Έκατσα είδα την οικονομική χρήση 23-24 του βαζελου.
Μπακαλίστικα ο ΠΑΟΚ είναι κροίσος μπροστά στον βαζελο.
Συγκεκριμένα, είχε έσοδα 38,5εκ. και μισθούς 43 εκ. (Γιούχου το Ratio στο 112%). Ξεκάθαρα έσωσε την κατάσταση με τις πωλήσεις Ιωαννίδη(25 εκ.) - Βάγια(13 εκ.) αλλιώς πήγαινε για γκρέμισμα ...
Η αναζήτηση βρήκε 231 εγγραφές
- Παρ 06 Φεβ 2026, 10:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Αριστερό φαρμάκιgiapas έγραψε: Πέμ 05 Φεβ 2026, 23:21 Μεγάλη παικτούρα ο Κροάτης που πήραμε. Με Ταμπόρδα, Αντίνο και τους Έλληνες πιτσιρικάδες φτιάχνει μια πολύ καλή βάση το ΤΡΙΦΥΛΛΙ.
Σπουδαία προσωπικότητα
Είπε όχι στην Dinamo Zagreb
Full για πρωτάθλημα;;;;;;
- Τετ 11 Φεβ 2026, 18:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Όπως πέρυσι ετσι και φέτος για λόγους αρχής ιστορίας και σεβασμού είμαι ξεκάθαρα με τον ΟΦΗ
Θεωρώ αδιανόητο να "προτιμήσω" τον Λεβαδειακό, ΑΣΧΕΤΑ με την ομολογουμένως καλή φετινή του μπάλα και πορεία.
Έχει ήδη αποδειχθει διαχρονικα οτι στο ηθικό κομμάτι είναι σαφώς προτιμότερος ο ΟΦΗ, χωρίς να έχω ...
Θεωρώ αδιανόητο να "προτιμήσω" τον Λεβαδειακό, ΑΣΧΕΤΑ με την ομολογουμένως καλή φετινή του μπάλα και πορεία.
Έχει ήδη αποδειχθει διαχρονικα οτι στο ηθικό κομμάτι είναι σαφώς προτιμότερος ο ΟΦΗ, χωρίς να έχω ...
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 15:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μπάσκετ γυναικών: αγώνες & νέα 2025-2026
Η ξεφτιλα συνεχιζεται.
Κατσαρης και Ησιαδης ανεχονται στην θεση του προπονητη, τον γιο του εφορου.......
100 χρονια ΠΑΟΚ....
Ρεζιλικια.....
Κατσαρης και Ησιαδης ανεχονται στην θεση του προπονητη, τον γιο του εφορου.......
100 χρονια ΠΑΟΚ....
Ρεζιλικια.....
- Κυρ 07 Δεκ 2025, 17:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ποδόσφαιρο γυναικών: αγώνες & νέα 2025-2026
Σκόνταψε η ΑΕΚ 1-1 με τον Βόλο.
3 βαθμοί πάλι η διαφορά
3 βαθμοί πάλι η διαφορά
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 00:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026
Ολες οι ομαδες που πρωταγωνιστουν σε ολο τον κοσμο πονταρουν στους ακραιους, εμεις 5 χρονια σερι δινουμε τα πιο ψηλα συμβοαλαια για κεντρικους. Οι κεντρικοι οπως και να εχει, οτι διαφορα και να κανουν στο μπλοκ , δε σου παιρνουν τιτλους. Ειναι πολλα τα χρονια των λαθος επιλογων, στο οριο του ...
- Τρί 10 Φεβ 2026, 20:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: CEV Volleyball Challenge Cup 2025-2026
Οι μισοι μελη του PAOKMANIA
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 20:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΑΕΛ Κυριακή 24/8, 21:00, Novasports Prime
Η ομάδα ,αυτήν την εποχή και χωρίς να προεξοφλω το μέλλον, είναι για τον πουτσο καβαλα. Ο Λουτσεσκου έχει ξεπεράσει τον εαυτό του ,τόσο ντεκαυλε νερόβραστη εικόνα έχω να δω πολύ καιρό.
Η Λάρισα είναι εφάμιλλη του ΠΑΟΚ Β
Η Λάρισα είναι εφάμιλλη του ΠΑΟΚ Β
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 20:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΑΕΛ Κυριακή 24/8, 21:00, Novasports Prime
Μιλάμε για αδιανόητα χάλια ακόμα και για ομάδα Λουτσεσκου αρχή της χρονιάς.
Πονοκέφαλος με έπιασε..
Πονοκέφαλος με έπιασε..
- Κυρ 26 Οκτ 2025, 20:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Βόλος ΝΠΣ 26/10, 19:30, Novasports Prime
Ο Ηρακλήςpaokpantou έγραψε: Κυρ 26 Οκτ 2025, 20:18 Αν αύριο φύγει ο Σαστρε από τον ΠΑΟΚ ποια ομάδα πιστεύεται οτι θα τον έκανε συμβόλαιο στην σούπερ λιγκ;;
- Τρί 18 Νοέμ 2025, 22:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Κηφισιά 23/11 19:00 NovaSports
Απ τα ματς που χανονται πρωταθληματα αν τα παρεις στο χαβαλε.
Δε θελει πολυ,ενας τερματας που τη βλεπει Μπουφον ,ενα ...αλλήθωρο κορακι
ενα βαρ που ..τρωει σουβλακια.ΠΑΟΚ και χαλαρα δεν υπαρχει.
Σεμνα και ταπεινα.
Δε θελει πολυ,ενας τερματας που τη βλεπει Μπουφον ,ενα ...αλλήθωρο κορακι
ενα βαρ που ..τρωει σουβλακια.ΠΑΟΚ και χαλαρα δεν υπαρχει.
Σεμνα και ταπεινα.
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 08:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Κηφισιά 3-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Στο σακούλι άλλοι τρεις βαθμοί...
Το μεγαλύτερο λάθος που έκανε η κηφισιά ήταν το ροκ εν ρολ....τα νεύρα....διαμαρτυρίες....ήμουν απόλυτα βέβαιος ότι δεν θα πάρουν τίποτα απο αυτό το παιχνίδι....συνήθως χάνουμε βαθμούς όταν εμφανίζονται σικ....και ευγενικοί....και πονηρά την κάνουν τη δουλειά τους ...
Το μεγαλύτερο λάθος που έκανε η κηφισιά ήταν το ροκ εν ρολ....τα νεύρα....διαμαρτυρίες....ήμουν απόλυτα βέβαιος ότι δεν θα πάρουν τίποτα απο αυτό το παιχνίδι....συνήθως χάνουμε βαθμούς όταν εμφανίζονται σικ....και ευγενικοί....και πονηρά την κάνουν τη δουλειά τους ...
- Σάβ 29 Νοέμ 2025, 13:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 30/11, 19:00, Novasports Prime
Εισιτήρια κομπλέ και 2 ακόμα φωνές (πατέρας και 13χρονος γιος) θα στηρίξουν την ΠΑΟΚαρα ερχόμενοι από Αθήνα.
Εάν θέλουμε να μιλάμε για πρωτάθλημα, αύριο πρέπει να είναι do or die παιχνίδι και 2πλο με το μαχαίρι στα δόντια.
Εάν θέλουμε να μιλάμε για πρωτάθλημα, αύριο πρέπει να είναι do or die παιχνίδι και 2πλο με το μαχαίρι στα δόντια.
- Κυρ 07 Δεκ 2025, 20:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Οαρης 7/12 19:30 NovaSports
Εγώ μόνο να μην φάμε άλλο γκολ ή καμία κόκκινη ζητάω. Έπειτα ότι θέλει ας γίνει.
- Δευ 15 Δεκ 2025, 11:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
Με τέτοια ψυχραιμία που διακρίνω είστε όλοι έτοιμοι για πρωταθλητισμό :mrgreen:
Χαχαχαχα.
Να πω ότι έχεις άδικο;
Καλημέρα Ολλανδέ παιχταρά.
Αν όλη αυτήν την αντίδραση την είχαμε μετά από μια ήττα θα ήταν όντως προβληματική ή συμπεριφορά μας.
Η διαφορά ομως είναι πως εκ των προτέρων είχε ...