Η αναζήτηση βρήκε 383 εγγραφές
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Ειπα κάπου ότι ειναι εύκολη περίπτωση; Ίσα ίσα έχω πει πολλες φορες καλύτερα να περιμένεις λίγο παραπάνω για κατι καλύτερο παρα να κάνεις βιαστικές κινήσεις. Εεεε ενα μήνα την δουλεύουν αυτήν τη περίπτωση και τον έχουν με το μέρος τους. Και δες κατι πράγματα όμως εε. Μόνο εμείς πέφτουμε σε ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 15:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή εσύ βλέπεις εύκολη την μεταγραφή Ζαφείρη, οταν ο Ολυμπιακός με εγγυημένα έσοδα σχεδόν 80 μυρίων έκανε πίσω. Όταν ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πρόταση μεγαλύτερη από κάθε προσδοκία, με διάθεση να πληρώσει υπεραξία. Όταν είναι ολοφάνερο ότι έχει κερδίσει τον παίκτη ο οποίος έφτασε στο σημείο να ζητήσει ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 16:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας τελειώνουμε όμως με την φαρσοκωμωδία του Ζαφείρη, ελπίζουμε θετικά, γιατί την Πέμπτη ήσουν οριακά με τρίτο χαφ τον Καμαρά που είχε χάσει προπονήσεις. 2 χαφ έφυγαν, βασικοί ξεβασικοι, δύο πρέπει να έρθουν. Και πλέον ο μήνας έχει 17, στέρεψαν όλες οι δικαιολογίες
Και στόπερ χθες, οι υποχρεώσεις ...
Και στόπερ χθες, οι υποχρεώσεις ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 18:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω παντως απο την αρχη αν με 10 μυρια μπορουσα να φερω τον Λοκονγκα και τον Μαροκινο θα το προτιμουσα αντι 12 για Ζαφειρη. Για καποιο λογο μας εχει κολησει οτι η αποκτηση του εξαιρετικου φυσικα Ζαφειρη για καποιο λογο θα μας απογειωσει σε βαθμο που δεν κατανοω.
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 18:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως πάλι βρήκαν τον τρόπο να μας τα πρήξουν για ένα ακόμα καλοκαίρι. Κολλημένοι από έναν παικταρα 20 πλας μέρες και οι μέρες περνάνε. 10Μ πρόταση και ..μπλα μπλα. Ντεζαβου πόσα χρόνια το ίδιο έργο!Οκ προχώρα ρε πουστη μου, άλλες ανάγκες δεν έχει η ομάδα?Πάρε τον δεύτερο χαφ, παρε τον γαματο ...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 10:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει φυσικά μας ενδιαφέρει και το γενικότερο καλό της ομάδας, είτε είναι οικονομικό, είτε γεωπολιτικό, είτε το οτιδήποτε.
Αυτό που ΔΕΝ μας ενδιαφέρει όμως, έχοντας τόσο εύρωστο μεγαλομέτοχο, είναι η αυτάρκεια, τα έσοδα/έξοδα και πόσο πάει το λάδι, πόσο το ξύδι και πόσο το λαδόξυδο.
Αυτό ακριβώς ...
Αυτό που ΔΕΝ μας ενδιαφέρει όμως, έχοντας τόσο εύρωστο μεγαλομέτοχο, είναι η αυτάρκεια, τα έσοδα/έξοδα και πόσο πάει το λάδι, πόσο το ξύδι και πόσο το λαδόξυδο.
Αυτό ακριβώς ...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 12:11
- Jump to forum
- Jump to topic
παιδιά δεν είναι μια χαρά η 4άδα στα χαφ με 4 μήνες πέμπτη - κυριακή και με τραυματισμούς, κάρτες, την ώρα που το 1 χαφ γίνεται ΠΑΝΤΑ αλλαγή μέσα στο ματς
αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε ελλάδα και ευρώπη, ο 5ος χαφ, όπως και ο 3ος φορ, θα πάρουν χρόνο συμμετοχής
αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε ελλάδα και ευρώπη, ο 5ος χαφ, όπως και ο 3ος φορ, θα πάρουν χρόνο συμμετοχής
- Δευ 18 Αύγ 2025, 15:03
- Jump to forum
- Jump to topic
αντε ξεκολλατε,δυο χαφ θα ειχαν ερθει μεχρι τωρα
η προταση εφυγε ή ακομη?
εχουν κι αλλοι σειρα
καλα ο Ιταλος αρδ θα μπηκε στο μεταγραφες ΙΙΙ η μηπως στο ΙΙ
κι αλλοι νοστιμοι που δεν βρηκαν αυτο που εψαχναν θα εμφανιστουν
ΥΓ makispaspartou αν εισαι οντως καρδιολογος,θελω με καποιο τροπο να ...
η προταση εφυγε ή ακομη?
εχουν κι αλλοι σειρα
καλα ο Ιταλος αρδ θα μπηκε στο μεταγραφες ΙΙΙ η μηπως στο ΙΙ
κι αλλοι νοστιμοι που δεν βρηκαν αυτο που εψαχναν θα εμφανιστουν
ΥΓ makispaspartou αν εισαι οντως καρδιολογος,θελω με καποιο τροπο να ...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 16:20
- Jump to forum
- Jump to topic
ρε πώς κάνετε έτσι για τον ζαφείρη
εντάξει, τρελή ευκαιρία είναι, αλλά έτσι δεν θα έκανα ούτε για τον ροναλντίνιο. άντε ίσως μόνο γι αυτόν
δίνετε την εντύπωση ότι αν χαλάσει θα τελειώσει η ζωή σας
ήρεμα
το έχουμε αναγάγει σε περισσότερο σημαντικό από όσο είναι στην πραγματικότητα
επίσης, μη ...
εντάξει, τρελή ευκαιρία είναι, αλλά έτσι δεν θα έκανα ούτε για τον ροναλντίνιο. άντε ίσως μόνο γι αυτόν
δίνετε την εντύπωση ότι αν χαλάσει θα τελειώσει η ζωή σας
ήρεμα
το έχουμε αναγάγει σε περισσότερο σημαντικό από όσο είναι στην πραγματικότητα
επίσης, μη ...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 18:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω ξεκινήσει να βάζω τον εαυτό μου στη διαδικασία απόρριψης από την πλευρά της Σλάβια, οτιδήποτε άλλο θα είναι μεγάλη έκπληξη.
Ας φέρουν τον Μαροκινό και ένα παιχταρα στοπερ και θα είμαι οκ. Βαθιά μέσα μου θα ελπίζω και σε ένα 6αρι πιο γρήγορο από Μειτε αλλά....
Ας φέρουν τον Μαροκινό και ένα παιχταρα στοπερ και θα είμαι οκ. Βαθιά μέσα μου θα ελπίζω και σε ένα 6αρι πιο γρήγορο από Μειτε αλλά....
- Δευ 18 Αύγ 2025, 19:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Φέρτε βρε έναν γαμωπαιχτη σε κάποια από τις άλλες θέσεις που ψάχνουμε ρε αδερφε,βαρεθήκαμε τη ζωή μας τόσες μέρες να ασχολούμαστε με το Ζαφειρη. Τι πράγμα είναι αυτο με τούτη την ομαδα. Αν κολλήσει καπου πάει τελείωσε δεν δουλεύει τίποτα άλλο...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 21:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι ενταξει οκει καλως ηρθες.
Ξερεις κατι για Ζαφειρη ομως;
Ξερεις κατι για Ζαφειρη ομως;
- Δευ 18 Αύγ 2025, 22:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Για Ζαφειρη δε ξερω ,ξερω ομως οτι αν τραβηξει καρτα ο Οζντοεφ στην κροατια ,στη ρεβανς θα παμε με 2 χαφ .Στα στοπερ ειμαστε δυσκολα και φορ με τα φευγει μενει του Τσαλοφιδη μια απ τα ιδια.Το ημερολογιο δειχνει 18/8 κι ο ΠΑΟΚ(για ακομα μια φορα ) εχει τεραστια κενα τελος Αυγουστου.Δε τον βλεπω καλα ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 11:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτο το τον κλεινω απο τωρα για τον Γεναρη με 12 χαρτια το βρισκω αστειο. 10 φλατ χωρις τιποτα παραπανω, ουτε μπονους ουτε % και να πληρωσουν το μισο του συμβολαιο των 1,6. Που και παλι εμενα λαθος μου φαινεται. Τοσα λεφτα που δινουμε τον φερνεις, ΤΩΡΑ.
- Τρί 19 Αύγ 2025, 11:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Κρύο κάνει στην Πράγα τον Χειμώνα, αφήστε το για Πάσχα να προλάβουμε και τα μπάνια.
19/08, τρία χαφ, 3,5 στόπερ.
19/08, τρία χαφ, 3,5 στόπερ.