάρει ποτέ ομάδα δηλαδή παίκτη που τον άφησε δανεικό για κάποιο διάστημα στην ομάδα που τον πήρε. Τζίμαααααςςςςς
Ναι πολλές φορές, πολλές ομάδες.
Αλλά είναι παίκτες για το μέλλον, ταλέντα, τα οποία τα καβατζώνεις γιατί έχεις την δυνατότητα.
Όταν μιλάμε για την μεγαλύτερη ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 14:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι απίστευτη η ταύτιση απόψεων όσων στηρίζουν τυφλά τη διοίκηση της ΠΑΕ, με ανεδαφικά σενάρια όπως η αγορά του Ζαφείρη τώρα και ο δανεισμός του στη Σλάβια μέχρι τον Γενάρη.
Για ό,τι κουλό ακούγεται να πάει να κάνει ή έχει κάνει η διοίκηση, αυτοί εκεί, δυναμικά.
Μπράβο ΠΑΕ, προχώρα.
Έχει ...
Για ό,τι κουλό ακούγεται να πάει να κάνει ή έχει κάνει η διοίκηση, αυτοί εκεί, δυναμικά.
Μπράβο ΠΑΕ, προχώρα.
Έχει ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 15:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα πράγματα είναι απλά και απορώ γιατί έχουμε την τάση να τα κάνουμε πολύπλοκα.
Κάνεις την τελική σου πρόταση για τον Ζαφείρη. Ήδη η πρόταση μας είναι εξαιρετική, άντε επειδή είναι ειδική περίπτωση ας βάλουμε και κάτι παραπάνω.
Ζητάς προθεσμία 2-3 ημερών γιατί έχουμε φτάσει 19 Αυγούστου.
Αν ...
Κάνεις την τελική σου πρόταση για τον Ζαφείρη. Ήδη η πρόταση μας είναι εξαιρετική, άντε επειδή είναι ειδική περίπτωση ας βάλουμε και κάτι παραπάνω.
Ζητάς προθεσμία 2-3 ημερών γιατί έχουμε φτάσει 19 Αυγούστου.
Αν ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 19:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Unpsofable78
Δε νομίζω ότι υπάρχει τέτοιου είδους ψύχωση.
Φόβος υπάρχει ότι θα "κολλήσουμε" στην περίπτωση Ζαφείρη, δεν θα γίνει η δουλειά στο τέλος (υπάρχει πάντα αυτή η πιθανότητα γιατί είναι δύσκολη περίπτωση) και δεν θα καλυφθούν σωστά και ποιοτικά τα κενά που υπάρχουν καθώς θα αναγκαστούμε ...
Δε νομίζω ότι υπάρχει τέτοιου είδους ψύχωση.
Φόβος υπάρχει ότι θα "κολλήσουμε" στην περίπτωση Ζαφείρη, δεν θα γίνει η δουλειά στο τέλος (υπάρχει πάντα αυτή η πιθανότητα γιατί είναι δύσκολη περίπτωση) και δεν θα καλυφθούν σωστά και ποιοτικά τα κενά που υπάρχουν καθώς θα αναγκαστούμε ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 21:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχουμε πλακα...Στον αγώνα με τους Αυστριακούς όλο το φορουμ έλεγε Τσαλοφ φυγε μόνος σου. Τώρα το φορουμ λέει δεν υπάρχει λογική στο να αποκτηθει 4ρτο φορ αλλά υπάρχει λογική να δώσουμε 12 μυρια για Ζαφειρη...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 21:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάτι λογαριασμοί είχαν σταματήσει μόλις ακούστηκε το θέμα Ζαφείρη. Άλλοι έγραφαν αραιά αραιά και μουδιασμένα. Τώρα που καθυστερεί ή μπορεί και να μη γίνει φυσικά, άρχισαν να βγαίνουν παλι απ'τις τρύπες και να μας ζαλίζουν τα ούμπαλα.. Εγώ γουστάρω Μπαταούλα και Λόβρεν και Τσοπούρογλου άμα λάχει ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει παιδιά μην ενοχλείστε , σταματάω εδώ.
Ολα καλά με το ρόστερ, όλα καλά με τον Λοβρεν , όλα καλά με τον Μπαταούλα που δεν τον έχω δει ποτέ , όλα καλά με τον Τσοπουρογλου και τις κάρτες .
Αυτό όμως το ΠΑΟΚομετρο «εγώ είμαι ΠΑΟΚ και με Τσοπουρογλου και με Μπαταούλα κλπ» κόψτε το.
Ολοι ΠΑΟΚ ...
Ολα καλά με το ρόστερ, όλα καλά με τον Λοβρεν , όλα καλά με τον Μπαταούλα που δεν τον έχω δει ποτέ , όλα καλά με τον Τσοπουρογλου και τις κάρτες .
Αυτό όμως το ΠΑΟΚομετρο «εγώ είμαι ΠΑΟΚ και με Τσοπουρογλου και με Μπαταούλα κλπ» κόψτε το.
Ολοι ΠΑΟΚ ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν υπάρχει καμία γκρίνια στο να γράφει κάποιος την πραγματικότητα.
Το ρόστερ έχει ελλείψεις και οι μεταγραφές έχουν αργήσει σε κομβικές θέσεις. Είναι η αλήθεια.
Ελπίζω να μην το πληρώσει η ομάδα αυτό.
Το ρόστερ έχει ελλείψεις και οι μεταγραφές έχουν αργήσει σε κομβικές θέσεις. Είναι η αλήθεια.
Ελπίζω να μην το πληρώσει η ομάδα αυτό.