Η αναζήτηση βρήκε 231 εγγραφές
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 21:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2–0,mvp-Σχόλια &παραλειπόμενα
Ψιλομπουκάκε ηταν η φάση σήμερα
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 21:32
- Jump to forum
- Jump to topic
σημερα ειχαμε ένα "ατυχο" αποτελεσμα και μια πολυ περισσότερο "άτυχη" εμφανιση ώστε το τοπικ να γεμισει καμμια 30αρια σελιδες
Αντ' αυτου θα την βγαλει με 10 το πολυ
Ειναι κριμα πραγματικά γιατι "χαθηκε χρυση ευκαιρια" ....καλοπροαίρετης κριτικης για την "παρατημενη ομαδα" του ....αφαντου ...
Αντ' αυτου θα την βγαλει με 10 το πολυ
Ειναι κριμα πραγματικά γιατι "χαθηκε χρυση ευκαιρια" ....καλοπροαίρετης κριτικης για την "παρατημενη ομαδα" του ....αφαντου ...
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 21:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Επιστροφή απ το γήπεδο
Πωπω καυλα!!!!!
Ξύδια μύδια πεακι απαλό στον σιχαμενο και πάμε παρακάτω
Σήμερα στην σουίτα τα φώτα ήταν ανοιχτά αλλά τα στόρια κλειστά, κάποιον κρύβαμε, πήρε τίποτα το μάτι κανενός?
Θα φανεί
Πωπω καυλα!!!!!
Ξύδια μύδια πεακι απαλό στον σιχαμενο και πάμε παρακάτω
Σήμερα στην σουίτα τα φώτα ήταν ανοιχτά αλλά τα στόρια κλειστά, κάποιον κρύβαμε, πήρε τίποτα το μάτι κανενός?
Θα φανεί
- Σάβ 10 Ιαν 2026, 20:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 10/1/26 19:30, Cosmote Sport 1 HD
Πονοματος απο το κλασσικό Λουτσέσκουμπολ
- Παρ 13 Φεβ 2026, 12:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 15/2-19:30,Novasportshd
Συνέχεια από προηγούμενο..
Αυτό που χαίρομαι στην ομάδα τον τελευταίο μήνα είναι η ωριμότητα στο παιχνίδι της. Η ψυχραιμία, το διάβασμα και η υπομονή. Ο ΠΑΟΚ πλέον πέρασε στο επόμενο στάδιο. Δε συζητάμε για το σύστημα, τα πρόσωπα, τους αυτοματισμούς κτλ.
Η ομάδα δεν ασχολείται με αυτά. Τα έχει ...
Αυτό που χαίρομαι στην ομάδα τον τελευταίο μήνα είναι η ωριμότητα στο παιχνίδι της. Η ψυχραιμία, το διάβασμα και η υπομονή. Ο ΠΑΟΚ πλέον πέρασε στο επόμενο στάδιο. Δε συζητάμε για το σύστημα, τα πρόσωπα, τους αυτοματισμούς κτλ.
Η ομάδα δεν ασχολείται με αυτά. Τα έχει ...
- Τετ 04 Μαρ 2026, 21:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κηφισιά - ΠΑΟΚ 4/3/26 20:00, Cosmote Sport 1 HD
Με το χέρι στην καρδιά, αν έπαιρνε τέτοιο πέναλντι ο γάβρος ή η χάρτινη τι θα λέγαμε? Δεν φάνηκε ηθελημένη αγωνίά, πάνω στην κίνηση στην πίεση ήταν. Νομίζω μας ευνοεί ηθελημένα ο φωτιάς για αρνητικές εντυπώσεις,.ώστε να μας γαμησουν στα πλέι.
- Τετ 04 Μαρ 2026, 21:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Και εγώ. Και δεν το λέω με την λογική του αυτομαστιγωματος. Θεωρώ ότι δεν ήταν.embuji έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 21:35 Εγώ ρε μάγκες αυτό το πράγμα πέναλτυ δε το έδινα. Να είμαι ειλικρινής.
- Τετ 04 Μαρ 2026, 21:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα χαρτιά τι θα λένε τώρα; Παρακαλώ ενημερώστε μας, είναι πολύ σημαντικό να μάθουμε
- Τετ 03 Δεκ 2025, 23:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Οαρης - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Να εισαι οαρειανος
Να παλευεις με νυχια και με δοντια να παρεις στο βικελαου τον αδιαφορο ΠΑΟΚ για το λιγκ φεις (εδω γελαμε) του κυπελλου
Να κανεις ενα ολοκληρο ημιχρονο καθυστερησεις και βουτιες λες και παιζεις τελικο Κονφερανς
Και να σου βαζει ΨΑΛΙΔΑΚΙ ο ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ στο 96'
Αξια Ανεκτιμητη
Να παλευεις με νυχια και με δοντια να παρεις στο βικελαου τον αδιαφορο ΠΑΟΚ για το λιγκ φεις (εδω γελαμε) του κυπελλου
Να κανεις ενα ολοκληρο ημιχρονο καθυστερησεις και βουτιες λες και παιζεις τελικο Κονφερανς
Και να σου βαζει ΨΑΛΙΔΑΚΙ ο ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ στο 96'
Αξια Ανεκτιμητη
- Τετ 03 Δεκ 2025, 23:45
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 04 Δεκ 2025, 00:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Οαρης - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Παιδιά με ρεκόρ 3-6-4 στο πρωτάθλημα στην Τούμπα από το 18-19 που ανέβηκαν δεν δικαιούμαστε να μιλάμε για μεγάλα σκορ και εύκολες νίκες. Επίσης να γράψω πως όλες οι νίκες(εκτός του 2-0 μας στις 9/5/21), είτε δικές μας, είτε δικές τους, είναι στο γκολ. Μακάρι να γίνει η αρχή την Κυριακή. Όπως και να ...
- Δευ 12 Ιαν 2026, 13:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 14/1-18:30,cosmotesportshd
Δεν ξέρω τι μπορεί να σκέφτονται ή πόσο να φοβούνται οι διοικούντες του οσφπ πάντως ο Μεντιλίμπαρ δεν φοβάται καθόλου. Έχει πάντα την ομάδα του ετοιμοπόλεμη.
Εμείς πρέπει να μείνουμε ταπεινοί.
Προσωπικά θα προτιμούσα να μην ανεβάσει τόσο το μεθαυριανό ματς στη συνέντευξη τύπου που έδωσε το Σάββατο ο ...
Εμείς πρέπει να μείνουμε ταπεινοί.
Προσωπικά θα προτιμούσα να μην ανεβάσει τόσο το μεθαυριανό ματς στη συνέντευξη τύπου που έδωσε το Σάββατο ο ...
- Τρί 03 Φεβ 2026, 22:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ - ΠΑΟΚ Τετάρτη 4/2, 20:30, COSMOTE SPORT1 HD
Είναι δύσκολο το ποιος θα παίξει στη θέση του Ντέλια.
Ακούω από πολλούς την επιλογή Ζαφείρη.
Είναι μια προφανής επιλογή.
Δεν ξέρω όμως πόσο θα μπορέσουμε να ακουμπήσουμε μπάλα σε μεσοδιαστηματα. Ο Ζαφ όπως τον θυμάμαι στο Καραϊσκάκης ήταν λιγο χαμένος σε αυτή τη θέση.
Ο παο θα μας δώσει μπάλα ...
Ακούω από πολλούς την επιλογή Ζαφείρη.
Είναι μια προφανής επιλογή.
Δεν ξέρω όμως πόσο θα μπορέσουμε να ακουμπήσουμε μπάλα σε μεσοδιαστηματα. Ο Ζαφ όπως τον θυμάμαι στο Καραϊσκάκης ήταν λιγο χαμένος σε αυτή τη θέση.
Ο παο θα μας δώσει μπάλα ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 13:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Ρε μλκς αλήθεια γιατί χέζεστε έτσι; Από την Φολφσμπιργξκρτ πως τον διάολο λέγεται; Αλήθεια τώρα; ΑΠό πάνω τους θα περάσουμε με σοβαρότητα!
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 13:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
3-0, 0-3