Η αναζήτηση βρήκε 267 εγγραφές
- Τετ 03 Δεκ 2025, 14:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Μετάγραφες θα χαλάνε πάντα και παντού. Θα έρθει καλύτερος. Αλλά αυτοί που χρησιμοποίησαν εκείνο το πουστριλικι ότι έχουμε 3 κλεισμένους και μας καθυστερεί ο Χατζόπουλος, να το κόψουν τώρα που είναι νωρίς. Μην ξεκιναμε έτσι. Γιατί όπως πετας λάσπη στον ανεμιστήρα για να πλήξεις τον εκάστοτε αντίπαλο ...
- Παρ 19 Δεκ 2025, 22:51
- Jump to forum
- Jump to topic
ΑντιΠΑΟΚτσής ο Κασελάκης, σκουλήκι ο Κουζέλογλου, παλτό ο Παπαγιάννης, αντιπαθητικός ο Λαρεντζάκης, αντιπαθέστερος ο Αγραβάνης, σούξου μούξου με λαμπούμπου ο Αντετοκούνμπο, ο Κατσίβελης προτίμησε χαρτί και πάει λέγοντας. Σίγουρα όμως κάποιους θα πρέπει να φέρεις. Δεν ξεκινάς από τον Καλάθη, που ...
- Κυρ 15 Μαρ 2026, 14:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Με αυτούς τους άσσους που έχουμε,δε μπορείς να μιλάς για υψηλούς στόχους.
Επειδή γράφτηκε για Τολιοπουλο, δεν πιστεύω οτι θα γυρίσει ποτέ στον ΠΑΟΚ,γιατί έφυγε ως αποτυχημένος,δε τον θέλω κιόλας, τη δουλειά που κάνει, το σκορ δηλαδή,μπορεί να το δώσει και ο Ταιρι και μάλιστα με μεγαλύτερη συνέπεια.
Επειδή γράφτηκε για Τολιοπουλο, δεν πιστεύω οτι θα γυρίσει ποτέ στον ΠΑΟΚ,γιατί έφυγε ως αποτυχημένος,δε τον θέλω κιόλας, τη δουλειά που κάνει, το σκορ δηλαδή,μπορεί να το δώσει και ο Ταιρι και μάλιστα με μεγαλύτερη συνέπεια.
- Παρ 12 Δεκ 2025, 15:01
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 12:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Ναι, με πολλή αγάπη και σκέψη, θα πω κι εγώ ότι καριέρα μιξοκλαίγοντας στο Σάπιο Μήλο κάνεις μεν, πρόσκαιρη όμως δε και με ημερομηνία λήξης, αν δεν έχεις τις βάσεις και το ήθος και το πάθος και τη γνώση και το μεράκι και την αξιοπρέπεια για να ενημερώνεις όντως τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Ειδάλλως, καταντάς ...
- Τρί 24 Φεβ 2026, 22:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II
Ξένοι διαιτητές ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ Έλληνες.
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ Έλληνες.
- Τρί 24 Φεβ 2026, 23:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε παιδιά δε γίνεται να συνεχίσει να μας στέλνει ξένους η ΟΥΕΦΑ. Δεν είναι επειδή έτσι θέλει ο Μάκης, αλλά επειδή έτσι πρέπει.
Μη βλέπετε φαντάσματα και βγάλετε κακό και τον Γκαγκάτση.
Σε λίγο κλείνουμε δεκαετία με ξένους και προφανώς κάποια στιγμή θα σταματήσουν να έρχονται.
Γιατί να ...
- Τετ 25 Φεβ 2026, 11:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Μάκης δεν παίζει ποδόσφαιρο, δεν είναι εξτρέμ πολιτική κάνει και πρέπει να είναι διπλωματης για να μακροημερευσει.
Τώρα τέτοιου τύπου σχόλια καλύτερα να μη γίνονται, γιατί έχουμε δει Γκιρτζικιδες και ένα κάρο άλλους.
Του σκάβουν όλοι τον κακό ας μη το κάνουμε και εμεις
Δεν είναι θέμα ...
- Τετ 25 Φεβ 2026, 11:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι τραγικό να γράφονται τέτοιες ανοησίες για τη νο2 επιλογή του Ιβαν εδώ και 10 χρόνια.
Τρομερά προβληματικό επίπεδο κατανόησης του τι συμβαίνει.
Τρομερά προβληματικό επίπεδο κατανόησης του τι συμβαίνει.
- Παρ 20 Μαρ 2026, 12:28
- Jump to forum
- Jump to topic
και την διαβασαμε και ξερασαμε απ τα ματια....
οσον αφορα αυτο το ποταπο σωματειο που ο μονος λογος υπαρξης του ειναι το κακο το δικο μας
ντρεπομαστε που υπαρχετε!!!!
τα υπολοιπα θα τα αναλαβει η δικαιοσυνη....σε κανα χρονο....και βαλε....
οσον αφορα αυτο το ποταπο σωματειο που ο μονος λογος υπαρξης του ειναι το κακο το δικο μας
ντρεπομαστε που υπαρχετε!!!!
τα υπολοιπα θα τα αναλαβει η δικαιοσυνη....σε κανα χρονο....και βαλε....
- Παρ 20 Μαρ 2026, 12:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξεκάθαρα, σε νόμιμα πλαίσια θα ήταν φρόνιμο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να απαιτήσει την μέγιστη τιμωρία αν αποδειχτεί εμπλοκή στελεχών
Ε και αν αυτό σημαίνει υποβιβασμός και αφανισμός, τι να κάνουμε, ας πρόσεχαν. Σε κανέναν δε θα λείψουν οι Φιλιππινέζες
Εμένα με απασχολεί το δικό μας κομμάτι στο οποίο απαιτώ από ...
Ε και αν αυτό σημαίνει υποβιβασμός και αφανισμός, τι να κάνουμε, ας πρόσεχαν. Σε κανέναν δε θα λείψουν οι Φιλιππινέζες
Εμένα με απασχολεί το δικό μας κομμάτι στο οποίο απαιτώ από ...
- Τρί 27 Ιαν 2026, 17:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Κουράστηκα να τραγουδώ για τα αδέρφια που μας βλέπουν από εκεί ψηλά. Δε θέλω άλλα άδικα αδέρφια να βλέπουν από ψηλά. Πως το λένε ; Φτάνει. Η θέση κάθε νέου ανθρώπου είναι σπίτι του με την οικογένεια του. Να μιλά με φίλους να περνά όμορφα.
- Σάβ 31 Ιαν 2026, 08:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Η σχέση μου με την εκκλησία και τους ανθρώπους της είναι ανύπαρκτη αλλά δεν γινόταν να μην το βάλω αυτό.
π. Λίβυος
«Μην κουνάτε το δάχτυλο στους νεκρούς, γιατί θα σας δικάσει η ζωή…»
Άραγε δεν έφταναν τα νιάτα τους για να μας πονέσουν. Δεν έφτανε η βία του δυστυχήματος, τα διαμελισμένα κορμιά ...
π. Λίβυος
«Μην κουνάτε το δάχτυλο στους νεκρούς, γιατί θα σας δικάσει η ζωή…»
Άραγε δεν έφταναν τα νιάτα τους για να μας πονέσουν. Δεν έφτανε η βία του δυστυχήματος, τα διαμελισμένα κορμιά ...
- Παρ 13 Μαρ 2026, 23:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή αλήθεια περιμένετε να αλλάξει κάτι;
Εδώ από το πρωί βγαίνει κόσμος του Άρη στα σοσιαλ και προσπαθεί να καλύψει το τι έγινε για να μην συγκριθεί με του Άλκη και δουν ότι είναι ίδιοι...μην χάσουν το ηθικό πλεονέκτημα που έχουν στο μυαλό τους...αυτός είναι ο κόσμος και δεν αλλάζει...
Η δική μου ...
Εδώ από το πρωί βγαίνει κόσμος του Άρη στα σοσιαλ και προσπαθεί να καλύψει το τι έγινε για να μην συγκριθεί με του Άλκη και δουν ότι είναι ίδιοι...μην χάσουν το ηθικό πλεονέκτημα που έχουν στο μυαλό τους...αυτός είναι ο κόσμος και δεν αλλάζει...
Η δική μου ...
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 23:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
νταξ ξέρω ότι μας συμφέρει να περνάνε φάσεις οι ποκίτες για να μαζεύει βαθμούς η χώρα, αλλά δε μπορώ να μη χαίρομαι όταν χάνουν
δεν το ελέγχω
δεν το ελέγχω