Η αναζήτηση βρήκε 176 εγγραφές

Return

από Ιάσονας
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δηλαδή ο Μυστακίδης δεν πήγε στην ΕΕΑ να πάρει το οκ για την εξαγορά? Πήγε να μπλοφάρει?
Ας μας απαντήσουν αυτοί που γράφουν ότι δεν υπήρχε ποτέ ενδιαφέρον για την ΚΑΕ
Διαβάζουμε απίστευτα πράγματα και σήμερα...

Φίλε δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά εκτός από το δεκάρικο στο κουριερ που έφερε ...
από mpafos4
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:26
Jump to forum
Jump to topic

Όλοι εσείς οι παρατρεχαμενοι του Μυστακίδη....

Βγάζετε τέτοια ανακοίνωση μια μέρα πριν το ΠΑΟΚ-gayρος?

Για να μην πω ότι είστε στημένοι για να μας κάνετε μπουρδέλο(όχι ότι θέλουμε και πολύ με τα μυαλα που κουβαλάμε)...θα πω,ότι απλά δε νιώθετε καθόλου από ΠΑΟΚ!
από mpafos4
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:36
Jump to forum
Jump to topic

sn0ufel4 έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:27 Βασικά αγαπητέ Μπαφε την όλη ιστορία την ξεκίνησε η ανακοίνωση της ΚΑΕ
Η ανακοίνωση,το μόνο που έκανε ήταν να υπενθυμισει πως τίποτα δεν έχει ολοκληρωθεί μεχρι να γίνουν ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΈΝΤΑ!!!!

Ούτε πρόσβαλε κανέναν ούτε άφησε υπονοούμενα!

Εάν κάνω λάθος,διόρθωσε με.
από gergeo4
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 02:59
Jump to forum
Jump to topic

Παραθέτω το post του PAOK Basketball Retro, μίας σελίδας που ακολουθώ κοντά 10 χρόνια και είναι η μόνη καθαρά μπασκετική σελίδα για τον ΠΑΟΚ με συστηματική παρουσία στα social.

https://www.facebook.com/share/17cGbhYBJy/

τι γραφει θεε μου..εχουν ξεφυγει...καλα για τα στεγανα του τελη γελω ...
από Montrealiotis
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 03:07
Jump to forum
Jump to topic

Πόσες πίπες μαζεμένες θεέ μου…
Θέλει να δώσει 15-20 εκατομμύρια σε μια χρονιά, που ζήτημα αν θα έχει έσοδα 5 εκατομμύρια, δηλαδή θα μπει μέσα 10-15 μυρια, αλλά κολλάει σε 2-3. Και τα λέει και τα πιστεύει; Σε τι κοινό απευθύνεται;
από nunies4
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 06:45
Jump to forum
Jump to topic

Διαβάστε το ποστ του Ρετρο (με τον οποίον στο παρελθόν εχω διαφωνήσει κάθετα σε πολλά) να ξεστραβωθείτε. Αν θέλετε να καθίσετε με τον ¨εναν από μας¨ καλή συνέχεια στην μιζέρια σας με Ιατρίδηδες και ντέρμπι με Μυκόνους και Λαύρια. Και περαστικά...

Υ.Γ. Αδιάφορο αν έχει ηθική υποχρέωση στον Ιβάν ...
από nunies4
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 07:58
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή εσείς επιμενετε ότι το πρόβλημα είναι τα 2εκ; ΜΑΚΑΡΙ να έχετε δίκιο εσείς γιατί αν είναι αυτό το πρόβλημα τότε θα λυθεί με συνοπτικές διαδικασίες.
Εγώ πάλι ως καχύποπτος και κυρίως λόγω του τρόπου που κινείται από το καλοκαίρι, θεωρώ ότι το "πρόβλημα" είναι η Τούμπα που χάνεται. Και αυτό το ...
από nunies4
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 08:07
Jump to forum
Jump to topic

Μακάρι να ισχύει λοιπόν λέω εγώ. Γιατί αν είναι αυτό θα ξεπεραστεί
από Jean Valjean
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 09:03
Jump to forum
Jump to topic

Σιγά σιγά και με προσοχή, ακολουθώντας το ίδιο μοτίβο που ακολουθήθηκε με τον Ιβάν, αρχίζει και η επίθεση στο προσωπο του Θ. Χατζόπουλου.
Έχει επεισόδια ακόμη.
Τα "επιχειρήματα" είναι του τύπου "όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη". Δεν έχει σημασία τι έχει κάνει μέχρι στιγμής, σημασία έχει ότι επειδή ...
από Sera4
Δευ 24 Νοέμ 2025, 10:15
Jump to forum
Jump to topic

Δε μπορεί να τρελαθούμε. Τζος το νούμερο είναι ένα και είναι της ελεγκτικής. Τελεία. Ούτε ο Χατζόπουλος μπορεί να πει κάτι διαφορετικό, ούτε ο επίδοξος επενδυτής. Όλα τα άλλα είναι χαζομάρες.

Το πότε το συγκεκριμένο ποσό θα καταβληθεί ναι, είναι και αιτία συζήτησης, διαπραγμάτευσης και διαφωνίας ...
από icue
Δευ 24 Νοέμ 2025, 10:43
Jump to forum
Jump to topic

Εγω το μονο που ξερω ειναι οτι ντραπηκα για τους ευρωλιγουρηδες και αυτα που γραφανε στο τουιτερ στα ποστ της ΚΑΕ.
από leomatos88
Δευ 24 Νοέμ 2025, 12:57
Jump to forum
Jump to topic

Ας μην παίζουμε με τις λέξεις. Όταν η ΚΑΕ ΠΑΟΚ χρησιμοποιεί την έννοια ανεξαιρέτως εννοεί προφανώς ότι υπάρχει η πρόθεση της άλλης πλευράς για εξαιρέσεις .
Όταν η επιστολή της Άλφα Σπορτς Γκρουπ ομίλεί περί νόμιμων , αντιδιαστέλλει αυτά τα νόμιμα από τα αμέσως λογικά και λεξιλογικά αντίθετά τους ...
από ampalaeas
Δευ 24 Νοέμ 2025, 13:20
Jump to forum
Jump to topic

Από συνεντεύξη του χατζοπουλου το 2024

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ συνοδευόταν στο πάνελ από τον αντιπρόεδρο Βασίλη Τριλυράκη και τον υπεύθυνο επικοινωνίας, Παναγιώτη Χορόζογλου, σε μια συνέντευξη που διήρκεσε περίπου 40 λεπτά. Ο Θανάσης Χατζόπουλος αναφέρθηκε τόσο στο οικονομικό σκέλος της σεζόν που ...
από Sera4
Δευ 24 Νοέμ 2025, 14:05
Jump to forum
Jump to topic

Ελπίζω ο Χατζόπουλος μετά τη λήξη αυτής της φαρσοκωμωδίας να εξαφανιστεί από τα κοινά του ΠΑΟΚ. Απλά δεν του αξίζει. Μετρηθήκαμε και χάσαμε για ακόμα μια φορά. Συγχαρητήρια και σε όσους τον έβγαλαν στη σέντρα από χθες με λάσπη για να τρώει όλο το ανάθεμα στο διαδίκτυο.

Μακριά Θανάση μου αν με το ...