Μιλάμε για αδιανόητα χάλια ακόμα και για ομάδα Λουτσεσκου αρχή της χρονιάς.
Πονοκέφαλος με έπιασε..
Η αναζήτηση βρήκε 268 εγγραφές
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 20:49
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 26 Οκτ 2025, 20:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Βόλος ΝΠΣ 26/10, 19:30, Novasports Prime
Ο Ηρακλήςpaokpantou έγραψε: Κυρ 26 Οκτ 2025, 20:18 Αν αύριο φύγει ο Σαστρε από τον ΠΑΟΚ ποια ομάδα πιστεύεται οτι θα τον έκανε συμβόλαιο στην σούπερ λιγκ;;
- Τρί 18 Νοέμ 2025, 22:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Κηφισιά 23/11 19:00 NovaSports
Απ τα ματς που χανονται πρωταθληματα αν τα παρεις στο χαβαλε.
Δε θελει πολυ,ενας τερματας που τη βλεπει Μπουφον ,ενα ...αλλήθωρο κορακι
ενα βαρ που ..τρωει σουβλακια.ΠΑΟΚ και χαλαρα δεν υπαρχει.
Σεμνα και ταπεινα.
Δε θελει πολυ,ενας τερματας που τη βλεπει Μπουφον ,ενα ...αλλήθωρο κορακι
ενα βαρ που ..τρωει σουβλακια.ΠΑΟΚ και χαλαρα δεν υπαρχει.
Σεμνα και ταπεινα.
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 08:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Κηφισιά 3-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Στο σακούλι άλλοι τρεις βαθμοί...
Το μεγαλύτερο λάθος που έκανε η κηφισιά ήταν το ροκ εν ρολ....τα νεύρα....διαμαρτυρίες....ήμουν απόλυτα βέβαιος ότι δεν θα πάρουν τίποτα απο αυτό το παιχνίδι....συνήθως χάνουμε βαθμούς όταν εμφανίζονται σικ....και ευγενικοί....και πονηρά την κάνουν τη δουλειά τους ...
Το μεγαλύτερο λάθος που έκανε η κηφισιά ήταν το ροκ εν ρολ....τα νεύρα....διαμαρτυρίες....ήμουν απόλυτα βέβαιος ότι δεν θα πάρουν τίποτα απο αυτό το παιχνίδι....συνήθως χάνουμε βαθμούς όταν εμφανίζονται σικ....και ευγενικοί....και πονηρά την κάνουν τη δουλειά τους ...
- Σάβ 29 Νοέμ 2025, 13:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 30/11, 19:00, Novasports Prime
Εισιτήρια κομπλέ και 2 ακόμα φωνές (πατέρας και 13χρονος γιος) θα στηρίξουν την ΠΑΟΚαρα ερχόμενοι από Αθήνα.
Εάν θέλουμε να μιλάμε για πρωτάθλημα, αύριο πρέπει να είναι do or die παιχνίδι και 2πλο με το μαχαίρι στα δόντια.
Εάν θέλουμε να μιλάμε για πρωτάθλημα, αύριο πρέπει να είναι do or die παιχνίδι και 2πλο με το μαχαίρι στα δόντια.
- Κυρ 07 Δεκ 2025, 20:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Οαρης 7/12 19:30 NovaSports
Εγώ μόνο να μην φάμε άλλο γκολ ή καμία κόκκινη ζητάω. Έπειτα ότι θέλει ας γίνει.
- Δευ 15 Δεκ 2025, 11:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
Με τέτοια ψυχραιμία που διακρίνω είστε όλοι έτοιμοι για πρωταθλητισμό :mrgreen:
Χαχαχαχα.
Να πω ότι έχεις άδικο;
Καλημέρα Ολλανδέ παιχταρά.
Αν όλη αυτήν την αντίδραση την είχαμε μετά από μια ήττα θα ήταν όντως προβληματική ή συμπεριφορά μας.
Η διαφορά ομως είναι πως εκ των προτέρων είχε ...
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 21:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2–0,mvp-Σχόλια &παραλειπόμενα
Ψιλομπουκάκε ηταν η φάση σήμερα
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 21:32
- Jump to forum
- Jump to topic
σημερα ειχαμε ένα "ατυχο" αποτελεσμα και μια πολυ περισσότερο "άτυχη" εμφανιση ώστε το τοπικ να γεμισει καμμια 30αρια σελιδες
Αντ' αυτου θα την βγαλει με 10 το πολυ
Ειναι κριμα πραγματικά γιατι "χαθηκε χρυση ευκαιρια" ....καλοπροαίρετης κριτικης για την "παρατημενη ομαδα" του ....αφαντου ...
Αντ' αυτου θα την βγαλει με 10 το πολυ
Ειναι κριμα πραγματικά γιατι "χαθηκε χρυση ευκαιρια" ....καλοπροαίρετης κριτικης για την "παρατημενη ομαδα" του ....αφαντου ...
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 21:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Επιστροφή απ το γήπεδο
Πωπω καυλα!!!!!
Ξύδια μύδια πεακι απαλό στον σιχαμενο και πάμε παρακάτω
Σήμερα στην σουίτα τα φώτα ήταν ανοιχτά αλλά τα στόρια κλειστά, κάποιον κρύβαμε, πήρε τίποτα το μάτι κανενός?
Θα φανεί
Πωπω καυλα!!!!!
Ξύδια μύδια πεακι απαλό στον σιχαμενο και πάμε παρακάτω
Σήμερα στην σουίτα τα φώτα ήταν ανοιχτά αλλά τα στόρια κλειστά, κάποιον κρύβαμε, πήρε τίποτα το μάτι κανενός?
Θα φανεί
- Σάβ 10 Ιαν 2026, 20:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 10/1/26 19:30, Cosmote Sport 1 HD
Πονοματος απο το κλασσικό Λουτσέσκουμπολ
- Παρ 13 Φεβ 2026, 12:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 15/2-19:30,Novasportshd
Συνέχεια από προηγούμενο..
Αυτό που χαίρομαι στην ομάδα τον τελευταίο μήνα είναι η ωριμότητα στο παιχνίδι της. Η ψυχραιμία, το διάβασμα και η υπομονή. Ο ΠΑΟΚ πλέον πέρασε στο επόμενο στάδιο. Δε συζητάμε για το σύστημα, τα πρόσωπα, τους αυτοματισμούς κτλ.
Η ομάδα δεν ασχολείται με αυτά. Τα έχει ...
Αυτό που χαίρομαι στην ομάδα τον τελευταίο μήνα είναι η ωριμότητα στο παιχνίδι της. Η ψυχραιμία, το διάβασμα και η υπομονή. Ο ΠΑΟΚ πλέον πέρασε στο επόμενο στάδιο. Δε συζητάμε για το σύστημα, τα πρόσωπα, τους αυτοματισμούς κτλ.
Η ομάδα δεν ασχολείται με αυτά. Τα έχει ...
- Τετ 04 Μαρ 2026, 21:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κηφισιά - ΠΑΟΚ 4/3/26 20:00, Cosmote Sport 1 HD
Με το χέρι στην καρδιά, αν έπαιρνε τέτοιο πέναλντι ο γάβρος ή η χάρτινη τι θα λέγαμε? Δεν φάνηκε ηθελημένη αγωνίά, πάνω στην κίνηση στην πίεση ήταν. Νομίζω μας ευνοεί ηθελημένα ο φωτιάς για αρνητικές εντυπώσεις,.ώστε να μας γαμησουν στα πλέι.
- Τετ 04 Μαρ 2026, 21:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Και εγώ. Και δεν το λέω με την λογική του αυτομαστιγωματος. Θεωρώ ότι δεν ήταν.embuji έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 21:35 Εγώ ρε μάγκες αυτό το πράγμα πέναλτυ δε το έδινα. Να είμαι ειλικρινής.
- Τετ 04 Μαρ 2026, 21:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα χαρτιά τι θα λένε τώρα; Παρακαλώ ενημερώστε μας, είναι πολύ σημαντικό να μάθουμε